Mada i ovaj od Matiasa sinoc

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
+1L'Avvocato je napisao/la:Ma nije fazon u tome je li osvojio ovo ili ono takmičenje. Kako ne kontate šta vam čovjek piše cijelo vrijeme. Fazon je u tome da je Maradona prosječne ekipe pravio puno boljima, dizao kvalitet igre svog tima za čitav jedan nivo. To vam pokušava objasniti. Zato što ste počeli sa pričom "pa i ne može Messi osvojiti ništa s Argentinom kad ima ovakve suigrače" ... a suigrači mu vrhunski.
I sad će se opet naći neko ko ne konta...
Oprosti nacitani...Chinaglia je napisao/la:Advokat, druže moj, ne znam zašto uopšte ulaziš u bilo kakvu diskusiju s navijačima Barce, vezano za fudbal, naravno?! opće je poznata činjenica, da od svih klubova, najviše balavaca navija za Barcu! tako ni balkan nije izuzetak, recimo, sada je aktuelna tema o izborima za novog predsjednika, a većina tih balavaca, koji naravno nemaju pojma, želi Laportu, a da ih pitaš ko je Laporta, 90% njih ne bi znalo, osim što bi rekli da je bivši predsjednik Barceal' et', Laporta nam je drag, najpoznatiji od svih kandidata, hoćemo Laportu
čast ostalima, naravno, al' većina je onakva kako sam i napisao ..
Niko nije rekao da je loša nego da nedostaje hemije, uigranosti i to da većina igrača ne pruža partije na nivou kluba, prvi Aguero koji se za sve ove godine nije uspio povezati sa saigračima u napadu. Neuporedivo slabiji igrač nego u Cityu.BigBigBang je napisao/la:Krajnje nebulozno je doci i reci da je ova Argentina svjetski viceprvak losa reprezentacija u kojoj Messi nema skim da igra, pa kao sto je receno iznad ne pricamo o Srbiji, Bosni pa da Messi igra sa Avdijom Vrsajevicem pa da kazes nema skim da igra. Messi igra u ekipi sa igracima koji bi u svakoj drugoj reprezentaciji svijeta bili u prvoj postavi (Mascherano, Di Maria, Aguero itd..). Messi citav turnir seta tek poneki napad onako odigra u punoj brzini e ne znam sta on konta da je dovoljno da on samo par ozbiljnih napada trci i pokusa i trofej ce se sam osvojit, hoce al u ku??u...Pricati da ih je Messi uveo u ovo finale Cope je smijesno isto ko sto je bilo smijesno ono na svjetskom prvenstvu, Di Maria je bio najbolji igrac na Copi i u finalu do povrede a kao i na svjetskom najveci adut Argentinaca ponovo je bila odbrana koja na papiru treba da bude slaba tacka to im je ustvari najjaci dio tima, ona ih je i odvela u finale SP. VEzni red i to onaj kreativni dio je najslabiji dio Argentine, Pastore je bio medju boljim igracima ali jednostavno nije on ta klasa na toj poziciji im fali jedan igraca ala Ozil ili Fabregas ali opet nevezano za to oni bi trebali osvojiti ovu jer su mnogo jaci.
Ipak ne treba otpisati ni trenerski faktor ovaj Tata Martino je sarlatan njegov domet bi realno trebala da bude Zvijezda Gradacac a jok klaun vodio Barcelonu i vodi nacionlni tim Argentine
Briga me je li izabran za MVP-a ili nije ja sam od njega vise ocekivao na ovom takmicenju a pogotovo u finalu.Rajaz je napisao/la:@Manuel Momčino Messi je protiv Kolumbije bio MVP, sinoć jeste odigrao prosječnu utakmicu.
Zvanično Messi MVP Copa Americe
Messi dobija ta man of the match nagrade kad se samo pojavi na terenu, jedan gol iz penala za citav sampionat je slab ucinak, svaka cast na asitencijama daleko od toga da je bio flop ali najbolji igrac sigurno nije. Sinoc u finalu Di Maria je do povrede bio najbolji igrac na terenu moguce da bi i osvojili da je ostao na terenu ali to je sbb kbb. Te nagrade su totalno smijesne dobija ih na stecenu reputaciju kad je u pitanju Messi znamo da je na svjetskom tu nagradu uzeo a svi znamo da nije bio najbolji igrac svjetskog prvenstva.Rajaz je napisao/la:Niko nije rekao da je loša nego da nedostaje hemije, uigranosti i to da većina igrača ne pruža partije na nivou kluba, prvi Aguero koji se za sve ove godine nije uspio povezati sa saigračima u napadu. Neuporedivo slabiji igrač nego u Cityu.BigBigBang je napisao/la:Krajnje nebulozno je doci i reci da je ova Argentina svjetski viceprvak losa reprezentacija u kojoj Messi nema skim da igra, pa kao sto je receno iznad ne pricamo o Srbiji, Bosni pa da Messi igra sa Avdijom Vrsajevicem pa da kazes nema skim da igra. Messi igra u ekipi sa igracima koji bi u svakoj drugoj reprezentaciji svijeta bili u prvoj postavi (Mascherano, Di Maria, Aguero itd..). Messi citav turnir seta tek poneki napad onako odigra u punoj brzini e ne znam sta on konta da je dovoljno da on samo par ozbiljnih napada trci i pokusa i trofej ce se sam osvojit, hoce al u ku??u...Pricati da ih je Messi uveo u ovo finale Cope je smijesno isto ko sto je bilo smijesno ono na svjetskom prvenstvu, Di Maria je bio najbolji igrac na Copi i u finalu do povrede a kao i na svjetskom najveci adut Argentinaca ponovo je bila odbrana koja na papiru treba da bude slaba tacka to im je ustvari najjaci dio tima, ona ih je i odvela u finale SP. VEzni red i to onaj kreativni dio je najslabiji dio Argentine, Pastore je bio medju boljim igracima ali jednostavno nije on ta klasa na toj poziciji im fali jedan igraca ala Ozil ili Fabregas ali opet nevezano za to oni bi trebali osvojiti ovu jer su mnogo jaci.
Ipak ne treba otpisati ni trenerski faktor ovaj Tata Martino je sarlatan njegov domet bi realno trebala da bude Zvijezda Gradacac a jok klaun vodio Barcelonu i vodi nacionlni tim Argentine
Ajde da odma pobijemo mitomanije o Di Mariji kao najboljem igraču i onom koji ih je odveo do finala ovogodišnje Cope.
Od 6 utakmica Argentine na ovom takmičenju Messi je 4 puta osvajao nagradu MVP. A u svakoj je imao najviše driblinga, kreiranih šansi i ključnih dodavanja. Samo ih je Messi vodio do finala i niko više.
Siguran sam da bi uzeli svjetsko prvenstvo da su im igrali Di Maria i Aguero.BigBigBang je napisao/la: Messi dobija ta man of the match nagrade kad se samo pojavi na terenu, jedan gol iz penala za citav sampionat je slab ucinak, svaka cast na asitencijama daleko od toga da je bio flop ali najbolji igrac sigurno nije. Sinoc u finalu Di Maria je do povrede bio najbolji igrac na terenu moguce da bi i osvojili da je ostao na terenu ali to je sbb kbb. Te nagrade su totalno smijesne dobija ih na stecenu reputaciju kad je u pitanju Messi znamo da je na svjetskom tu nagradu uzeo a svi znamo da nije bio najbolji igrac svjetskog prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.