FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Joj voditelja, zgadio mi se. Covjek mase rukama kakav 50 Cent, a prekida Ahmetovica u svakoj recenici, koji amaterizam. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
A vala nije ni Ahmetovic pokazao neki zavidan nivo inteligencije, ako cemo realno po njegovoj prici.Batva je napisao/la:Joj voditelja, zgadio mi se. Covjek mase rukama kakav 50 Cent, a prekida Ahmetovica u svakoj recenici, koji amaterizam.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma nije, daleko od toga, ali od fudbalera ni ne ocekujem neku retoriku. Medjutim, ovaj novinar... sve je vidjenoklasik je napisao/la:A vala nije ni Ahmetovic pokazao neki zavidan nivo inteligencije, ako cemo realno po njegovoj prici.Batva je napisao/la:Joj voditelja, zgadio mi se. Covjek mase rukama kakav 50 Cent, a prekida Ahmetovica u svakoj recenici, koji amaterizam.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ostali bez još jednog talenta,Alen Habibović u Zavrč
http://ekipa24.si/clanek/nogomet/prva-l ... nski-messi

pasteta je napisao/la:Ostali bez još jednog talenta,Alen Habibović u Zavrč![]()
![]()
![]()
Naši uposlenici u oml. pogonu su skauti za druge klubove.Oni rade protiv interesa Slobode.
Ja volim FK Tuzla City
To je istina
,dokle god se racun ne odblokira i na vratimo omladinski pogon ovakve stvari ce se desavati a najbolja djeca ce ici u druge klubove,nazalost.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
definitvno je Saric otpao iz svih kombinacija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo gastaragarda je napisao/la:definitvno je Saric otpao iz svih kombinacija

https://www.facebook.com/nkolimpija/pho ... =3&theater
Saric se prikljucuje na Kupresu 100 posto provjereno, a u srijedu bi mogo jedan boom da bude!!!
Re: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Nije zadovoljio u Olimpiji ?AVOKADO je napisao/la:Saric se prikljucuje na Kupresu 100 posto provjereno, a u srijedu bi mogo jedan boom da bude!!!
samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo bi TOP TOPOVA kad bi se vratili Saric i Kiso...
...ostalo bi onda eventualno to jos jedno jako krilo i mi smo krizaljku rijesili

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a realno tesko da je i mogao zadovoljiti..a i nasi su mu sigurno oprostili jer on poznaje ekipu, sistem rada, uigran je i bolje vec njega kad se moze nego zaje.avat se novog veznjaka dovodit, provjeravat itd itd..ovog bar poznajes, znas koliko moze itd itd, a i on poznaje ekipu..win-win sto bi se reklomerak je napisao/la:Nije zadovoljio u Olimpiji ?AVOKADO je napisao/la:Saric se prikljucuje na Kupresu 100 posto provjereno, a u srijedu bi mogo jedan boom da bude!!!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sta vam rekoh za Sarica, jos M.S. i to je to ☺☺☺☺☺
ultrasstyle_tz je napisao/la:a realno tesko da je i mogao zadovoljiti..a i nasi su mu sigurno oprostili jer on poznaje ekipu, sistem rada, uigran je i bolje vec njega kad se moze nego zaje.avat se novog veznjaka dovodit, provjeravat itd itd..ovog bar poznajes, znas koliko moze itd itd, a i on poznaje ekipu..win-win sto bi se reklomerak je napisao/la:Nije zadovoljio u Olimpiji ?AVOKADO je napisao/la:Saric se prikljucuje na Kupresu 100 posto provjereno, a u srijedu bi mogo jedan boom da bude!!!
Sarić može bit samo rezerva. Gdje da ga postavimo ?
Ja volim FK Tuzla City
Saric je kod Husrefa odigrao najvise minuta u odlicnom proljecu, e sad vi ga postavljajte gdje hocete...."Pretpostavljam" da je Husref "kompetentan", jer citajuci ovaj nas forum covjek stekne dojam da ovdje ima puno kompetentnijih strucnjaka....valjda je to tako u svim sferama zivota, svi sve znaju, pa kad odes negdje u svijet tek vidis koliko ne znamo.
🔴⚫️
u pravu si 

