I Zvezdu ste pobjedili jer ste bili bolji a ne zato što su vam pustiliBosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše?
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
ja mislio da ti ne spavaš od utorka,a sad vidim da nisi oka sklopio od zadnjeg kola NLB lige.kksiroki je napisao/la:I Zvezdu ste pobjedili jer ste bili bolji a ne zato što su vam pustiliBosna je .urton od ekipe ali je pobijedila jer je tu veče bila bolja.Je li ti sada lakše?
Ja mislim da večeras uzimamo Slobodu!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I vidis ti, bez problema nadjem RTVTK, a neema sanse drzavni kanal da mozes pogledati.
sjooo, kraljevski, to je BiH.
Uglavnom, off topic, mislim da bi Sloboda mogla ovo dobiti ako se ne prepane prilike, al opet, teska utakmica.
Uglavnom, off topic, mislim da bi Sloboda mogla ovo dobiti ako se ne prepane prilike, al opet, teska utakmica.
...Život za Široki...
28:34 poluvrijeme!
Pobjeda, sad Igokeu u srijedu i eto drugog mjesta!
...prije svega, hvala Neno za link, mogla se fino pogledati utakmica, bar se uhvatilo drugo poluvvrijeme. Bosna za promjenu ozbiljna u pristupu igri cijelo vrijeme (bar ono što sam ja gledao). racionalno korištenje napadačke formacije, poubacivali su otvorene šuteve, fino raširili formaciju i upropastili slobodinu zonu. Samo dva puta sam vidio nerezonske ulaze (Felix i Božo po jednom), ovo ostalo je bilo kvalitetno korištenje napada. Sloboda se previše oslanjala na individualne akcije, onaj plej (Filip, čini mi se), je odradio pola posla za Bosnu svojim nerezonskim ulazima. Bosna znalački zatvorila ulaze i ruka u lice šuterima u 90% slučajeva. Uglavnom, sada je sve u našim rukama u Zetri.
dobro su odigrali u Tuzli napokon borbeno
vjerujem da mozemo dobiti igokeu kod kuce i krenuti sa druge pozicije u doigravanje..ako izborimo finale to ce biti suuuper 
I feel devotion!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Znači sve je u vasim rukama sada, bilo kakva pobjeda vas diže na drugo mjesto... Uglavnom sretno pa da imamo finale kao i svake godine, ne valja gubiti tradiciju 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
nista prijatelju, nista....sve u svemu bosna je po meni odigrala po prvi put u ovoj ligi utakmicu s malo oscilacija...odbrana solidna, napad korektan fino se trazio covjek viska...kapiten najbolji, dobri bili zarko, zlaja....podsjetio je na proslu sezonu sa par probijanja i kroz cijelu odbranu par puta...dobri povratni pasovi, dobro razigravanje zarka....bozo solidan, moze on mnogo bolje....sve u svemu igokea se mora dobiti i onda pokusati izboriti finale....al... je napisao/la:...prije svega, hvala Neno za link, mogla se fino pogledati utakmica, bar se uhvatilo drugo poluvvrijeme. Bosna za promjenu ozbiljna u pristupu igri cijelo vrijeme (bar ono što sam ja gledao). racionalno korištenje napadačke formacije, poubacivali su otvorene šuteve, fino raširili formaciju i upropastili slobodinu zonu. Samo dva puta sam vidio nerezonske ulaze (Felix i Božo po jednom), ovo ostalo je bilo kvalitetno korištenje napada. Sloboda se previše oslanjala na individualne akcije, onaj plej (Filip, čini mi se), je odradio pola posla za Bosnu svojim nerezonskim ulazima. Bosna znalački zatvorila ulaze i ruka u lice šuterima u 90% slučajeva. Uglavnom, sada je sve u našim rukama u Zetri.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Miljan Bocka ce biti igrac utakmice 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Mislim da ce duel presuditi skok igra . Ako budete skakali posebno u defanzivi imate sanse .
Jaci ste na pleju, a vidjecemo koga ce bolje krenuti sut za tri . U Igokei je dosad jedino raspolozen bio Djerasimovic. Protiv Sirokog ni bazen bne bi pogodili 13-1
Na centrima su Igosi jaci i brojniji
. Medjutim oni imaju puno problema u organizaciji napada. Bocka se zabija
rijetko asistira i spusta za centre sto je lose. Batler ne znam sta su ga i dovodili ne pokazuje nista.
Opasnost po Vas je Mesi, koji je jako opasan kad mu je voljni momenat dobar...
Jaci ste na pleju, a vidjecemo koga ce bolje krenuti sut za tri . U Igokei je dosad jedino raspolozen bio Djerasimovic. Protiv Sirokog ni bazen bne bi pogodili 13-1
Na centrima su Igosi jaci i brojniji
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Mislis platni moment dobarBrigateBL je napisao/la:Mislim da ce duel presuditi skok igra . Ako budete skakali posebno u defanzivi imate sanse .
Na centrima su Igosi jaci i brojniji. Medjutim oni imaju puno problema u organizaciji napada. Bocka se zabija
rijetko asistira i spusta za centre sto je lose. Batler ne znam sta su ga i dovodili ne pokazuje nista.
Igokea iz godine uvjek jednu te istu gresku pravi.
Promijeni 5-6 trenera tokom sezone 70%ekipe pri kraju digravanja.a ne kontaju da pored kvaliteta ide uigranost.
dok to ostvare oni opet tri puta promijene ekipu.
Nisu to bijeli dvori pa da se biznis ugovara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Očekujem od 10-15 poena razlike protiv Igokee!
Ma po pola kosa razlike svaku kod kuce i dobro.Vise boliarmin je napisao/la:Očekujem od 10-15 poena razlike protiv Igokee!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
Kako i prilicideniso je napisao/la:treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
prekosutra nemoj da se puno nerviras da dzaba ne nosim lijekove za visok pritisakdeniso je napisao/la:treba doći na utakmicu da "pozdravimo" miljana.mahalac je napisao/la:Miljan Bocka ce biti igrac utakmice
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 20 gostiju.