Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la topnik1 » 04 jul 2015, 16:28

BigBigBang je napisao/la:hahahahahahahaha ovo je vrhunac gluposti pazi argumenta jer nisu bogom dani da budu ista pozicija :lol: :lol: :lol: ti si za hospitalizaciju.

I onda vruhnac debilizma Walnut zna igrati u napadu a Alexis ne zna i kao slag na tortu oba su krila :lol: :lol:

Kao sto sam i ocekivao plicak poput tebe osim istih fraza koje ponavlja ne moze sastaviti neki argument sebi u korist jer ga i nema

Pa dobro idi ti onda natjeraj Sančeza da igra špica jer zna driblat i dobar je finišer.

Ti ako za svoje 22 godine nisi shvatio da moraš imat znanje, da moraš imat kretnju i osjećaj za napadača onda ja ne znam šta da tebi kažem stvarno.

Nije to nikakav vrhunac debilizma, jednostavno Walcott zna igra CF, Sančez ne zna. To što tvoj mozak ne može to da shvati i što imaš potrebu da me vrijeđaš je tvoja interna stvar, a ne naša koji razumijemo neke stvari.

Zapitaj se što Ronaldo nikad ne igra na poziciji Benzeme. Trpa momak na sve strane inače.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 04 jul 2015, 16:29

Jel imaš ti neki princip u životu kog se držiš?
Wenger ima taj princip i to je poenta. Nema to veze sa 'džepom'. . . U ovom slučaju to je loše za Arsenal,ali to niko od na nas može promijenit

Šnajderlina iskreno boli kita. Svejedno mu je pa čak i da ode u Tottenham
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jul 2015, 16:30

Baš me zanima dokle će se voditi rasprava da li je Sančez CF ili nije, samo zato što si ti vidio da je zadnji u albumu. Mislim stvarno momak skontaj se.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jul 2015, 16:32

Pa sve i da se drzi svojih principa je li 25 mil puno za takvog igraca?
Platio je Ozila 40 mil funti iako smo tada imali odlicnog Cazorlu a na bitnijim pozicijama je bila promaha.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 jul 2015, 16:37

@BBB, Ja samo nisam siguran u to da bi Benteke ili Lukaku napravili vecu razliku, o tome se radi. Nekako sam skeptican da bi napravili ista vise od Welbecka, ali mozda grijesim. Ne omalovazavam nikoga, meni su svi igraci Arsenala dragi (neki manje, neki vise), ali to je moje misljenje.
Po meni je u trenutnoj formi Walcott ispred svih u Arsenalu, mada znam da ga mnogi bas ne gotive ovde.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 jul 2015, 16:38

Walcott i Aguero su visi od Alexisa. Presli smo to Pajo. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 04 jul 2015, 16:38

Poređenja tamo nekog Šnajderlina ,kome je najveći klub u životu Soton, sa transferom Turčina su neumjesna

Imamo i sad propuha pa smo doveli Čeha
Odličan igrač se dovodi pa taman da imaš još 20 'dobrih' na toj poziciji.

Naravno da bih i ja dao možda i 30 miliona za Šnajderlina,ali ja sjedim i pametujem za tastaturom,dok Wenger već 20 godina jaše po Premiershipu. Baš me čudi ko od nas dvojice ima bolje predispozicije da procijeni koliko neko vrijedi?
A.F.C. Bournemouth!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jul 2015, 16:46

Pa eto neka profa procijenjuje i dalje koliko koji igrac vrijedi a u napadu nek nam igra Giroud.

Hvala Bogu pa se spletom sretnih okolnosti vrati Koks sa posudbe pa smo mirni na toj poziciji iako ne dodje niko novi.

Giroud ne smije biti prvi napadac i slijedece sezone. Ako niko drugi nije dostupan neka rizikuje sa Lacazeteom, nema sta izgubiti.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jul 2015, 16:49

Otišo Podolski. Mozda sad Campbell dobije zadnju sansu na tom lijevom krilu.

Koga bi mi sad mogli dovesti, ocigledno je patka bila ono za Vidala.. Ni s kim se ne povezujemo sto mi je malo nevjerovatno al eto, vremena se mijenjaju. :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 jul 2015, 16:50

VGS je napisao/la:Pa eto neka profa procijenjuje i dalje koliko koji igrac vrijedi a u napadu nek nam igra Giroud.

Hvala Bogu pa se spletom sretnih okolnosti vrati Koks sa posudbe pa smo mirni na toj poziciji iako ne dodje niko novi.

Stvarno je samo splet okolnosti doveo Kokala do pozicije gdje je sada. Da se ona dvojica nisu povrijedila sada bi igrao u prosjecnom klubu u Ligue 1.

