FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za jedno 20 godina strumfovi ce pricati kako je SDA vlast naredila ženama da postanu dio FK Sarajevo, kako smo oteli klub...
Bgm tesko da mi mozemo ista protiv Lecha, ako na Kosevu dobijemo moglo bi biti svega, u protivnom nista.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Od Stojceva ocekujem ozbiljnost i da bude onaj igrac kakav je bio kad je tek dosao i zbog cega je i postao ljubimac publike. Bude li gubio lopte i ne dao mu Bog ako primimo gol zbog njegove izgubljene lopte, nadam se da ce presjediti sezonu na klupi a da ce Mesa igrati sa jednom nogom ako treba pa nek ide sve u pm.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je toPitaristok je napisao/la:Za jedno 20 godina strumfovi ce pricati kako je SDA vlast naredila ženama da postanu dio FK Sarajevo, kako smo oteli klub...
-
bordobijeli
- Kontakt:
steta sto je prva na kosevu gdje moramo nesto pokusati prema naprijed a njima ocito vise odgovara da stanu u blok i agresivnom igrom cekaju kontru ili gresku protivnika nije to ni klasicni blok napadaju vrlo visoko ,zato mislim da je bolje da smo igrali tamo prvu posto cinim se oni ne teze nekoj konbinatorici i igri prema naprijed ali eto sta je tu je moze se s njima igrati ali treba biti posebno oprezan na kosevu ne treba srljati .Amca007 je napisao/la:Bgm tesko da mi mozemo ista protiv Lecha, ako na Kosevu dobijemo moglo bi biti svega, u protivnom nista.
Otmičari žena,sram nas biloPitaristok je napisao/la:Za jedno 20 godina strumfovi ce pricati kako je SDA vlast naredila ženama da postanu dio FK Sarajevo, kako smo oteli klub...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
nama odgocvaraju ovakve ekipe:) vrlo pametno treba dulju naoruzati:) jer ce ih on ubit u pojam a za barbu i stepanova se ne sekiram jos ako se hebib oporVI sa njim bojan a krto i dulja ce pravit tu razliku za stojceva i leona 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ništa specijalno. 
Odavno je prestalo biti vazno gdje se igra prva utakmica...
Igras 90 min kuci i na strani.. Meni je cak i boljw sto igramo kuci, iz mnogo razloga.. A 0:0 je po meni vise nego odlican rezultat..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igras 90 min kuci i na strani.. Meni je cak i boljw sto igramo kuci, iz mnogo razloga.. A 0:0 je po meni vise nego odlican rezultat..
Mene samo strah nasih gresaka na sredini terena i njihove tranzicije prema naprijed. Nesto slicno kao sto smo primili prvi gol protiv Borusije na Kosevu.bordobijeli je napisao/la:steta sto je prva na kosevu gdje moramo nesto pokusati prema naprijed a njima ocito vise odgovara da stanu u blok i agresivnom igrom cekaju kontru ili gresku protivnika nije to ni klasicni blok napadaju vrlo visoko ,zato mislim da je bolje da smo igrali tamo prvu posto cinim se oni ne teze nekoj konbinatorici i igri prema naprijed ali eto sta je tu je moze se s njima igrati ali treba biti posebno oprezan na kosevu ne treba srljati .Amca007 je napisao/la:Bgm tesko da mi mozemo ista protiv Lecha, ako na Kosevu dobijemo moglo bi biti svega, u protivnom nista.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se da nebi bilo loše 0-0 ali bojim se da nasi u zelji za dobrim rezultatom ne krenu u neki juris sto ovi jedva cekaju ,ponavljam se ali sam odusevljen njihovom disciplinom i presingom i agresivnoscu na sredini terenaZip je napisao/la:Odavno je prestalo biti vazno gdje se igra prva utakmica...
Pravo su dobra ekipa,ovkavu trku i presing, odavno nisam vidio.Zao mi je sto sam gledao ovu utakmicu.Bar bi se necemu nadao,ovako su mi ubili svaku nadu u prolaz. 
- odmazda
- Kontakt:
Ma kralju čisto pitam misleći prije svega kakv je dečko igrač jer je prije svega mlad pa sta se moze od njega očekivati a druga stvar treba imati jednog explozivnog špica poput njega ono što sam vidio u onom videu od 49 sekundi i nekih golova čini mi se da je dobar mali ali opet vidjet ćemo jer moramo shvatiti da je i benku 32 godina treba imati igrača na kojeg se možemo u špicu oslonit kad ode...krste je meni lično gotivan lik ali nema on taj pristup i borbenost ko benkara kad ti njega vidiš samo na highlights.u ovom kako nesto on diže ruke mjesto da zaganja nema tu profesionalca... Pozdrav p.s ubijamo Lech heheh
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
Nismo mi bez sansi...
Samo je problem sto mi jedan dan vjerujemo u prolaz, drugi dan ne..
Previse ste uzeli jucerasnju utakmicu kao validnu da bi se molo nesta reci...
Momcima su jos uvijek teske noge, nisu svjezi i ne mogu odigratii na nivou kakvom smo mi ocekivali..
Meni je drago da smo se spustili na zemlju nakon jucerasnje utakmice, to je nama trebalo nakon svega...
Samo je problem sto mi jedan dan vjerujemo u prolaz, drugi dan ne..
Previse ste uzeli jucerasnju utakmicu kao validnu da bi se molo nesta reci...
Momcima su jos uvijek teske noge, nisu svjezi i ne mogu odigratii na nivou kakvom smo mi ocekivali..
Meni je drago da smo se spustili na zemlju nakon jucerasnje utakmice, to je nama trebalo nakon svega...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Je.ben ovaj 14 kownesta
Nadam se da su oni satracemo Lech gledali ovo, al opet ne treba se predat sad. Ima uvjek nade prijateljske su prijateljske
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
natarabase Apoela a bila je prica da je Apel puno jaci
- Evolution87
- Kontakt:
Nakon danasnje utakmice Lecha, trebamo biti itekako zabrinuti. Realno, sanse za prolaz su nam minimalne. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Svaka izgubljena lopta za Lech je opasnost po protivnicki gol.Panika me hvata kad pomislim na Stojceva.Ljudi trce ko navijeni,tesko je njihov tempo drzati.Vrše takav presing na protivnicku odbranu da to nije normalno.Oni kad te uhvate u mašinu melju do kraja.Oni ce nas napasti na Kosevo od prve minute.Najveci teret ce biti na odbrani, te na Cimiju i Radovca da pokusaju iznijeti loptu.Sad zamislite naseg Puzija,ili Barića onakvih sporih ,protiv njihovih brzi krilni igraca.
Ili Stojceva koji gusi loptu,svaki kiks za nas je opasnost da ga fasujemo.Jedini koji nesto moze pokusati to su Dulja i Benko,ali sami tesko.
Ja ljudi ne vidim nacin da ih zaustavimo.
Ja ljudi ne vidim nacin da ih zaustavimo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jul 2015, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako su oni ispadali od ovih nakih ekipa dosad meni nije jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.