Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Zamisli kad ti paja kaze da na osnovu grafike zakljucujes poziciju, a on na osnovu albuma to isto radi. Sanchez spic.
Neznalico
Neznalico
Celik!3,2,2.
Odbio vas je davno. Predji vise preko toga.Saurman je napisao/la:Ne možeš odbraniti igrača koji je dokazani flop a to se posebno ističe kad igra na zahtjevnoj poziciji kao što je napadač.Nekim ne ide u glavu da Giroud nije igrač za Arsenala nego za prosječne timove poput Stokea i sl.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Fali im samo još jedan momak pa da bude trio fantastiko. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jos jedan dokaz o kakvom diletantu je rijec prica o albumu i meni umjesto da okrene Copa Americu i ne optuzi selektora Chilea da po albumu pravi formacijuAllGunsBlazing je napisao/la:Zamisli kad ti paja kaze da na osnovu grafike zakljucujes poziciju, a on na osnovu albuma to isto radi. Sanchez spic.
Neznalico
Pogledajte samo kakvim oni nebulozama truju ovaj forum ej frajer hladno ismijava cinjenicu da je Arsenal napadac i spominje album dok traje Copa America gdje Alexis je napadac
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Manipulantu. Smijesan si. Gledao sam Chile, Alexis uz lijevu aut liniju. Spic mora da je.
p.s. jesi gledao Cavanija na Copi? Gori od Girouda.
p.s. jesi gledao Cavanija na Copi? Gori od Girouda.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahaha jeste u tvom sizofrenom svijetu u kojemj e Cavani gori od najveceg panja u napadu u evropi kad su u pitanju ove malo jace ekipe i lige. Nego ko je spic da nije mozda Vidal? hahahaha umjesto da se pomirite sa cinjenicom da ste ispali glupi u slucaju chilea i famoznog albuma vi to jos spominjete hvalite se dok ste demantirani direktno na jednom takmicenju. Cile igre sa dva isturena igraca ili dva napadaca Sanchez i Vargas zao mi je sto ste po ko zna koji put ispali levati ali naucicete...
Gori od Girouda ne moze niko biti kako neko moze biti gori od napadaca koji proti mocne albanije ima manje dodira sa loptom od Llorsai? kako?
A sto se tice albuma Alexis da je bio i predzadnja slikica u albumu a neko drugi bio zadnja opet bi bio napadac jer su napadaci uvijek i na predzadnjoj slikici

Gori od Girouda ne moze niko biti kako neko moze biti gori od napadaca koji proti mocne albanije ima manje dodira sa loptom od Llorsai? kako?
A sto se tice albuma Alexis da je bio i predzadnja slikica u albumu a neko drugi bio zadnja opet bi bio napadac jer su napadaci uvijek i na predzadnjoj slikici
A nije da se ovdje nije crtalo da Alexis može igrati u varijantama sa2 napadača i da on bude sekundarni napadač (što je u Čileu na CA), ali da nikad nije igrao CF-a , jer jednostavno nije taj tip napadača.
Pored nebrojeno drugih stvari vidim i palatalizacija ti nije jača strana
Pored nebrojeno drugih stvari vidim i palatalizacija ti nije jača strana
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jos jedno manipuliranje sa izrazima i nazivima kako bi se dokazalo nedokazivo i kako bi se skrenulo sa vasih nebuloza o tome da je Alexis krilo (ono sto igra u Arsenalu kad je Panjoud tu). Cuj da bude sekundarni napadac haha a ko je to primarni napadac da nije mozda Vargas on je bas ono CF u svakom smislu te rijeci haha to sto je vama pojam CF iskljucivo vezan za visoku bukvu od dva metra koja skace je vas problem. Alexisa nazovi kakvim hoces izrazom on je napadac sad koji tip moze se naglabati ali napadac je i tu sva mudrost zavrsava. Dakle nijedan od ovih strucnajka mi nikad nije objasnio kako je to Aguero predispozicijama i stilom igre identican igrac Sanchezu napadac a Sanchez nije? Osim Greivsa on je tvrdio da centimetar visine u korist Aguera njega cini napadacem a Alexisa krilom...Valjda Alexis ne zna zabiti gola pa nije napadac 
