Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
Podrzavam Ciru i podrzavat cu ga, zao mi je sto nije pozvao Jahica, Stilica, Milenkovica ali mislim da ce pozvati za Belgiju.
Ciro se i suprostavlja savezu a ovi svi dosadasnji su sutili i "igrali" kako im se kaze i pozivali su 100 puta slabije igrace nego sto Ciro poziva, problem je u nama a ne u selektorima, "mi" ispadosmo bolji strucnjaci od Cire, e vala nismo niti ce mo biti.
Ciro naprijed i slusaj sebe, kao sto i radis
Podrzavam Ciru i podrzavat cu ga, zao mi je sto nije pozvao Jahica, Stilica, Milenkovica ali mislim da ce pozvati za Belgiju.
Ciro se i suprostavlja savezu a ovi svi dosadasnji su sutili i "igrali" kako im se kaze i pozivali su 100 puta slabije igrace nego sto Ciro poziva, problem je u nama a ne u selektorima, "mi" ispadosmo bolji strucnjaci od Cire, e vala nismo niti ce mo biti.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
eto kako si ti pametan.covjek ti napisao kakve je gluposti ciro govorio i radio i ti napises da podrzavas ciru..zbog ovakvih glupih ljudi mi necemo nikad napredovati ni u fudbalu ni u bilo cemu....amir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
pa i sam ivica osim je jednom rekao da nikad ne bi vodio ovu reprezntaciju zbog ljudi u savezu.sta ces sad za njega reci
Nemoze se porediti Ivica Osim i Bazdarevic Mehmed, to je kao nebo i zemlja,
neka Bazdarevic dodje kad je tako pametan, nema para i nece doci
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
covjece samo bi budala dosla nakon onog sa Kodrom.pa niko nije htio doci na mjesto selektora i najednom se ciro pojavi..toliko ga zanimamo da sve stavlja igrace po preporuci.haj jednog il dva al njih,lupam,10 vec nema smisla..amir je napisao/la:Nemoze se porediti Ivica Osim i Bazdarevic Mehmed, to je kao nebo i zemlja,
Ukloni cijeli savez, i doce pjeske i mesha i faruk i ivica i vaha i sviamir je napisao/la:Nemoze se porediti Ivica Osim i Bazdarevic Mehmed, to je kao nebo i zemlja,
nisu ludi da imaju posla sa piljarima
nema potpisa
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dosli bi i osim i mesa i vaha i svi bi dosli samo da se uklone ova **** u savezu...Admir_Sa je napisao/la:Ukloni cijeli savez, i doce pjeske i mesha i faruk i ivica i vaha i sviamir je napisao/la:Nemoze se porediti Ivica Osim i Bazdarevic Mehmed, to je kao nebo i zemlja,
nisu ludi da imaju posla sa piljarima
evo sta je ciri ovo trebalo da dodje kod nas...spasio je savez mislio je da ce kod nas pokupiti malo simpatija...a oo obrnuto sto se tice simpatija...samo neki kreteni navijaju za njega...i onako je covjek milioner ima para...mozda hoce jos...to se neznam al eto...mislio je da ce ovdje postati heroj....a evo sad je najobicnija picka i jedan od najvecih izdajnika..ovo mu nije trebalo...nikako...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja glupog likaamir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a sta je bilo s kodrom...pa on je zbog suprotstavljanja dobio otkaz....jbg jesi glup u pm....nije ovo forum o glupim nego o repki...amir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- RođeniMostar
- Kontakt:
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=123114
O razlazu sa legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem, naravno, ima svoju verziju. Ćira mu je bio venčani kum 1982. godine, koji mu je jednom rekao: "Sine, ponosan sam što si me prevazišao". Ipak, njih dvojica nisu u najboljim odnosima. Zašto?
"Vraćao sam ja njega dva puta u Dinamo. Ali, dok je meni Dinamo iznad života, njemu je druga stvar iznad života, a to je keš", kaže Mamić.
O razlazu sa legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem, naravno, ima svoju verziju. Ćira mu je bio venčani kum 1982. godine, koji mu je jednom rekao: "Sine, ponosan sam što si me prevazišao". Ipak, njih dvojica nisu u najboljim odnosima. Zašto?
"Vraćao sam ja njega dva puta u Dinamo. Ali, dok je meni Dinamo iznad života, njemu je druga stvar iznad života, a to je keš", kaže Mamić.
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nemojte Bazdarevica i njegove izjave svega vam...
govori da su bosanski igraci preskupi i zato ih ne dovodi u svoj klub a iz njegovog mu Zeljeznicara igracine odlaze u Poljsku, Cesku,Grcku itd. za sicu. Stilic za 100 000, Dzeko za 20 000, Jahic za 10 000.... preskupi?
govori da su bosanski igraci preskupi i zato ih ne dovodi u svoj klub a iz njegovog mu Zeljeznicara igracine odlaze u Poljsku, Cesku,Grcku itd. za sicu. Stilic za 100 000, Dzeko za 20 000, Jahic za 10 000.... preskupi?
- RođeniMostar
- Kontakt:
Baždarević ?calcio je napisao/la:nemojte Bazdarevica i njegove izjave svega vam...
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sorry, nisam mislio na tvoj post nego vidim da ga gore iznad pominju, trebao sam citirati ali sam bio previse lijenRođeniMostar je napisao/la:Baždarević ?calcio je napisao/la:nemojte Bazdarevica i njegove izjave svega vam...
