FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 05 jul 2015, 00:21

Ko nam je najbolji igrač ? :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 00:25

lazar je napisao/la:Ko nam je najbolji igrač ? :D
Hodzurda :D :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 05 jul 2015, 00:28

delinjo je napisao/la:
bob je napisao/la:ne znam al meni ova prica koja se ovdje vrti za kvesica tipa treba ga pustiti da ize za sicu, zaduzio nas, dobar momak bla bla bla je pravo glupa pa profesi. klub smo momak je bio odlican, povrijedio se i odigrao proslu solidno sezonu, ova bi trebala biti jos bolja, a dobar je igrac kakva ba sica i pustanje igraca, produziti ugovor na vrijeme, nek struka koja radi procjeni koliko moze uzeti i to je to a ne daj sta god dobar je momak ako nece da produziti ugovor na tribine i cao kao i tomica ....
to ti je buraz ono i ti i ja smo dobri momci ajmo igrati u Zelji,neka politika sto se vodi to samo kod nas ima majke mi moje,eto on zelji dao a zeljo njemu nista nije dao,ne bi ga bilo da nije Zelje i treba ga kao djaba pustiti,nama bas treba jedan Mamic da nam izbije ove gluposti iz glave,i da radi samo u korist kluba **** mi se za sve druge samo ZELJEZNICAR JE BITAN !!!!!!
Konačno da vidim i ovakva razmišljanja. Kakvo puštanje kakvi bakrači, šta mi hoćemo sutra od našeg kluba, Evropske utakmice i to još u Dolini? Ma dajte ljudi, ne dao Bog da uprava razmišlja slično kao nekolicina ovdje na forumu bankrotirali bismo davno, mada i nisu toliko daleko s obzirom za kakvu siću puštaju igrače. Kažemo najbolji igrač, pa najbolji strijelac lige i stigne ponuda 300-400 hiljada eura i pusti ga. Ne bih ja Baju dao ispod Miliona pa kad nikad ne bi otišao, a vjerujte da bi se prije prodao i u neku ozbiljniju ligu nego ovako. Pa tu su još hiljadu puta spomenuti Memija, Beganović ... Hajmo se dozvat pameti.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 00:32

EdoM je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
bob je napisao/la:ne znam al meni ova prica koja se ovdje vrti za kvesica tipa treba ga pustiti da ize za sicu, zaduzio nas, dobar momak bla bla bla je pravo glupa pa profesi. klub smo momak je bio odlican, povrijedio se i odigrao proslu solidno sezonu, ova bi trebala biti jos bolja, a dobar je igrac kakva ba sica i pustanje igraca, produziti ugovor na vrijeme, nek struka koja radi procjeni koliko moze uzeti i to je to a ne daj sta god dobar je momak ako nece da produziti ugovor na tribine i cao kao i tomica ....
to ti je buraz ono i ti i ja smo dobri momci ajmo igrati u Zelji,neka politika sto se vodi to samo kod nas ima majke mi moje,eto on zelji dao a zeljo njemu nista nije dao,ne bi ga bilo da nije Zelje i treba ga kao djaba pustiti,nama bas treba jedan Mamic da nam izbije ove gluposti iz glave,i da radi samo u korist kluba **** mi se za sve druge samo ZELJEZNICAR JE BITAN !!!!!!
Konačno da vidim i ovakva razmišljanja. Kakvo puštanje kakvi bakrači, šta mi hoćemo sutra od našeg kluba, Evropske utakmice i to još u Dolini? Ma dajte ljudi, ne dao Bog da uprava razmišlja slično kao nekolicina ovdje na forumu bankrotirali bismo davno, mada i nisu toliko daleko s obzirom za kakvu siću puštaju igrače. Kažemo najbolji igrač, pa najbolji strijelac lige i stigne ponuda 300-400 hiljada eura i pusti ga. Ne bih ja Baju dao ispod Miliona pa kad nikad ne bi otišao, a vjerujte da bi se prije prodao i u neku ozbiljniju ligu nego ovako. Pa tu su još hiljadu puta spomenuti Memija, Beganović ... Hajmo se dozvat pameti.
mam osjecaj da neki misle da smo mi dobrotvorna ustanova ili sta ,ali cuj on je Zelji puno dao,eto od sada cemo dovoditi igrace koji ne mogu puno dati pa cemo te valjda prodavati za vise novca,nasa politika i razmisljanje nema granica :D jos kada vidis da ce nam vjerovatno 3 igraca poslije evrope otici,nemamo zamjene,nek nam je Bog na pomoci ,stisnuti se mi na tribinama da probamo pomoci koliko mozemo i eto...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 05 jul 2015, 00:35

