FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

droba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la droba » 04 jul 2015, 22:57

Neandertalac rece vijest za janjeta, a otad prodje 12 Bajrama :. Zna i on kost baciti, hehehe :)

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 04 jul 2015, 23:03

U Cetvrtak dolaze gledati Bajica i da se konacno dogovori njegov transfer. Nadam se da ce Antalya imati strpljenja oko Kvesica i da ce nam izaci u susret sto se tice igranja u narednom kolu EL.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jul 2015, 23:06

droba je napisao/la:Neandertalac rece vijest za janjeta, a otad prodje 12 Bajrama :. Zna i on kost baciti, hehehe :)
Mi smo ovdje zvotinjsko crastvo okrenuli, koliko je bilo "vjesti".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 23:11

Enemy00 je napisao/la:U Cetvrtak dolaze gledati Bajica i da se konacno dogovori njegov transfer. Nadam se da ce Antalya imati strpljenja oko Kvesica i da ce nam izaci u susret sto se tice igranja u narednom kolu EL.
Ma Kvesic hoce da ide pisao sam s njim, ponuda je dosla u klub i nada se da ce je prihvatiti. Ako prihvate ide poslije maltezana. Nije isao u Tursku, pa cemo vidjeti. Ma nek ide momak dosta je dao Zelji. Hodzurda ce pokriti tu stranu. Zao mi onog Kasica nije lose lijevi bek bio..Valjda ga nije imao ko gurati..
KHAJ PRICE

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jul 2015, 23:12

Pa ta Antalya puna para a 100k daju za Kvesu,malo cudno da ga traze uopste,ono ljudi ciljaju visoko,svaka cast Kvesi..
Zeljeznicar! 1921 !

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 04 jul 2015, 23:13

I ja se slazem ako je neko zasluzio da se proda i to je Kvesa. Nadam se da ce sve ispasti kako treba. Gdje pise da nude za Kvesu 100.000 nemoj lupati bezveze.
Visca kasa se bude prodavao mi cemo zaraditi najvise.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 jul 2015, 23:28

Kašić nije nikad bio bek već krilo i sudeći po pripremama Uzelac je bliži alternativi za Kvesića na lijevom beku od Hodzurde.. Ja se ipak nadam da će dovesti kakvog finog igrača na tu poziciju ako Kvesa ode..
BUDI ŽELJO !!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 04 jul 2015, 23:29

samogrbavica je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:U Cetvrtak dolaze gledati Bajica i da se konacno dogovori njegov transfer. Nadam se da ce Antalya imati strpljenja oko Kvesica i da ce nam izaci u susret sto se tice igranja u narednom kolu EL.
Ma Kvesic hoce da ide pisao sam s njim, ponuda je dosla u klub i nada se da ce je prihvatiti. Ako prihvate ide poslije maltezana. Nije isao u Tursku, pa cemo vidjeti. Ma nek ide momak dosta je dao Zelji. Hodzurda ce pokriti tu stranu. Zao mi onog Kasica nije lose lijevi bek bio..Valjda ga nije imao ko gurati..
halo hadalju pitarski,kakv kašić i lijevi bek ,momak krilo igrao,taraba ti je od mene

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 04 jul 2015, 23:30

Buraz, a da malo ohaneš i napišeš nešto konstruktivno? Niti Hodžurda može pokriti poziciju lijevog beka, niti je Kašić igrao tu poziciju.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 04 jul 2015, 23:31

Doci ce lijevi bek u slucaju da Kvesa ode

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 04 jul 2015, 23:31

mavi je napisao/la:
Buraz, a da malo ohaneš i napišeš nešto konstruktivno? Niti Hodžurda može pokriti poziciju lijevog beka, niti je Kašić igrao tu poziciju.
:clap: :clap: :clap: :clap:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jul 2015, 23:39

e ako nam Hodzurda bude lijevi bek,bice svega :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 04 jul 2015, 23:41

delinjo je napisao/la:e ako nam Hodzurda bude lijevi bek,bice svega :D
Bice Uzelac.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 04 jul 2015, 23:44

mavi je napisao/la:
Mislio sam da je dobar ljevak . Mozda sam pomjesao ali bio je u juniorima malac brz igrao lijevog beka, helem nejse nebitno. Ma moze Hodzurda pokriti lijevog beka, ako moze Uzelac moze i on. Ako ode jos Bajic, ne treba nam niko. Ionako igraca sto ima da je valjalo naslo je klub. Jedino ako Slavija otpusti nekog pa da uzmemo nema nam druge.
I Kokota otjerati reko' pile.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 04 jul 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 04 jul 2015, 23:45

Ne može Aldin a da ne spomene Hodzurdu svako malo...Privatno si nisu dobri može biti.

Kada je dolazio Hodzurda neko je spomenuo da moze igrati LB i sad ispada da je čovjek doveden striktno kao Kvesina zamjena naa beku..cccc..

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 04 jul 2015, 23:46

zasto citirate aldina ?? stavite ga na ignore pa nek pise do sutra
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 jul 2015, 23:52

ne znam al meni ova prica koja se ovdje vrti za kvesica tipa treba ga pustiti da ize za sicu, zaduzio nas, dobar momak bla bla bla je pravo glupa pa profesi. klub smo momak je bio odlican, povrijedio se i odigrao proslu solidno sezonu, ova bi trebala biti jos bolja, a dobar je igrac kakva ba sica i pustanje igraca, produziti ugovor na vrijeme, nek struka koja radi procjeni koliko moze uzeti i to je to a ne daj sta god dobar je momak ako nece da produziti ugovor na tribine i cao kao i tomica ....

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 00:13

bob je napisao/la:ne znam al meni ova prica koja se ovdje vrti za kvesica tipa treba ga pustiti da ize za sicu, zaduzio nas, dobar momak bla bla bla je pravo glupa pa profesi. klub smo momak je bio odlican, povrijedio se i odigrao proslu solidno sezonu, ova bi trebala biti jos bolja, a dobar je igrac kakva ba sica i pustanje igraca, produziti ugovor na vrijeme, nek struka koja radi procjeni koliko moze uzeti i to je to a ne daj sta god dobar je momak ako nece da produziti ugovor na tribine i cao kao i tomica ....
to ti je buraz ono i ti i ja smo dobri momci ajmo igrati u Zelji,neka politika sto se vodi to samo kod nas ima majke mi moje,eto on zelji dao a zeljo njemu nista nije dao,ne bi ga bilo da nije Zelje i treba ga kao djaba pustiti,nama bas treba jedan Mamic da nam izbije ove gluposti iz glave,i da radi samo u korist kluba **** mi se za sve druge samo ZELJEZNICAR JE BITAN !!!!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 05 jul 2015, 00:17

Svi zele da se zadrze najbolji igraci jedino mi zelimo da se prodaju po svaku cijenu...
Ee moj brko nista nisu naucili !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 00:19

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Svi zele da se zadrze najbolji igraci jedino mi zelimo da se prodaju po svaku cijenu...
Ee moj brko nista nisu naucili !
i onda zelimo evropskog zelju,znas ti nas **** ti nas ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Lokomotifa, ristagrad i 32 gosta.