Vrhunac vase gluposti se ogleda u stvari kolikos te kontradiktorni ej likovi koji jedno limitirano krilo Walnuta reklamiraju kao napadaca osporavaju Sanchezu 10 puta kompletnijem i boljem igracu da je napadac

Vrhunac vase gluposti se ogleda u stvari kolikos te kontradiktorni ej likovi koji jedno limitirano krilo Walnuta reklamiraju kao napadaca osporavaju Sanchezu 10 puta kompletnijem i boljem igracu da je napadac
Jbg neko uzme Lewandowskog džaba neko Girouda.Samo privelegovani mogu priuštiti špica kao što je Francuz.Greivis je napisao/la:Odbio vas je davno. Predji vise preko toga.Saurman je napisao/la:Ne možeš odbraniti igrača koji je dokazani flop a to se posebno ističe kad igra na zahtjevnoj poziciji kao što je napadač.Nekim ne ide u glavu da Giroud nije igrač za Arsenala nego za prosječne timove poput Stokea i sl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
BigBigBang je napisao/la:Jos jedno manipuliranje sa izrazima i nazivima kako bi se dokazalo nedokazivo i kako bi se skrenulo sa vasih nebuloza o tome da je Alexis krilo (ono sto igra u Arsenalu kad je Panjoud tu). Cuj da bude sekundarni napadac haha a ko je to primarni napadac da nije mozda Vargas on je bas ono CF u svakom smislu te rijeci haha to sto je vama pojam CF iskljucivo vezan za visoku bukvu od dva metra koja skace je vas problem. Alexisa nazovi kakvim hoces izrazom on je napadac sad koji tip moze se naglabati ali napadac je i tu sva mudrost zavrsava. Dakle nijedan od ovih strucnajka mi nikad nije objasnio kako je to Aguero predispozicijama i stilom igre identican igrac Sanchezu napadac a Sanchez nije? Osim Greivsa on je tvrdio da centimetar visine u korist Aguera njega cini napadacem a Alexisa krilom...Valjda Alexis ne zna zabiti gola pa nije napadac
Vrhunac vase gluposti se ogleda u stvari kolikos te kontradiktorni ej likovi koji jedno limitirano krilo Walnuta reklamiraju kao napadaca osporavaju Sanchezu 10 puta kompletnijem i boljem igracu da je napadac![]()
![]()
Hoćeš reći zato što su Aguero i Sančez isith fizički predispozicija, obojica moraju biti napadači ? Baš me zanima gdje crpiš ove nepresušne kreativne ideje. Tebi baš nije dosadno nikad.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj istih fizickih predispozicija? hahaha ti samo vidis fizicke predispozicije, oba igraca dobri finiseri, dobri dribleri, brzi a i cvrsti na nogama i ti strucnjak samo vidis fizicke predispozicije i slicnosti? Aguero je moze se reci nesto bolji igrac, bolji strijelac ima i razlike ali ni Sanchez nije daleko od tog levela dakle veoma slicni igraci.
I jer su dobri finišeri i dribleri oni su po tebi ista pozicija. Ok
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sad je red na tebe da nma nabrojis argumente zasto nisu ista pozicija tj. zasto nisu oba napadaci? I molio bi takodjer objasnjenej kako to jedno limitirano krilo kakvo je Walnut odjednom moze biti napadac i igra napadaca a Alexis nije napadac i ne moze igrati?
Jer nisu Bogom dani da budu ista pozicija. Glupo je i pričati o ovome zaista. Šta ja znam Što Sančez ne zna igrati sam u špicu, a zna milion drugih pozicija. Isto kao što Walcott zna igrati u napadu, a ne zna igrati iza napadača ili na poziciji desetke, a Sančez to zna. A opet obojica su krila.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako god da okrenes, cijene igraca i plata su toiko napuhane da to nije normalno. Sad svako trazi 100 sedmicno, ili ako ima neko ime, daj 200k+. Onda cijene igraca... smijesno.
Sto se mene licno tice, meni ni Benteke ni Lukaku nisu napredak neki da dodju u Arsenal. Ili daj klasu vecu, ili ne dovodi nikoga. Mozda nekome jesu, ali meni nisu ni jedan ni drugi veca klasa od trenutnoga sto posjedujemo.
Veci mi je problem da Nacho ne mogne igrati, a Gibbs nije u formi. Zao mi je sto je Gibbs onako nekako ispao totalno. Nadam se da ce se vratiti jaci i bolji.
Meni bi bio prioritet rijesiti se Flaminija jos i dovesti Schneiderlina. Ako ga Wenger ne moze dovesti, onda ne znam.
