FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 jul 2015, 22:41

Dzeno! preskoci ovo i pred tobom je otvoren put ka uspjehu sa Sarajevom u ovoj i mnogo narednih sezona. Pritom ne mislim samo na domace trofeje nego i iskorak u euro takmicenjima (za par godina) Ova utakmica je jako vazna za njegovu karijeru i za nas klub uopste. Probije li led mozda cemo i ranije nego sto smo ocekivali docekati ono sto svi cekamo. Samo vjera i muda da kroji sastav kako on misli a ne kako mislimo mi ili bilo ko drugi garantuje uspjeh. Ja mu iz nekog (ne)objasnjivog razloga vjerujem i vjerujem u faktor srece i nafake, jer on nikad nije zanemariv a kod podjednakih ekipa na terenu, je i presudan. Sva sreca ovog svijeta ce nam biti potrebna, samo treba vjerovati, ja vjerujem i ne dam da mi to oduzmu. Imamo najljepse ime kluba na cijelom dunjaluku S A R A J E V O :thumbup:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 jul 2015, 22:42

Koja polemika oko prijateljske utakmice :lolno:
Nema potrebe za kuknjavom, prijateljska utakmica opšte ne treba i ne može da bude mjerilo. :kafa:
U novi boj ...

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 04 jul 2015, 22:46

Nikad 2 dobra spojiti. Sad kada imamo beton stopere nemamo golmana. Po meni Ostri je dobar za Travnika ili vanago...evropa je neka druga dimenzija i tu je on lijevi 100%.
Ostalo .....pomarisat se ko protiv svaba pa sta Bog da

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 04 jul 2015, 22:50

Mi nismo skidali gaće ni protiv Bešiktaša, Genka, Levskog i Borusije pa je najnormalnija stvar da ih nećemo skinuti ni protiv Poljaka. Objektivnom poznavaocu fudbala su favoriti ali ukoliko nas misle izbaciti morat će dobro zapeti i natopiti dres znojem, isto tako vrijedi i za nas. Utakmica će biti teška, rovovska i mi itekako imamo šanse da ih izbacimo. Oni nas NEĆE natrpati u to sam siguran, ako prođu proći će zbog gola više, možda čak i gola u gostima. Živi bili pa vidjeli! :salut:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 jul 2015, 22:51

Jao kuknjave majko mila... Sve ekipe igraju koliko im protivnik dozvoli a meni APOEL danas nije djelovao nesto puno pozrtvovano, valjda sto je prijateljska. Imaju oni i glavu i rep, ali nece se naigrati na AFH sigurno! Glavu smijem dati da prolazimo dalje! Dobit cemo ih 2:1 i ovdje i tamo...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 jul 2015, 22:58

dajte ba ljudi skulirajte se malo, do jucer je bila prica da su nam šanse bar 45% a onda nas Rijeka dobije 3:1 pa onda oni Apoela 3:0 i to u pripremnim utakmicama i odmah sve nade padaju u vodu, odmah su oni strasni Lech, odmah mi nemamo nikakve sanse, nemojte tako, naravno da ne valja ni onako u pojedinim trenucima, ma kakvi oni ma razbicemo ih i sl. tako ne valja ni ovo da se predajemo odmah nakon rezultata u pripremnim utakmicama, jel stvarno mislite da oni nisu svjesni da smo mi prosle godine stigli do play offa, pa namucili onakvu Borusiu, mislite da ne znaju kakve smo utakmice odigrali u Grckoj i Norveskoj, mislite da ne znaju da smo mucli Besiktaša, Cluja, prosli Helsingobrga i Levskog i Genka a koliko se sjecam tad su nam sanse bile kao sad a imali smo slabiji tim i tezu finansijsku situaciju, jel mislite da ne znaju kakva se atmosfera sprema na Koševu, naravno da ce proradit i adrenalin i inat kod svakog naseg igraca kad izadju na Koševo pred nadam se bar 15 000 nasih navijaca,treba odigrati jako, oštro, pravo fajterski, oštro i na prvu ono sto se kaze (citirao sam Dzenu haha) svjesni su oni toga svega, vjerujte da jesu samo sto se prica drugacija prica u medijima, pustite se vi price o Lechu o taktici i o igracima, svako od njih posebnu snagu dobije kad je evropa u pitanju, svako zeli da se dokaze, (primjer je Borussia prosle godine) vi taktike, motivacije, formacije, postave ostavite nasem dragom Dzeni, i hvala Bogu da ga imamo, i ja licno bih volio da se ulozi u njegovu trenersku licencu, nase je samo da kupimo karte odemo tu noc na Koševu i zajedno uz igrace damo 200% od nasih mogucnosti :salut: :salut: :salut:

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 04 jul 2015, 23:01

ajdohordas je napisao/la:dajte ba ljudi skulirajte se malo, do jucer je bila prica da su nam šanse bar 45% a onda nas Rijeka dobije 3:1 pa onda oni Apoela 3:0 i to u pripremnim utakmicama i odmah sve nade padaju u vodu, odmah su oni strasni Lech, odmah mi nemamo nikakve sanse, nemojte tako, naravno da ne valja ni onako u pojedinim trenucima, ma kakvi oni ma razbicemo ih i sl. tako ne valja ni ovo da se predajemo odmah nakon rezultata u pripremnim utakmicama, jel stvarno mislite da oni nisu svjesni da smo mi prosle godine stigli do play offa, pa namucili onakvu Borusiu, mislite da ne znaju kakve smo utakmice odigrali u Grckoj i Norveskoj, mislite da ne znaju da smo mucli Besiktaša, Cluja, prosli Helsingobrga i Levskog i Genka a koliko se sjecam tad su nam sanse bile kao sad a imali smo slabiji tim i tezu finansijsku situaciju, jel mislite da ne znaju kakva se atmosfera sprema na Koševu, naravno da ce proradit i adrenalin i inat kod svakog naseg igraca kad izadju na Koševo pred nadam se bar 15 000 nasih navijaca,treba odigrati jako, oštro, pravo fajterski, oštro i na prvu ono sto se kaze (citirao sam Dzenu haha) svjesni su oni toga svega, vjerujte da jesu samo sto se prica drugacija prica u medijima, pustite se vi price o Lechu o taktici i o igracima, svako od njih posebnu snagu dobije kad je evropa u pitanju, svako zeli da se dokaze, (primjer je Borussia prosle godine) vi taktike, motivacije, formacije, postave ostavite nasem dragom Dzeni, i hvala Bogu da ga imamo, i ja licno bih volio da se ulozi u njegovu trenersku licencu, nase je samo da kupimo karte odemo tu noc na Koševu i zajedno uz igrace damo 200% od nasih mogucnosti :salut: :salut: :salut:

jarane 15 000 gledalaca za ovakvu tekmu je bas premalo...cvaja ili 22 000 je realnije

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 04 jul 2015, 23:03

Nema šanse da će biti cvaja.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 jul 2015, 23:04

Ako bude vise od 15 milja ja zadovoljan jer su fakat usrali sa cijenama.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 04 jul 2015, 23:04

za clanove......
sjever 5
istok 10
zapad 12
steph...a sto ??

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 23:05

Lech je slabiji od Borusije sa kojom smo igrali prosle godine. Mi smo sa igracki jaci nego onda, jeste da nemamo Delaca, ali onda smo imali yebenog Bandovica. Sam njegov odlazak je pojacanje svoje vrste. Svi bitni igraci su ostali tu, Gojko, Krste, Dulja, Samke i svi su iskusniji i jaci za jedno iskustvo igranja play off-a i utakmica pred punim stadionima. Imamo konacno stopere koji su bolji nego Amer i Tatko sto su bili tada i umjesto Bilbije koji je bio nasilu guran na poziciju napadaca imamo pravog ubicu Benkaru. Pa ako sad se ne pofajtamo, ne znam kad cemo? IGRAAAAJ BORDO BIIJEEELI ALEE ALEE!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jul 2015, 23:06

slazem se da se ne treba predati i siguran sam da necemo ,samo kazem danas me leh odusevio agrasivnoscu,zeljom i taktickom disciplinom a prijateljska utakmica . ja isto vjerujem da mozemo ali moramo biti pravi u obe utakmice narocito u segmentu trke i agresive a sto se tice tehnike i majstorluka tu mislim da smo u prednosti .

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 04 jul 2015, 23:07

smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 23:12

Mjera cijena za clanove. Posjeta po mom nekom osjecaju ce biti oko 16-20k, zavisit ce od puno faktora. Odoh u ponedjeljak po godisnju za istok i da obnovim clanstvo. Reci cu im gore, ako budete i iduce godina digli godisnju ja bum se fakat naljutil na vas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 04 jul 2015, 23:14

Pozdrav drugovi :opaopa: nije me dugo,dugo bilo halalite :kralj: vidim dosta se raje uradilo nakon teme njih protiv apela???lagano ba ljudi,vidim da neki bas nekontaju da je oštri extra golman samo ga treba pustiti,kad mlatimo Poljake svi ce te da hvalite oštrog,živi bili pa vidjeli :bih:
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 23:28

amstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
Mozes pronaci jedan dan od 365
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jul 2015, 23:29

Pripremne su jedno..i sluze bas zato.za pripremu uigravanje i isprobavanje svega i svacega.
Nisu mjerilo nicega.igraci igraju pod rucnom..oprezno.nije Niko budala da SE povrijedi pred ligu prvaka..
Kada istrce pred puno kosevo...Druga prica..a sta i taj Lech bolan..i to su ljudi..kada SE zatrese kosevo IMA koljena da im SE oduzmu..
Ja kako neutralan igrao sam 7 plus u obje utakmice i prolaz Sarajevo.
**** im pitari majku u dvije tekme zabicete im petaka.
Sretno vama bilo i samo hrabro
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 23:31

solinas je napisao/la:Pripremne su jedno..i sluze bas zato.za pripremu uigravanje i isprobavanje svega i svacega.
Nisu mjerilo nicega.igraci igraju pod rucnom..oprezno.nije Niko budala da SE povrijedi pred ligu prvaka..
Kada istrce pred puno kosevo...Druga prica..a sta i taj Lech bolan..i to su ljudi..kada SE zatrese kosevo IMA koljena da im SE oduzmu..
Ja kako neutralan igrao sam 7 plus u obje utakmice i prolaz Sarajevo.
**** im pitari majku u dvije tekme zabicete im petaka.
Sretno vama bilo i samo hrabro
Hvala Tuzlak nas :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 04 jul 2015, 23:34

Bravo,Bravo,Bravo uprava, jos jedan dokaz kako ljudi pametno rade. Ovo sa cijenama karata je vise nego odlican potez.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 jul 2015, 23:37

Ljudi jel se može provjerit na stranici do kada važi članarina i ako može kako ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adicrnac, blap, Burberry46, nedimmmm1337 i 43 gosta.