Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Da bi ga nazvali neznalicom mora uraditi jednu od sljedećih stvari:obagol je napisao/la:Sve ove priče čekaju i Mešu, samo nek uveze 2 loše utakmice, nek pozove nekog novog igrača kojeg "forumaši" ne odobravaju i što je najvažnije nek se suprostavi nekolicini reprezentativaca, preko noći će postati lopov, neznalica, stoka, državni neprijatelj...
- forsirati taktiku bez defanzivnog veznog u ključnim utakmicama kvalifikacija
- preko medija prozivati igrače
- odraditi jadne pripreme pred fizički zahtjevan turnir
- u ključnoj utakmici SP izbaciti standardnog lijevog beka i sastaviti taktiku s najsporijim veznim redom u historiji fudbala protiv vjerovatno najbrže reprezentacije SP-a
- izjaviti da nije skautirao protivnika koji je igrao 400 km od Sarajeva uz izjavu da ga ne zanimaju i onda poslije toga izgubiti utakmicu
- nepozivati trećeg i četvrtog napadača utakmicu za utakmicom, da bi se u jednom trenutku dva glava napadača ozlijedila nakon čega opet neće pozvati napadača, zbog čega ćemo izgubit utakmicu protiv osrednje izuzetno ograničene reprezentacije
.
.
.
nastavi niz
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
SjeverniVjetar
Safetovi treninzi su bili odgodjeni zbog vremena
Onda kaze da zbog brige da se neko nebi povrijedio lafo odgodio trening.. a svi znamo da bez treninga igracima pucaju misici dolazi do povreda.
Safet trener nekog kluba
Sta da ti covjek kaze kada citiras nepismenog Sinanovica ili crnogorski dnevni list koji radi protiv biloceg sto ima veze sa BIH.Senegal je napisao/la:
Kad se sjetim...
Da si slusao press konferenciju mozda bi i znao sta je Safet rekao.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Barem on nema sta pricati protiv safeta.Poziv je dobijao bez obzira da li je standa rdan i cak kad je bio bez kluba.SjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da je i Medunjanin los covjek ?
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Neka si ti pismenemir79 je napisao/la:Sta da ti covjek kaze kada citiras nepismenog Sinanovica ili crnogorski dnevni list koji radi protiv biloceg sto ima veze sa BIH.Senegal je napisao/la:
Kad se sjetim...
Da si slusao press konferenciju mozda bi i znao sta je Safet rekao.
A sta je Safet rekao na pres. k osim sto je mumljao...
Odmah na pocetku sam rekao da je digao medije i narod na Dzeku i Spahica kako bi u tisini mogao gurnuti svog bratica i jos par kanti u reprezentaciju. Znala je ta papanska mrcina sta radi i kako ce najlakse doci do "svog" cilja ali nazalost, ono sto je trebao raditi nije znao.
Dovoljno je da je tebi Avaz najveci domet, dzri se ti njih.Senegal je napisao/la: Neka si ti pismeneh da je tako da su oni radili protiv Safeta il protiv BIH upravo su ga oni forsirali na klupi kao i ovaj Sinanovic.
A sta je Safet rekao na pres. k osim sto je mumljao...recenice nije znao sastaviti..
Didu sam zabranio havazemir79 je napisao/la:Dovoljno je da je tebi Avaz najveci domet, dzri se ti njih.Senegal je napisao/la: Neka si ti pismeneh da je tako da su oni radili protiv Safeta il protiv BIH upravo su ga oni forsirali na klupi kao i ovaj Sinanovic.
A sta je Safet rekao na pres. k osim sto je mumljao...recenice nije znao sastaviti..
To je tvoje polje domet jer tamo se forsirao Safet...pa onda o Tino Sven
-
DeepPurple
- Kontakt:
Slabo se sjecas @Ahmete, jedino ako ti dido nije ovo postavio.Senegal je napisao/la:
Kad se sjetim...
Pa vidi se iz prilozenog ko stalno visi po dnevnom zjaluSenegal je napisao/la: Didu sam zabranio havaz![]()
To je tvoje polje domet jer tamo se forsirao Safet...pa onda o Tino Svenzelja veliki klubova itd...
Momce nije ti dobro.emir79 je napisao/la:Pa vidi se iz prilozenog ko stalno visi po dnevnom zjalu.Senegal je napisao/la: Didu sam zabranio havaz![]()
To je tvoje polje domet jer tamo se forsirao Safet...pa onda o Tino Svenzelja veliki klubova itd...
Spusti slusalicu, Pape
Da bas je podoban, rusio ga otkako je dosao za selektora, da ne spominjem selj.acinu im u Albaniji kojeg je momak sa TV1 ispravljao.Senegal je napisao/la: Momce nije ti dobro.
Spusti slusalicu, Pape![]()
havaz podoban za Papeta..
Pape je Avaz odyebao zato su mu i podmetali kojekakve spletke. Mesa je to skuzio pa im trci u obilaske Avaz Twist Towera
Da sam na tvom mjestu Albanije nebi spominjaoemir79 je napisao/la:Da bas je podoban, rusio ga otkako je dosao za selektora, da ne spominjem selj.acinu im u Albaniji kojeg je momak sa TV1 ispravljao.Senegal je napisao/la: Momce nije ti dobro.
Spusti slusalicu, Pape![]()
havaz podoban za Papeta..
Pape je Avaz odyebao zato su mu i podmetali kojekakve spletke. Mesa je to skuzio pa im trci u obilaske Avaz Twist Towera
Mesu ne pokusavaj da uvuces tamo gdje Papetova glava viri iz..
Cija je glava u... to ne znam, ali evo Mese medju pravom rajom na Avaz Twist Running-u 2015Senegal je napisao/la: Da sam na tvom mjestu Albanije nebi spominjaobruka...od pripreme tekme, utakmice protiv isti do press.k kad su mu krivi novinari
![]()
Mesu ne pokusavaj da uvuces tamo gdje Papetova glava viri iz..
Takvi slika sa Papetom pun netemir79 je napisao/la:Cija je glava u... to ne znam, ali evo Mese medju pravom rajom na Avaz Twist Running-u 2015Senegal je napisao/la: Da sam na tvom mjestu Albanije nebi spominjaobruka...od pripreme tekme, utakmice protiv isti do press.k kad su mu krivi novinari
![]()
Mesu ne pokusavaj da uvuces tamo gdje Papetova glava viri iz..![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, AmorVincitOmnia, Atlanta, atomac123, Austinpowers, Beli98, boki86, bordobijeli, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, dedo26, eaglebvb09, Frankie, fukara87, GG3, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Halix131, HariTz, icetea01, Kljukusar, KockarVicin007, kolezeljovac, kouadio, kovacic, Lavcina, LenyYoro15, Majstorinho, Marsal, Matterhorn22, mirsonetz, MokraKifla, NebeskaSila96, NKZ199207, prisonbreak, RoadRunner85, Romariooo, rossonero85, rukometubih23, Scholl, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, Venom, VensanKasel, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 417 gostiju.