Tesko da bi iko od nasih htio da radi kao selektor za 5000 eura.Price su jedno a stvarnost nesto drugo.Gledao sam neki dan kucu Vahinu u Lilu pa sta vi mislite koliko je hipoteka mjesecna za nju nije to ko u Bosni imas kucu i nista ne placas.Druga stvar je prica stvarnost je nesto drugo.Mislim da znate svi da je Skoro trebalo da radi kao Cirin skaut pa kad je cova cuo kolika je plata cao decki dolazim za novu godinu na skijanje.Pustite suplje price ja bi rekao da je njih 99% kao Skoro a s druge strane savez je taj koji ugusi nasu repku a i selektora.Zato da nam sad Ciro ode ko bi bio selektor Piric ili Arapovic mozda.Nisam ni ja bio za Ciru al sve mi se cini da je on jedini tip koji moze s ovakvim savezom.Savez ne moze skinuti Ciro ali i Ciru kao i Kodru moze skinuti savez.Takav nam je nazalost zakon.Mene licno interesuju nasi momci koji zele da igraju a sve ostalo je nevazno ako ne mozemo skinuti savez.pozdrav
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa to je normalno sto niko nece da radi za 5000€...pa bil ti radio za 200KM danas...a ono Kodro je htio raditi za 5000 i jos njegovi pomocnici nisu nista dobili a on je svoju platu dijelio s njima....covjek i po......
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jarane ja pisem da nije problem u selektoru i selektorima vec da je savez taj koji odlucuje.Ja se nadam da ce vrijeme pokazati da su se prevarili glede Cire kao svog igraca.Zato malo sabura nam nebi skodilo i da svu svoju energiju uputimo u navijanje za reprezentaciju i bojkot savezu a da Ciru ipak pusrimo da radi svoj posao.I ja se slazem da je Ciro trebalo da pozove Jahica i Stilica ali otkud znamo sta nosi sutra.Mozda ispadne sve ok u Belgiji i Jahi npr.pojaca obranu i budemo beton.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa to je normalno sto niko nece da radi za 5000€...pa bil ti radio za 200KM danas...a ono Kodro je htio raditi za 5000 i jos njegovi pomocnici nisu nista dobili a on je svoju platu dijelio s njima....covjek i po......
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma moze biti svasta...ja ti si gore napiso da nece niko da radi zato sto su male plate...a to je sasvim normalno....nema tu nista cudno...Ammim je napisao/la:Jarane ja pisem da nije problem u selektoru i selektorima vec da je savez taj koji odlucuje.Ja se nadam da ce vrijeme pokazati da su se prevarili glede Cire kao svog igraca.Zato malo sabura nam nebi skodilo i da svu svoju energiju uputimo u navijanje za reprezentaciju i bojkot savezu a da Ciru ipak pusrimo da radi svoj posao.I ja se slazem da je Ciro trebalo da pozove Jahica i Stilica ali otkud znamo sta nosi sutra.Mozda ispadne sve ok u Belgiji i Jahi npr.pojaca obranu i budemo beton.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa to je normalno sto niko nece da radi za 5000€...pa bil ti radio za 200KM danas...a ono Kodro je htio raditi za 5000 i jos njegovi pomocnici nisu nista dobili a on je svoju platu dijelio s njima....covjek i po......
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dobro da se razumijemo.Znas puno ti je tih rodoljuba u prici ali kad dodje konkretna ponuda onda se izvlace izgovorima imam ugovor, vezan sam itd.Kazem ponovo s ovakvim savezom tesko ko moze pa se sve nadam da ce im Ciro dohakati.Nego de mi reci jel to Svabo na Avataru kod tebe?Da nemas neke od onih iz generacije 80-ih Refik,Mesa,Edin(Bahtic ili Curic).Mislim iskaznice su super ako su orginal?
- CheGuevara
- Kontakt:
Amire, jesam ti ja reko da nelupetas i da se nemijesas u teme o kojima nemas pojma..nazalost nema puno tema o kojima ti imas veze tako da je najbolje da se ti manis foruma..povedi i ostale clanove fankluba "Piro Ceder Fanatikosa" da nesolite dzabe raje pamet, koja nije vas nivoaamir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
SVI STE VI ISTI,svi pametni.Najgluplji forum!CIAO,CIAO!!!!!!!!!!CheGuevara je napisao/la:Amire, jesam ti ja reko da nelupetas i da se nemijesas u teme o kojima nemas pojma..nazalost nema puno tema o kojima ti imas veze tako da je najbolje da se ti manis foruma..povedi i ostale clanove fankluba "Piro Ceder Fanatikosa" da nesolite dzabe raje pamet, koja nije vas nivoaamir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nemam vise...ovo ja naso na etu...bezveze tarzio slike i nadjem ovo...a treba naci jos ovakvih kako su mocne...haj ako ti sta imas javi preko pp...a ako hoces ovu slike ja ti mogu poslati na pp ili preko msn...kako hoces....samo javi,...Ammim je napisao/la:Dobro da se razumijemo.Znas puno ti je tih rodoljuba u prici ali kad dodje konkretna ponuda onda se izvlace izgovorima imam ugovor, vezan sam itd.Kazem ponovo s ovakvim savezom tesko ko moze pa se sve nadam da ce im Ciro dohakati.Nego de mi reci jel to Svabo na Avataru kod tebe?Da nemas neke od onih iz generacije 80-ih Refik,Mesa,Edin(Bahtic ili Curic).Mislim iskaznice su super ako su orginal?
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.