Otelo je napisao/la:Price ce Deen yebati Lisu Ann nego sto ce ova Argentina osvojiti nesto![]()
Daj neko gif ovog penala Sancheza
Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Copa America-Chile 2015
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Higuain nakon SP-a, odnese Argenitni još jedan trofej. kakav king
Jedan je Diego Armando
Jedan je Diego Armando
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ova panjina Higuain je jedna od najvecih ubleha koje su se pojavile na fudbalskoj sceni, prvo je kloc prazan gol promasio pred kraj a penale nisam gledao uzivo ali sad vidim kako se obrukao kakav poluigrac cuo sma traze 60 miliona za njega hahahah
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- majestic24
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:A sad mi zao Messija, pa kako da osvoji sta kad igra sa ovim đerizima u reprezentaciji... joj panjecava i chokera.
panj je onaj hajvan na klupi. Ova ekipa je rutisnki trebala ovu Copu osvojiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ebote zivot, imas ovakav sastav i uputis dva suta u okvir gola u 120 minuta. Imas jednog Messija, al' djaba.
Treba ovdje zalomiti, protjerati pola tima i dat priliku novim, talentovanijim momcima. Takodjer ovog ublehasa i sibicara Tatu protjerati iz zemlje.
Treba ovdje zalomiti, protjerati pola tima i dat priliku novim, talentovanijim momcima. Takodjer ovog ublehasa i sibicara Tatu protjerati iz zemlje.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Higuain heroj a ne zločinac!!
Nije vala, samo je mogao dovesti u pitanje osvajanje ovog prvenstva.Kaunas je napisao/la:A i da je fulio opet bi Chile imao veliku prednost, nije imao neki poseban imperativ, mogao je malo ležernije opaliti.joker90 je napisao/la:Koja muda, ovako penal yebacki opucati za pobjedu!
vidi ovogClutch je napisao/la:Higuain nakon SP-a, odnese Argenitni još jedan trofej. kakav king
Jedan je Diego Armando
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne kontam što odjednom krivite sve osim Messia? Pa ni on nije odigrao Bog zna kakvu utakmicu. Jednostavno su Chileanci odigrali defanzivu za desetku, a vezni im red pojeo Argentince. Krenite od Tate i taktike do pojedinaca pa dajte neki sud. A ne odjednom Messi savršen, ostali truba. Pa ne ide to tako.
Chile zasluženo prvak. Vidal car.
Chile zasluženo prvak. Vidal car.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima i toga... Tevez na klupimajestic24 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:A sad mi zao Messija, pa kako da osvoji sta kad igra sa ovim đerizima u reprezentaciji... joj panjecava i chokera.
panj je onaj hajvan na klupi. Ova ekipa je rutisnki trebala ovu Copu osvojiti
Nece Mesii nikad osvojiti sa Argentinom neko takmicenje, tako mu je suđeno izgleda, jbg.
Potjerati sve ofanzivce Argentine osim Messija, njemu pridruziti Icardija i da se konacno nesto proba osvojiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sam se možda pogrešno izrazio.SamoZeljo je napisao/la:Nije vala, samo je mogao dovesti u pitanje osvajanje ovog prvenstva.Kaunas je napisao/la:A i da je fulio opet bi Chile imao veliku prednost, nije imao neki poseban imperativ, mogao je malo ležernije opaliti.joker90 je napisao/la:Koja muda, ovako penal yebacki opucati za pobjedu!
On i da je fulio ovaj penal, a Arg dala svoj sljedeći, opet bi sljedeći igrač šutao za pobjedu, a kad vidimo da su Argentinci dali 1 od 3, ko garantuje da bi zabili 4. i 5..
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 05 jul 2015, 00:55, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pored onakvog Teveza, Higuain-a ubaciti, Martino je genije.OnlyUnited je napisao/la:Ebote zivot, imas ovakav sastav i uputis dva suta u okvir gola u 120 minuta. Imas jednog Messija, al' djaba.
Domo23
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Sad Messi zagrizi i preori Primeru opet...a Tati j*** mater
Najmanje što mogu učinit

E nije mi zao ovog Higuaina sekunde.Nek si fulio penal,kad si ga trebao dati Lazio iz penala za 400 km fulio si , a sad si ga opet fulio
Argentina 2 velika finala gubi za redom a Maskerano 4 finala
Zao mi malo Messija ne da mu se sa Argentinom al nikako .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
To je i meni neshvatljivo. Pa u svim segmentima ove igre je bolji od Panja, ali jok, genije sa klupe zna drugacije.Kestrel je napisao/la:Pored onakvog Teveza, Higuain-a ubaciti, Martino je genije.OnlyUnited je napisao/la:Ebote zivot, imas ovakav sastav i uputis dva suta u okvir gola u 120 minuta. Imas jednog Messija, al' djaba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- alan_kardec
- Kontakt:
Tačno ovaj Leo ništa sa reprezentacijom neće osvojiti. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dybalu i Teveza ostaviti sa Messijem i moglo bi biti nesto od njih..Puma je napisao/la:Potjerati sve ofanzivce Argentine osim Messija, njemu pridruziti Icardija i da se konacno nesto proba osvojiti.
jedino mi zao Di Marie, propustio finale SP, a et propustio je i ovo finale..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.