Sto se mene licno tice, meni ni Benteke ni Lukaku nisu napredak neki da dodju u Arsenal. Ili daj klasu vecu, ili ne dovodi nikoga. Mozda nekome jesu, ali meni nisu ni jedan ni drugi veca klasa od trenutnoga sto posjedujemo.
Veci mi je problem da Nacho ne mogne igrati, a Gibbs nije u formi. Zao mi je sto je Gibbs onako nekako ispao totalno. Nadam se da ce se vratiti jaci i bolji.
Meni bi bio prioritet rijesiti se Flaminija jos i dovesti Schneiderlina. Ako ga Wenger ne moze dovesti, onda ne znam.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Potrebna je zamjena Kokelanu jer momak ne moze igrati cijelu sezonu a Flamini je ocajan.
Najbitnija stvar je da nam treba vrhunski napadac.
Arsenal nece nikad osvojiti ligu sa Giroudom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najbitnija stvar je da nam treba vrhunski napadac.
Arsenal nece nikad osvojiti ligu sa Giroudom.
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahahahahahahaha ovo je vrhunac gluposti pazi argumenta jer nisu bogom dani da budu ista pozicija
ti si za hospitalizaciju.
I onda vruhnac debilizma Walnut zna igrati u napadu a Alexis ne zna i kao slag na tortu oba su krila
Kao sto sam i ocekivao plicak poput tebe osim istih fraza koje ponavlja ne moze sastaviti neki argument sebi u korist jer ga i nema
Murga
Vec cetvrtu godinu slusamo tu pricu a neki cak ni to ne zagovaraju daj klasu vecu ili ne dovodi nikoga. Uglavnom poenta je nista ne mijenjaj neka panj i cetvrtu godinu se/nas bruka promasajima neka i cetvrtu godinu bude prvi spic. Benteke i Lukaku nisu svjetske klase ali su svakako bolji od panja koji je potrosio sav kredit, forsiran na spicu tri godine a dobili smo samo prosjecne i ispodprosjecne partije francuske bukve, taj igrac ne zasluzuje biti napadac ekipe koja se bori za titulu i to nije lupanje to su icnjenice imamo tri sezone, panj nista nije napravio, kostao nas je vise nego sto nam je koristio.
I onda vruhnac debilizma Walnut zna igrati u napadu a Alexis ne zna i kao slag na tortu oba su krila
Kao sto sam i ocekivao plicak poput tebe osim istih fraza koje ponavlja ne moze sastaviti neki argument sebi u korist jer ga i nema
Murga
Vec cetvrtu godinu slusamo tu pricu a neki cak ni to ne zagovaraju daj klasu vecu ili ne dovodi nikoga. Uglavnom poenta je nista ne mijenjaj neka panj i cetvrtu godinu se/nas bruka promasajima neka i cetvrtu godinu bude prvi spic. Benteke i Lukaku nisu svjetske klase ali su svakako bolji od panja koji je potrosio sav kredit, forsiran na spicu tri godine a dobili smo samo prosjecne i ispodprosjecne partije francuske bukve, taj igrac ne zasluzuje biti napadac ekipe koja se bori za titulu i to nije lupanje to su icnjenice imamo tri sezone, panj nista nije napravio, kostao nas je vise nego sto nam je koristio.
Naravno da Benteke i Lukaku nisu napredak,ali mlađi su pa je za očekivat da napreduju
Nisu Welbeck
Lacazette bi bio napredak jer ima mnogo bolje predispozicije za ono što Arsenal igra
Što se tiče Morgana,Wenger ga može dovest u svako doba dana i noći ali on nikad u životu neće dati onih 25 ili 30 miliona
I tu završava ta priča
Nisu Welbeck
Lacazette bi bio napredak jer ima mnogo bolje predispozicije za ono što Arsenal igra
Što se tiče Morgana,Wenger ga može dovest u svako doba dana i noći ali on nikad u životu neće dati onih 25 ili 30 miliona
I tu završava ta priča
A.F.C. Bournemouth!
Kao da ih daje iz svog dzepa, cuj nece dati 25 mil.
Ako bi Snajderlin radije dosao u Arsenal nego u Utd onda nema izgovora za njegovo nedovodjenje.
Ako bi Snajderlin radije dosao u Arsenal nego u Utd onda nema izgovora za njegovo nedovodjenje.
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 04 jul 2015, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.