Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2015, 03:02

17 miliona a čovjek odigrao najbolju sezonu u životu upravo pred transfer
Mudro sinčino,mudro :urnebes:

Bilić napreduje kosmičkom brzinom.
Drago mi je da si upratio moju prognozu gdje sam reko da je Bilić dobar trener koji će vrlo brzo u Premiership. Eto,naučio si nešto :salut:

Pipita bi se savršeno uklopio sa Turčinom
Mentalitetom su tu negdje
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jul 2015, 03:05

Paja insider u Barci. On znao koliko su oni bili spremni prihvatiti za igraca koji je dao 19(slovima:devetnaest) golova u ligi. Uz to je imao "samo" 10 asistencija.

p.s. Paja, ako je Ospina prosjecan, a to ces obrazloziti time da ga traze evropski "velikani" tipa turski klubovi, kako da je onda Van Persie igracina kad ce i on izgleda zavrsiti u turskim velikanima? Dakle, tvojom logikom dodjemo da je i Van Persie prosjek.

p.s. 2 Ako gledamo golove u odnosu na minute odigrane(sto mislim da je najpostenije) Falcao ima 0.28 golova u odnosu na 90 minuta, dok Giroud ima 0.68 golova u odnosu na 90 minuta.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jul 2015, 03:06

@rambo Šta ti je turčin skrivio osim one klasične nije opravdao 40 m :mrgreen: . Jesi i ti ko i Greivis, izdo' domovinu pa ne zaslužuje respekt :P
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2015, 03:11

Bruka mi vjeru od pamtivjeka
Od lumeperaja po Madridskim kafanama,pa do nabudženih tetovaža. A lafo neke Fatihe... licemjer :D

Što se tiče njegovih igara,ništa posebno u Arsenalu ali mnogo dobar igrač inače
A.F.C. Bournemouth!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 05 jul 2015, 03:13

rambo16 je napisao/la:17 miliona a čovjek odigrao najbolju sezonu u životu upravo pred transfer
Mudro sinčino,mudro :urnebes:

Bilić napreduje kosmičkom brzinom.
Drago mi je da si upratio moju prognozu gdje sam reko da je Bilić dobar trener koji će vrlo brzo u Premiership. Eto,naučio si nešto :salut:

Pipita bi se savršeno uklopio sa Turčinom
Mentalitetom su tu negdje

25 milijuna eura prije sp-a :kafa: nakon toga ošla gore

bilić je prevara ko i voajer :kafa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jul 2015, 03:16

Zanimljivo kako oni podvaljuju neke izmisljene podatke pod cinjenice. Do sad se nije spominjalo, ali sad cemo i zamjeriti Wengeru da je preplatio Alexisa.

Vama dvojici treba Vieira-Anelka tretman.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2015, 03:21

Pa mi smo Vermu prodali za 15 miliona funti a da Alexis vrijedi 17.
De ba seamene,pomalo :D
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jul 2015, 03:23

Simene tejk a snickers
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jul 2015, 03:24

Welbecka smo doveli za 16, tu je on negdje sa Alexisom
Pld W D L
38 26 12 0

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 jul 2015, 03:43

Prije SP Alexisu vrijednost i nije bila pretjerano velika. Ako se uzme u obzir činjenica da ga se Barcelona željela riješiti, što drastično smanjuje vrijednost igrača, cijena od 25 miliona vjerovatno i nije previše daleko od istine. Tu bi to negdje bilo, 25+bonusi.

Njegova statistika poprilično vara, iskreno nemam pojma otkud mu toliki golovi, u toj sezoni se uklopio u sivilo kompletne ekipe. Nije to bilo baš bajno.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jul 2015, 10:51

Pa da, Barca se sigurno htjela rijesiti igraca koji je rijesio prvi El Clasico fenomenalnim lobom (tu je tekmu Barca igrala bez Messija) i golcinom protiv Atletica doveo Barcu nadomak titule koju im je iz dzepa izbio Godin.

Nego, najbolje bi bilo da Wenger koristi Welbecka kao zadnjeg veznog. Fergie ga je svakako koristio za markiranje suparnickih playmakera (Xabi Alonso), ima fizikalije za tu poziciju, a bio bi daleko od suparnickog gola sto je dobro jer mu za 4 gola trebaju 43 pokusaja sto sebi ni ova Barcelona ne moze priustiti.

