MortemHz je napisao/la:Ti samo o nekim damama![]()
Jos ako su BORDO dame
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Ti samo o nekim damama![]()
Svaka ti je zlatnaobiteljskicovjek je napisao/la:Svi bi htjeli napredak u klubu a svaki se merak placa (nazalost) Neko ima neko nema, sve razumijem ali moramo imati razumjevanje i za klupsku politiku. Sve je receno na tu temu i zao mi je sto ce neki istinski navijaci ostati uskraceni za pracenje voljenog kluba. MORAMO se ponasati u skladu s tim i napokon prekinuti polemiku o tome na ovoj temi (jer nema svrhe) LIMVOTERAJVOSA

Kad smo vec kod Dine Merlina , nadam se da necemo igrati prvu domacu utakmicu u PLBIH na domacem terenu.25 pocinje prvenestvo i koncert je tad , tako da sumnjam da ce teren biti osposobljen do nedjelje/ponedjeljkaMrcho je napisao/la:Ja bi na koncert otisao sam da dodje AC/DC i mozda jos par grupa svjetskog renomea, ove nase ublehare mi se neda slusati pogotovo na koncertu, tako da ako Dino moze prodati 45 ili 40 hiljada karata po onim cijenama, moze i Sarajevo 25 sve ga **** samo moraju malo podebljati reklamu za nadolazecu utakmicu!!!!
Imaš vremena za forumamstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
Naravno da je "veći" i "bolji". Ne razumiješ poentu. Poenta je da svako ko navija za Sarajevo treba da bude član, zašto ne bi bio ? Jel jedino što ljude odbija da ne budu članovi to što nije besplatno, ne razumijem ? Eno javio se jedan kaže nema vremena, a nabio postova na forumu more...Zip je napisao/la:To klub treba da samo brine o clanovima, a o ostalim navijcima ko ih yebe?
Glupo je to, jer mi jos nismo na razini razmisljanja kao na zapadu..
Al kako god, sjever ce biti poluprazan, jer niko nece dati 10KM za Sjever. bolje dodati jos 5 i biti na istoku. Ako su zeljeli da smanje posjetu na sjeveru, uspjet ce
Ja cu kako god otici, al treba brinuti o svim navijacima, ne samo clanovima
Clan kluba ne znaci da je veci i bolji od obicnog navijaca
Džaba panjevima objašnjavati...hz033 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ovako razmišljanje opšte može imati jedan navijač.THEC je napisao/la:kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra![]()
Ja sam član kluba zato što to želim a ne da imam neku korist od toga. Naravno ako se za članstvo dobije povlastica, zašto ne, ali ovako razmišljanje imat, bez uvrede, ali je smiješno !!!
Bordo dame nisu sameMortemHz je napisao/la:Ti samo o nekim damama![]()