Lijep pozdrav svim forumašima.Novi sam,pratim forum od januara,sve se kanim da napravim akaunt,a sve mi mrsko.Nisam insajder,ali ovdje sam samo radi par ljudi,Ima ovde dosta pametnih razmišljanja ,ali i ljudi koji pokušavaju biti pametni,a samo nervozu unose na forum.Htio bih pozdraviti posebno par forumaša a to su boccacio,pile87,fkz1921,super,minjore, tm8782 i ChWilla.

Boccaccio-Tebi druže naklon do poda.Tvoja svaka je zlatna , odmaram oči kad čitam tvoje postove.Ne znam što ne sklopiš neki dogovor sa Upravom.Ti napišeš neku knjigu o ljubavi prema Želji,o najbitnijim trenutcima, o napetosti o sreći i tužnim momentima,ali pored svega ljubav je sve jača.Ne mora to biti nešto veliko 50-60 stranica.Dovoljno da svi ljubitelji,navijači i simpatizeri kluba kupe i pročitaju.Svakog bi to zanimalo,ko zna možda bi i neki konačno shvatili što volimo naše Plave. Ma šta ti pričam o čemu da pišeš , kad vidim da si načitan,znao bi i sam šta sve treba navesti.Ne bi ti trebalo više od mjesec dana,jer kada nešto radiš iz ljubavi to onda ide lahko.Kada pričaš o Želji srce ti zatreperi,inspiracije i više nego dovoljno da imaš , ne možeš stići sve zapisati.A i fina zarada bi bila za klub i za tebe.Neka je 40 KM knjiga, tebi 20 , klubu 20 KM i mirna Bosna.Na početku bi prodali možda 200 knjiga,ali poslije bi raja načula da je dobra i odvojila mali dio plate i kupila.Od gotovo 200 000 navijača na fejsbuk stranici vremenom bi se našla bar jedna hiljada koja bi kupila tu knjigu.Kao što rekoh dobar marketing, online prodaja , tebi 20 000 KM , Želji 20 000 KM i mirna Bosna.Ko zna možda u budućnosti bi još bilo ovakvih nekih poteza,inspirisalo bi raju koja misli o Želji ovako kao mi.Drugima smo budale,ali i čar je u tome što to ne mogu shvatiti.Ti pa Ivo Andrić J

Pile87-I za tebe da kažem par riječi.Sviđaju mi se i tvoji postovi, puni realnosti i vidi se da zrelo razmišljaš.U nekim stvarima se ne slažemo(Bože moj,svako ima pravo na svoje mišljenje)ali većina tvojih postova je jasna i korektna.Ono što napišeš to i obrazložiš argumentima.Pozdrav J

Fkz1921-Druže lijepo i ti pišeš,duge i lijepe tekstove o našem Želji , samo u zadnje vrijeme sam primjetio da si nekako pesimističan.Ima tu dosta realnosti o našim ciljevima ove godine i slažem se sa tim,ali nekako mi djeluje da u nekim trenutcima sumnjaš o kvalitetima našeg tima,koji će ako se ovako bude nastavilo radit,ako Bog da biti sve bolji i bolji sve zbog ove naše djece.Pozdrav i tebi J

