ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnimMandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija![]()
Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!
Pa? Kakve to veze ima s bilo čim?Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt..
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Jbt, kontaš li ti bar nešto?Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji![]()
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta?
Opet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.Dybala![]()
Nadam se da će biti pun pogodak.
Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se maloRugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno![]()
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..
Aj' živio ti meni..