Klocko Persie ode u Tursku. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jul 2015, 16:53

Uvjeren sam da dolazi jos jedno jako pojacanje ovog ljeta i nadam se da ce Wenger taj novac preusmjeriti na napadaca.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 jul 2015, 17:26

VGS je napisao/la:Ako niko drugi nije dostupan neka rizikuje sa Lacazeteom, nema sta izgubiti.
Neka hvala, ja bih radije Fekira, ako već moramo Lyonu napucavati budžet.

Imam dojam da se, sve u svemu, broj igrača i rubrika "rashodi" stanjiva što je znak da se pravi prostor za nekog. Volio bih da je to Schneiderlin, ne bih se bunio ni da zayebemo United i ukrademo Ramosa, a ako je to Benzema, to je tek perfekcija.

Uglavnom, keep calm and believe in Arsene. :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jul 2015, 17:33

topnik1 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:hahahahahahahaha ovo je vrhunac gluposti pazi argumenta jer nisu bogom dani da budu ista pozicija :lol: :lol: :lol: ti si za hospitalizaciju.

I onda vruhnac debilizma Walnut zna igrati u napadu a Alexis ne zna i kao slag na tortu oba su krila :lol: :lol:

Kao sto sam i ocekivao plicak poput tebe osim istih fraza koje ponavlja ne moze sastaviti neki argument sebi u korist jer ga i nema

Pa dobro idi ti onda natjeraj Sančeza da igra špica jer zna driblat i dobar je finišer.

Ti ako za svoje 22 godine nisi shvatio da moraš imat znanje, da moraš imat kretnju i osjećaj za napadača onda ja ne znam šta da tebi kažem stvarno.

Nije to nikakav vrhunac debilizma, jednostavno Walcott zna igra CF, Sančez ne zna. To što tvoj mozak ne može to da shvati i što imaš potrebu da me vrijeđaš je tvoja interna stvar, a ne naša koji razumijemo neke stvari.

Zapitaj se što Ronaldo nikad ne igra na poziciji Benzeme. Trpa momak na sve strane inače.
hahahahah i to znanje i kretnju i osjecaj ima limitirano krilo Walnut a Sanchez nema? Ne provaljuj se vise tvoje nebuloze su tolike da bole. Ej Walnut zna igrati CF hahahah zabio je hattrick WBA i on zna igrati napadaca :lol: :lol:

Dobar primjer Ronaldo i Benzema sta hoces sada reci da Ronaldo nije napadac nego krilo jel? Pa pogledas li ti ikad utakmicu osim onih grafikona prije meca, pa Ronaldo je vise centarfor od Benzeme ti nisi nomalan Benzema se stalno izvlaci na stranu da stvori prostor za Ronalda svaki navijac Reala ce ti to reci Ronaldo je krilni napadac a moze biti i centarfor hladno i tokom utakmice to cesto i jeste kad se Benzema izvuce. Izvlacis tu primjere o kojima pojma nemas pa prije ce biti da Benzema nije klasicni taj o kojem trabunjate citavo vrijeme CF nego sto je Ronaldo krilo. VAse nebuloze su vise uvreda postale vama ni Messi nije napadac nego krilo ili vezni defanzivni vezni vi ste operisani od fudbala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 jul 2015, 20:59

Hajmo sad relano, da mozemo potrositi 50M, kojeg napadaca bi mogli dovesti ili trebali pokusati dovesti koji bi donjeo prevagu, bio to Lewandowski ili neko drugi, nije bitno.

Hajd da nabrojimo par realnih opcija, pa cemo zamoliti Ria da postavi anketu. Mene bas interesuje da vidim sta mislite ko je pravi za nas.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jul 2015, 22:06

Gledam finale Kopa Amerike i kaze komentator u napadu Chilea igraju Alexis Saanchez i Vargas, kontam gledaj levata valjda je htio reci Chile igra sa dva krila? Izgleda da i komentator prosudjuje pozicije po zadnjoj slikici albuma :kafa:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 jul 2015, 22:25

Ima li stream neki, ja ne mogu nijedan naci?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jul 2015, 22:56

Ja imam arenasport potrazi na temi copa america link, utakmica nista posebno ali ima dosta trke i borbe pa je to cini zanimljivom. Inace jos jedan mit na ovom mecu pojedinih strucnjaka razbijen a to je pozicija Di Marie...

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 jul 2015, 23:21

Vazi, hvala.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 04 jul 2015, 23:58

Ovaj Alexis je obična kita u špicu,al ozbiljno
Ovo je očajno što radi

Neka on ore krilo i ja zadovoljan
A.F.C. Bournemouth!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2015, 00:00

Ovaj Alexis je obična kita u špicu,al ozbiljno
Ovo je očajno što radi na cijeloj Kopi

Neka on ore krilo i ja zadovoljan
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.