Super- E ti druže što me znaš obradovati,to ne može niko.Rijetko pišeš ali kad napišeš na taj post se narednih 10 stranica nadoveže. J 90% informacija koje si dao su se obistinile, osim one o generalnom sponzoru kada si rekao da će u narednih 10 dana doći neka poznata banka , ali halal ti bilo,samo nastavi sa finim informacijama,pozdrav J

Minjore- Nisi nešto aktivan u posljednje vrijeme , ali mogu ti reći da imaš gotovo pa identično mišljenje ko ja o svemu.Kada čitam tvoje postove, kao da sam ih ja pisao.Pozz J

tm8782-Lijepo pišeš , pametno razmišljaš i nedavno pročitah kako bi pomogao onima koji nisu u Sarajevu oko kupovine u fanshopu.Respect J

ChWilla-Tebi moram da odam počast , nema aktivnijeg na forumu :D U većini stvari se slažemo , ali nekad ga i ti znaš pretjerat.. Pozz i tebi

Nemoj da se ko uvrijedi ali jednostavno morao sam o njima napisati svoje mišljenje.Sve je to manje bitno uglavnom,a ono najbitnije je u četvrtak.Svi na lavor, karte pristupačne,termin još bolji pa da vidimo kako Željo stoji.Najbolje bi bilo da i ovde ne bude neki veći rezultat nekih 2:0 ili 3:0 pa nek nas Mađari ili Holanđani podcijene.Realno gledajući njihovu utakmicu igraju jako brz fudbal, ali treba vjerovati našim momcima i veličanstenom Odi.
**Izvinjavam se na dužem postu , ali neke stvari sam morao iznijeti. Pozz
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 05 jul 2015, 00:38

A zasto to Kvesica ne bi pustili za male pare? Ne vidim ni jedan razlog da to ne ucinimo. Popusili smo na Svraki, Tomicu, Stanicu pa? Jel neko odgovarao za to naravno da nije. Momak je tu godinama i kad je bilo plata i kad nije. Casno radio svoj posao, svaku utakmicu igrao maksimalno koliko je mogao u tom trenutku, produzio ugovor kad mnogi nisu htjeli i neka ide. To sto mi nemamo zamjenu, to sto niko nije doveo niti jednog dobrog, kvalitetnog igraca nije njegova stvar. Lijevog krila nemamo 10 godina bruka za klub kakav je Zeljo. Vareu utopili na krilo unistili ga, ovo malo Kokota sta valja unistise na lijevom krilu.Redom Zeba, Bekric itd... Treba sve prodati, otjerati i da ubacimo jos 5 juniora u prvi tim i mirna Bosna. Beze se ovako raja nervira.
KHAJ PRICE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 00:45

samogrbavica je napisao/la:A zasto to Kvesica ne bi pustili za male pare? Ne vidim ni jedan razlog da to ne ucinimo. Popusili smo na Svraki, Tomicu, Stanicu pa? Jel neko odgovarao za to naravno da nije. Momak je tu godinama i kad je bilo plata i kad nije. Casno radio svoj posao, svaku utakmicu igrao maksimalno koliko je mogao u tom trenutku, produzio ugovor kad mnogi nisu htjeli i neka ide. To sto mi nemamo zamjenu, to sto niko nije doveo niti jednog dobrog, kvalitetnog igraca nije njegova stvar. Lijevog krila nemamo 10 godina bruka za klub kakav je Zeljo. Vareu utopili na krilo unistili ga, ovo malo Kokota sta valja unistise na lijevom krilu.Redom Zeba, Bekric itd... Treba sve prodati, otjerati i da ubacimo jos 5 juniora u prvi tim i mirna Bosna. Beze se ovako raja nervira.
nista ajmo onda rasprodati ovo malo jada sto imamo,i eto da smo mirni i da se ne sekiramo,zaduzili su klub jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 jul 2015, 00:49

Sutra Ferenc protiv Videotona u super kupu igra
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 jul 2015, 00:49

