GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Hocel se nakon ovog BBB vratiti na tribinu???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako se provedu demokratski izbori u klubu kako stoji u zakonu.
Izbori
Izbori
Jedino ovdje dobro je sto je Mamic pokazivao bosanski grb u Splitu

Podrska BBB, vrijeme je da svako dobije ono sto mu pripada, zatvor ovom kretenu, a Dinamo onima koji ga vole
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Podrska BBB, vrijeme je da svako dobije ono sto mu pripada, zatvor ovom kretenu, a Dinamo onima koji ga vole
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pravda ce opet pobijediti tj. gosp Zdravko Mamic... ocigledno je da se sposobni opet zatvaraju kako bi nesposobni ostali na rukovodecim mjestima... preslikana BiH situacija...
Dakle posteni i casni u čuzu a narkomani, dileri, a svakojaki sljam koji se nakupio oko Dinama i oko navodnih navijaca, citaj obicnih placenika koje mozes kupiti za jedan dzoint ce ostati na slobodi i setati ce slobodno...
Pravna drzava u Hrvatskoj ne postoji... bez obzira sto ce Mamic svoju nevinost dokazati i biti oslobodjen... ali ovo je velika mrlja na pravosudje...
Dakle posteni i casni u čuzu a narkomani, dileri, a svakojaki sljam koji se nakupio oko Dinama i oko navodnih navijaca, citaj obicnih placenika koje mozes kupiti za jedan dzoint ce ostati na slobodi i setati ce slobodno...
Pravna drzava u Hrvatskoj ne postoji... bez obzira sto ce Mamic svoju nevinost dokazati i biti oslobodjen... ali ovo je velika mrlja na pravosudje...
anonimni je napisao/la:Jedino ovdje dobro je sto je Mamic pokazivao bosanski grb u Splitu![]()
Jel se ovi sto podrzavaju Maminja zajebavaju il?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne. Gledam i po fejsu jbt, ljudi poruke podrske objavljuju, al sretan sam jer ima vise ovih sto objavljuju 'Glava gotov si' i te fazoneHeller je napisao/la:Jel se ovi sto podrzavaju Maminja zajebavaju il?
određen mjesec dana pritvora za mamice
Meni je zanimljivo da ni na jednoj slici ne vidim Zdravka zabrinutog, svugdje je nasmijan od uha do uha, kao da ga boli tuki. S druge strane, Zoran je bas zabrinut i vidi se da mu nije svejedno. Zoki mi svakako djeluje da je pokvareniji od Zdravka.
Drago mi je da vidim igrace nasmijane i da atmosfera u momcadi nije narusena. Sad ce to Krznar poslozit kako on zna, za Zokija je izmislio trenerski posao.
Drago mi je da vidim igrace nasmijane i da atmosfera u momcadi nije narusena. Sad ce to Krznar poslozit kako on zna, za Zokija je izmislio trenerski posao.
Modric priznao, novac je isao Mamicima.
Auuuu, izgleda i Lovren je propjevao!!!
Dinamo ne smije biti kaznjen zbog ovih kriminalaca klub treba ostati izvan ovoga i otetu imovinu uzeti od Mamica i vratiti klubu.
Auuuu, izgleda i Lovren je propjevao!!!
Dinamo ne smije biti kaznjen zbog ovih kriminalaca klub treba ostati izvan ovoga i otetu imovinu uzeti od Mamica i vratiti klubu.
Joj svjedoka u slucaju Mamica. Jedva cekam da vidim sta Vlado ima za reci 
Zadnja izmjena: bazero, dana/u 07 jul 2015, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Da, da, nadam se da sam gore u nedjelju 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šteta za Hodzdica ,bojim se da nikad nece dobit priliku ,pored ovog sjajnog Cileanca 
Sad i sluzbeno. Vidim da se svugdje pise, a nigdje sluzbenog poziva. Nadam se da ce goriti
Sad i ako ne dozvole nekim ulaz mislim da bi svejedno trebali uci oni koji mogu i pokazat bagri da nisu uspjeli i da BBB jos uvijek ima.
Dobit ce, ne brini. Dinamo u HNL-u odigra 36 utakmica, u Europi je to uvijek vise od 10 utakmica. Nema sanse da Henriquez odigra 46 utakmica u cjelosti. Pa ni Ronaldo ih ne odigra toliko. Hodzicev je problem sto Dinamo pored njega ima jos igraca koji bi trebali dobiti priliku, ali su to uglavnom juniori koji zaigrati 1-2x po pola sata. Hodzic ce odigrat sigurno 800-1000 minuta za prvu ekipu ove sezone, a pored toga ce igrati i za Dinamo 2 koji igra 2.HNL. Nema vise zezancija po Krapini, Dugom Selu, Dubravi... Igrat ce protiv Cibalije, Gorice, Zadra itd. Tu ce se moc pokazat, a buduci da ce se Henriquez vjerojatno prodati na kraju sezone onda Hodzic ima priliku da do tada ljudima u upravi da do znanja da ne moraju traziti zamjenu.KpbKaka22 je napisao/la:Šteta za Hodzdica ,bojim se da nikad nece dobit priliku ,pored ovog sjajnog Cileanca
Signore je napisao/la:Sad i sluzbeno. Vidim da se svugdje pise, a nigdje sluzbenog poziva. Nadam se da ce goritiSad i ako ne dozvole nekim ulaz mislim da bi svejedno trebali uci oni koji mogu i pokazat bagri da nisu uspjeli i da BBB jos uvijek ima.
Dobit ce, ne brini. Dinamo u HNL-u odigra 36 utakmica, u Europi je to uvijek vise od 10 utakmica. Nema sanse da Henriquez odigra 46 utakmica u cjelosti. Pa ni Ronaldo ih ne odigra toliko. Hodzicev je problem sto Dinamo pored njega ima jos igraca koji bi trebali dobiti priliku, ali su to uglavnom juniori koji zaigrati 1-2x po pola sata. Hodzic ce odigrat sigurno 800-1000 minuta za prvu ekipu ove sezone, a pored toga ce igrati i za Dinamo 2 koji igra 2.HNL. Nema vise zezancija po Krapini, Dugom Selu, Dubravi... Igrat ce protiv Cibalije, Gorice, Zadra itd. Tu ce se moc pokazat, a buduci da ce se Henriquez vjerojatno prodati na kraju sezone onda Hodzic ima priliku da do tada ljudima u upravi da do znanja da ne moraju traziti zamjenu.KpbKaka22 je napisao/la:Šteta za Hodzdica ,bojim se da nikad nece dobit priliku ,pored ovog sjajnog Cileanca
To jest,ali i kad se Henriquez npr povredi ili nije u formi,uvjek je tu pjaca neko kojeg mamic ima u dzepu da se proda.jbg
Pjaca nije spic, a vjerujem da je i Hodzic Mamicev igrac i da konta dignut lovu na njemu.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 29272.aspx pazi ovo nisu ga ni spomenuli,mrzim ovo kad neki igrač propadne ,klasa je ,a nemoze dobit pravu priliku.. opcenito kad govorim za njegovo igranje govorim u evropi a ne pokojni Hnl ,sumnjam da je po kvaliteti
Pjaca i Coric bolji od njega.ja ga vidim kao back-up henriquezu i samim time dinamov napad je prejak i dobar za ligu prvaka
Pjaca i Coric bolji od njega.ja ga vidim kao back-up henriquezu i samim time dinamov napad je prejak i dobar za ligu prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.