Kad smo vec kod retardiranih prica o odstetama za vrhunske igrace, prica se da cemo uzeti Benzemu za 17.8 miliona funti. :D Da to Wenger odradi, treba mu produziti ugovor do kraja zivota.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jul 2015, 11:46

rambo16 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Cuj strucnjaka nije bio nista specijalno cijena mu prije svjetskog bila takva da je Barcelona bila spremna prihvatiti 25 miliona eura a nakon svjetskog ga prodali za 40 ma nista specijalno :lol: :lol:
Barcelona bila spremna prodat Alexisa za 25 miliona evra? 17 miliona funti?
Ovo je prevazišlo i tvoj nivo. Stručnjače. . .
Naravno da jeste, ti ocigledno nisi upoznat sa cinjenicom da je Juve nudio 21 milion a Barcelona trazila 25 prije svjetskog prvenstva a uveliko pametujes nesto o tom transferu. Pa i sam si mogao da vidis kako su govorili da je dobro sto Sancheza nisu prodali prije svjetskog jer mu je nakon istog cijena skoro duplo skocila jer je sjajno odigrao.

Specijalci i strucnjaci sa Arsenalove teme znaju bolje i od ljudi koji prate Barcelone znaju oni cijenu Alexisa, pricate nebuloze i provaljujete se kao i uvijek Juventus je bio blizu dovodjenja Sancheza ali nudili su smijesnih 20 miliona a Barceloan je spremna bila prodati za 25 sace jos i strucnjaci dokazati da Alexis Sanchez i nije bio nesto na svjetskom kao napadac :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jul 2015, 11:56

AllGunsBlazing je napisao/la:Paja insider u Barci. On znao koliko su oni bili spremni prihvatiti za igraca koji je dao 19(slovima:devetnaest) golova u ligi. Uz to je imao "samo" 10 asistencija.

p.s. Paja, ako je Ospina prosjecan, a to ces obrazloziti time da ga traze evropski "velikani" tipa turski klubovi, kako da je onda Van Persie igracina kad ce i on izgleda zavrsiti u turskim velikanima? Dakle, tvojom logikom dodjemo da je i Van Persie prosjek.

p.s. 2 Ako gledamo golove u odnosu na minute odigrane(sto mislim da je najpostenije) Falcao ima 0.28 golova u odnosu na 90 minuta, dok Giroud ima 0.68 golova u odnosu na 90 minuta.
Ne moras biti insider nije tajna bila ponuda Juventusa koja je odbijena...

Strucnjak kao prvo RVP ima ili puni ove godine 32 a jos je poznato da je injury prone tako da mu je ovo mozda jedna od sansi da klepi zadnji visegodisnji ugovor sa velikom platom. Drugo, RVP nije presao ni u jeda turski klub jos jer i pored ovog sto sam nabrojao vjerujem da taj igrac moze i dalje igrati u dosta najjacih evropskih klubova kao prvi spic dakle turci i da ga potpisu morace se dobro istresti i kesirati mu bas veliku svotu. Trece ambicije turskih klubova su ocigledno velike ako se povezuju sa RVP dakle ako neko dovede Ospinu mogao bi on tamo na klupu.

Svi ovi sa ankete napadaci su bolji od Panjouda.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jul 2015, 12:00

anell je napisao/la:Welbecka smo doveli za 16, tu je on negdje sa Alexisom
OCigledan primjer kvazistrucnjaka koji zeli biti duhovit i onda izvali nebulozu, kakve veze cijena ima pogotovo kad uzimas transfere Engleskih igraca u PL Carola je Liverpool doveo za preko 30 miliona funti a Suareza za 20 sta to treba da znaci? Cinjenica je da je Barcelona bila spremna prodati Alexisa za 25, cinjenica je da je isti briljirao na svjetskom i cijena mu je skocila a jos jenda cinjenica je da voajer ne bi ni doveo Alexisa da nije odigrao dobro svjetsko (sto pobija rambovu nebulozu da nije odigrao nista posebno) jer da je voajer namjeravao dovesti Alexisa skao notorna skrtica bi ga sigurno doveo kadj e mogao jeftinije a ne skuplje.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 05 jul 2015, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 jul 2015, 12:01

Kakvi su ovo glasovi za Higuaina? :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 jul 2015, 13:13