Ma ne znam otkud ikako ta informacija da za Kvesića nude samo 100 000 eur. Ne mogu da vjerujem da je tako malo. Da se razumijemo Kvesa je zaslužio da se pusti kako god ali mislim da je cifru neko provalio bezveze.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 jul 2015, 00:51

Ko Boga vas molim ne citirajte ga :roll:
Dobro došao Blue Family !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 05 jul 2015, 00:52

delinjo je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:A zasto to Kvesica ne bi pustili za male pare? Ne vidim ni jedan razlog da to ne ucinimo. Popusili smo na Svraki, Tomicu, Stanicu pa? Jel neko odgovarao za to naravno da nije. Momak je tu godinama i kad je bilo plata i kad nije. Casno radio svoj posao, svaku utakmicu igrao maksimalno koliko je mogao u tom trenutku, produzio ugovor kad mnogi nisu htjeli i neka ide. To sto mi nemamo zamjenu, to sto niko nije doveo niti jednog dobrog, kvalitetnog igraca nije njegova stvar. Lijevog krila nemamo 10 godina bruka za klub kakav je Zeljo. Vareu utopili na krilo unistili ga, ovo malo Kokota sta valja unistise na lijevom krilu.Redom Zeba, Bekric itd... Treba sve prodati, otjerati i da ubacimo jos 5 juniora u prvi tim i mirna Bosna. Beze se ovako raja nervira.
nista ajmo onda rasprodati ovo malo jada sto imamo,i eto da smo mirni i da se ne sekiramo,zaduzili su klub jbg
Pa kad neki mogu tjerati Kokota jer im se privatno ne svida, zasto ne bi mogao Kvesa da zaradi a tu je cinjenica da je s nama pet godina u klubu, nije to malo. Suti, radi, igra, momak za 10!
To sto uprava nije dovela nikoga a prodat ce Kvesu i Bajica pa nista lose. Ako misle da ce s tom politikom negdje dogurati ne moze tu niko nista.

Ali kad neko napise da se Bajic treba prodati jer on ce se sjebat i na to svi aplaudiraju, zasto mi ne bi na ovo. :wtf:
KHAJ PRICE

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 jul 2015, 00:55

Ko je iz kluba rekao da ce prodati Kvesica? Posto? Kome? Kada?
Ko je iz kluba rekao da ce prodat bilo kojeg drugog igraca? Kada? Kome? Posto?
Pogledam oficijelnu stranicu skoro svaki dan. Evo i sad je pogledah. Ne nadjoh odgovor ni na jedno pitanje. Odakle vi znate sve ovo sto pisete?

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 05 jul 2015, 00:56

Prvo, zato što smo mi ŽELJEZNIČAR i mi trebamo postavljati neke standarde u ligi, a imamo s čim hvala Bogu.
Drugo, Kvesa je nešto drugo u odnosu na gore nabrojane, neću reći da su oni loši igrači, ali Kvesić je po meni najbolji lijevi bek u ligi.
Treće, to što je časno radio svoj posao, radim ga i ja kad mi se plati, ali ni za koga ne bih radio džaba.
Četvrto, ako mi je neko pomogao u životu ja gledam da mu se odužim na adekvatan način, a Željo je Kvesiću puno pomogao i red bi bio da i profitira na tome.
I kao peto, druže u ovom postu sam sebe pobijaš.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 05 jul 2015, 00:57

@Ajzea Hvala drug
Aldine pašice de mi pojasni kako tebi potvrde toliko akaunta?Ja cekam 15 dana da ovaj moj aktiviraju..Kako ti nije mrsko majke ti? B-)
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 01:02

Pa kad neki mogu tjerati Kokota jer im se privatno ne svida, zasto ne bi mogao Kvesa da zaradi a tu je cinjenica da je s nama pet godina u klubu, nije to malo. Suti, radi, igra, momak za 10!
To sto uprava nije dovela nikoga a prodat ce Kvesu i Bajica pa nista lose. Ako misle da ce s tom politikom negdje dogurati ne moze tu niko nista.