"Jasmin Mešanović sutra potpisuje za Osijek Piše: D. Kurbegović 16.07.2014., 15:04 Najbolji igrač zeničkog Čelika u prošloj sezoni i jedan od najtalentovanijih napadača u našoj zemlji, 22-godišnji Jasmin Mešanović sutra će potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. Ovu vijest za naš portal je potvrdio i menadžer pomenutog igrača Admir Husarić. "Istina je da će Mešanović potpisati za Osijek, ali tek sutra. Mnogi su već objavili vijest da je završen transfer, međutim to nije istina, Jasmin je trenutno na ljekarskom pregledu i sutra će potpisati jednogodišnji amaterski ugovor s Osijekom. Nažalost Osijek ne može platiti naknadu Slobodi i Čeliku, tako da ćemo morati potpisati amaterski ugovor. Osijek je klub u kojem su mnogi igrači iz naše države ostavili snažan utisak poput Almira Turkovića i Bakira Beširevića. Mi smo imali otvorenu ponudu Vojvodine, ali budući da su njima zabranjeni transferi nismo mogli čekati da se to pitanje riješi. Mislim da će Mešanović nastaviti s dobrim igrama i postizanjem golova i u Osijeku koji je odlična sredina za dalji razvoj nogometaša", kazao je Husarić. Jasmin Mešanović mladi reprezentativac naše zemlje u Čeliku je proveo dvije sezone u kojima je u 54 utakmice postigao 27 golova. Prošle sezone je u 33 utakmice zabio 15 pogodaka, te je proglašen za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jasmin-m ... jek/135961
Nadam se da je Mešanović ptpisao profesionalni ugovor sa Zrinjskim i da će Sloboda dobiti ono što joj pripada za odštetu.
Nadam se da je Mešanović ptpisao profesionalni ugovor sa Zrinjskim i da će Sloboda dobiti ono što joj pripada za odštetu.
Ja volim FK Tuzla City
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Nije potpisao prof. ugovor ko ce vam naplaćat ... [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]sloboda72 je napisao/la:"Jasmin Mešanović sutra potpisuje za Osijek Piše: D. Kurbegović 16.07.2014., 15:04 Najbolji igrač zeničkog Čelika u prošloj sezoni i jedan od najtalentovanijih napadača u našoj zemlji, 22-godišnji Jasmin Mešanović sutra će potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. Ovu vijest za naš portal je potvrdio i menadžer pomenutog igrača Admir Husarić. "Istina je da će Mešanović potpisati za Osijek, ali tek sutra. Mnogi su već objavili vijest da je završen transfer, međutim to nije istina, Jasmin je trenutno na ljekarskom pregledu i sutra će potpisati jednogodišnji amaterski ugovor s Osijekom. Nažalost Osijek ne može platiti naknadu Slobodi i Čeliku, tako da ćemo morati potpisati amaterski ugovor. Osijek je klub u kojem su mnogi igrači iz naše države ostavili snažan utisak poput Almira Turkovića i Bakira Beširevića. Mi smo imali otvorenu ponudu Vojvodine, ali budući da su njima zabranjeni transferi nismo mogli čekati da se to pitanje riješi. Mislim da će Mešanović nastaviti s dobrim igrama i postizanjem golova i u Osijeku koji je odlična sredina za dalji razvoj nogometaša", kazao je Husarić. Jasmin Mešanović mladi reprezentativac naše zemlje u Čeliku je proveo dvije sezone u kojima je u 54 utakmice postigao 27 golova. Prošle sezone je u 33 utakmice zabio 15 pogodaka, te je proglašen za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14."
I have a dream
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Ne čudi me .Vi nikad niti za jednog igrača Slobode niste platili odštetu.Muslimović, Joldić,Mitrović,Vidić,Nikolić,Bekić.westherc je napisao/la:Nije potpisao prof. ugovor ko ce vam naplaćat ... [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]sloboda72 je napisao/la:"Jasmin Mešanović sutra potpisuje za Osijek Piše: D. Kurbegović 16.07.2014., 15:04 Najbolji igrač zeničkog Čelika u prošloj sezoni i jedan od najtalentovanijih napadača u našoj zemlji, 22-godišnji Jasmin Mešanović sutra će potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem Osijekom. Ovu vijest za naš portal je potvrdio i menadžer pomenutog igrača Admir Husarić. "Istina je da će Mešanović potpisati za Osijek, ali tek sutra. Mnogi su već objavili vijest da je završen transfer, međutim to nije istina, Jasmin je trenutno na ljekarskom pregledu i sutra će potpisati jednogodišnji amaterski ugovor s Osijekom. Nažalost Osijek ne može platiti naknadu Slobodi i Čeliku, tako da ćemo morati potpisati amaterski ugovor. Osijek je klub u kojem su mnogi igrači iz naše države ostavili snažan utisak poput Almira Turkovića i Bakira Beširevića. Mi smo imali otvorenu ponudu Vojvodine, ali budući da su njima zabranjeni transferi nismo mogli čekati da se to pitanje riješi. Mislim da će Mešanović nastaviti s dobrim igrama i postizanjem golova i u Osijeku koji je odlična sredina za dalji razvoj nogometaša", kazao je Husarić. Jasmin Mešanović mladi reprezentativac naše zemlje u Čeliku je proveo dvije sezone u kojima je u 54 utakmice postigao 27 golova. Prošle sezone je u 33 utakmice zabio 15 pogodaka, te je proglašen za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14."
Prevedi ovo sa engleskog na albanski, Škutoru.
Ja volim FK Tuzla City
Pirić na probi u Brižu, Bandović flopina nama medju stative

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.