A u pravu je za ovo u vezi Alexisa. Bila je prica na kraju sezone da su se nasli na 25 milja i da sam Alexis zeli Italiju... Cekao se samo kraj SP pa da potpise za njih. Znam da su pojedini navijaci Barce likovali sto se rijesavaju polovnjaka koji ne zna da vuce ekipu i sto igra dobro samo u reprezentaciji. Na kraju Mundijal on ponovo potvrdjuje kakva je zvjer i stize ponuda Liverpoola i Arsenala. Kod redsa bi bio zamjena za Suareza a uzmedju Londona i provincije logicno je sta je izabrao isto ko sto je i na Italiju zaboravio kada su stigle ponude iz NBA.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jul 2015, 14:42

BigBigBang je napisao/la:
anell je napisao/la:Welbecka smo doveli za 16, tu je on negdje sa Alexisom
OCigledan primjer kvazistrucnjaka koji zeli biti duhovit i onda izvali nebulozu, kakve veze cijena ima pogotovo kad uzimas transfere Engleskih igraca u PL Carola je Liverpool doveo za preko 30 miliona funti a Suareza za 20 sta to treba da znaci? Cinjenica je da je Barcelona bila spremna prodati Alexisa za 25, cinjenica je da je isti briljirao na svjetskom i cijena mu je skocila a jos jenda cinjenica je da voajer ne bi ni doveo Alexisa da nije odigrao dobro svjetsko (sto pobija rambovu nebulozu da nije odigrao nista posebno) jer da je voajer namjeravao dovesti Alexisa skao notorna skrtica bi ga sigurno doveo kadj e mogao jeftinije a ne skuplje.
Nema nikakve veze, Welbeck je igračina :lol: :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 jul 2015, 14:59

Lik fakat nastoji nekog ubijedit da si Alexisa mogao dovesti za 17 miliona funti prije Svjetskog
Igrača u primeu karijere koji je odigrao sezonu života.

25miliona funti možda. 17 miliona funti, notorna laž i velika glupost
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jul 2015, 15:13

JEdini ovde lazov si ti koji nisi ni pratio situaciju oko Alexisa Sancheza dok se nije poceo povezivati sa nama za razliku od tebe na ovim temam postoje moji postovi gdje sam ja jos tokom prosle sezone govorio da od dostupnih napadaca na trzistu Alexis SAnchez je najbolji izbor. Dakle ta sezona zivota o kojoj vi pricate bas i nije impresionirala celnike i navijace Barcelone pa su odlucili da ga prodaju kako bi se oslobidlo mjesto za Luisa Suareza, Alexis SAnchez je bio na transfer listi vec pocetkom prelaznog roka i 25 miliona eura je cijena ispod koje celnici Barcelone nisu htjeli ici, mozda je tu bilo nekih bonusa po kojim bi transfer bio 30 ne znam ali uglavnom Alexis Sanchez prije svjetskog prvenstva sigurno nije vrijedio 40 miliona eura niti je iko bio spreman platiti toliko za njega uostalom niti su toliko za njega trazili, Juventus je za njega nudio smijesnih 21 milion eura sto je ispod vrijednosti ali dovoljno govori otprilike koja je cijean njegova bila tada.

Ne nastojim ja nikoga ubjediti, ja samo govorim cinjenice kojima se pobijaju lazi kojima svaki dan bombardujete ovu temu.

Strucnjak anel kako bi vjesto skrenuo sa teme sad ubacuje Welbecka u pricu igraca koji je dosao prosle godine i koji btw nije nas prvi napadac i za kojeg ja btw ne govorim da je napadac koji ce nam donijeti titulu za razliku od nekih koji tvrde da frauncuski hrast koji vec tri godine nije nista pokazao i dalje treba biti prvi spic sa kojim se moze titula osvojiti. Jos jedno razotkrivanje kakvi ste manipulatori i lazovi. Dakle hebo te Welbeck djaba ga spominjes kad bi meni neko sad predlozio da je uslov da ode francuski hrasti it aj da ode Welbeck ja evo odma potpisujem neka oba odu, to sto mi j eWelbeck bolji od panja koji vec tri godine prosjecno igra i ukopava nas ne znaci da mislim da je neka ubber igracina, ne moras biti igracina da bi bio bolji od francuske lose kopije panja Higuaina

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jul 2015, 15:18

Isto ko što ti u svaku priču ubacuješ Wengera, Cazorlu, Girouda

I ja sekunda da zaboravim čuveni smajli :lol: :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.