Ali kad neko napise da se Bajic treba prodati jer on ce se sjebat i na to svi aplaudiraju, zasto mi ne bi na ovo. :wtf:[/quote]
drug ogorcen si na upravu i razumijem te ali mi smo ZELJEZNICAR najveci klub u drzavi i jedan od najvecih klubova na balkanu,ako mislis da je uredu prodati najboljeg lijevog beka u cijelom prvenstvu za 100 hiljada eura super,ali ja ne mislim tako i ovo je forum svako ima pravo da izrazi svoje misljenje,kazem ti ovo nije nacin da napravimo evropski klub i stojim iza toga ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 jul 2015, 01:06

FKZ1921 je napisao/la:Ko je iz kluba rekao da ce prodati Kvesica? Posto? Kome? Kada?
Ko je iz kluba rekao da ce prodat bilo kojeg drugog igraca? Kada? Kome? Posto?
Pogledam oficijelnu stranicu skoro svaki dan. Evo i sad je pogledah. Ne nadjoh odgovor ni na jedno pitanje. Odakle vi znate sve ovo sto pisete?
Da ponovim...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 05 jul 2015, 01:15

@delinjo, gledaj ovako ponuda je dosla i niko ne zna koliko je para u pitanju a ni Kvesic ne zna. Nece ga sigurno pustiti dok je evropa. Ali sta ti mislis jel bolje da ga sad prodas za neku cifru ili da ti iduce sezone ode dzaba ? Toliko gresaka ne bi valjalo praviti jer je dosta igraca otislo s papirima u rukama. Ionako nemas cilj da budes prvi i onda bar unovci sta mozes.
KHAJ PRICE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jul 2015, 01:18

BlueFamily hvala lijepo na lijepim rijecima. Mada kao navijac Zelje mislim da svaki navijac treba da kaze ono sto ZNA. Da podjeli sa drugima i misljenje oko toga. U sustini najlakse je uzeti i pisati nesto negativno i "praviti muhu od medvjeda". Pored ovih nabrojanih forumasa ima jos mnogo njiu koji su ok i koji imaju jako lijepe informacije i misljenje. Svakao dobrodosao. FKZ1921 brate ne osvrci se na ove informacije/dezinfirmacije o nekim stvarima. Ljudi pricaju i pricace i sto jeste i sto nije. Kad bi sve napisao sto cujem, gdje nekad ima i istine, ljudi bi od mene cirkus pravili. Mislim da ni jedan pravi navijac ne bi trebao napisati nesto negativno, iako je mozda i negativno, o klubu. Medjutim imamo puno dusmana u i oko kluba, a ove druge da ne spominjem. Ko voli klub taj voli bez obzira na situaciju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 05 jul 2015, 01:20

Aldin se sam sa sobom svadja :urnebes: :urnebes:

Kvesa i ako ode uzece se nesto para a i dovest ce se neko 100% necemo na Uzelcu ostati.

Sto se tice Kokota slazem se sa vecinom napisanim, volio bih Diattu viditi na njegovoj poziciji u cetvrtak
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2015, 01:21

samogrbavica je napisao/la:@delinjo, gledaj ovako ponuda je dosla i niko ne zna koliko je para u pitanju a ni Kvesic ne zna. Nece ga sigurno pustiti dok je evropa. Ali sta ti mislis jel bolje da ga sad prodas za neku cifru ili da ti iduce sezone ode dzaba ? Toliko gresaka ne bi valjalo praviti jer je dosta igraca otislo s papirima u rukama. Ionako nemas cilj da budes prvi i onda bar unovci sta mozes.
vjeruj toliko sam frustriran da bi vise volio da odigra jos pola sezone i ode djaba,nego za pisljivih 100 hiljada ,i da za to dovedemo nekog polovnjaka iz Obarske koji nije uigran sa ekipom ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], sebalos i 64 gosta.