Dok ima i najmanje sanse nadamo se
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Za Delača skoro da nema nikakve šanse više , a Ikande potpisuje !!!''
dobra stvar za Ikande-a ako je istina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
A mi svaki dan govorimo u naredna dva dana ce se znati za Delača a ono nista, ne znam sta taj Chelsea glumi vise tolike pare ima moze dovesti 10 onakvih Delača, ili neka ga puste ili neka kazu da neće da se bar nadamo nekom drugom kvalitetnijem golmanu

Samo bi nam trebale povrede kljucnih igraca, bez Cimija i pogotvo Benke smo talasika 
Mosa RajvoSa
Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 05 jul 2015, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su dobro, mada za Protu i nije neka šteta 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ibra počeo malo medijski varati protivnikaZastone je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/alarm-u- ... i-p/166524
Chelsea je prodao Cecha Arsenalu, i Delać je sad u opticaju za trećeg a možda i drugog golmana. Molimo Boga da potpiše Begović ili da već nađu nekog, tada bi Delać mogao biti pušten !!!ajdohordas je napisao/la:A mi svaki dan govorimo u naredna dva dana ce se znati za Delača a ono nista, ne znam sta taj Chelsea glumi vise tolike pare ima moze dovesti 10 onakvih Delača, ili neka ga puste ili neka kazu da neće da se bar nadamo nekom drugom kvalitetnijem golmanu![]()
U novi boj ...
-
belosevic28
- Kontakt:
Hz033 Matej nije u kombinaciji ni za treceg golmana...samo je fazon sto oni traze klub koji ce snositi dio njegove plate...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
ajdohordas
- Kontakt:
Samo se ceka to nove ime golmana kod plavaca...E,vise i ovaj Begovic,pa ili hoces ili neces brate...Kad se to rijesi odmah ce biti jasna slika i sa Delacom,iako on nije naravno opcija za drugog golmana tamo,ali ovisi o tome iskljucivo i njegov status..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Čuo sam i za tu varijantu, ali kako pisaše, imali su tu ponudu od Ludogoreca ali nije otišao jer je jedan od uslova i da bude prvi golman na što Ludogorec nije pristao. Po Chelsea-u grijati klupu može i kod njih.belosevic28 je napisao/la:Hz033 Matej nije u kombinaciji ni za treceg golmana...samo je fazon sto oni traze klub koji ce snositi dio njegove plate...
Jbg 200k po sezoni za golmana, za naše uslove jeste puno
P.S. Morao sam ovo da dodam, raspravljati o golmanu Chelsea hoće li ili neće doći kod nas, pa makar on i bio četvrti golman, šta ti je
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kupikartu je blokirao prodaju,tj. nije ni pusteno! Kazu najavljene promjene,bit ce da su cijene 
Znaci Delac dabogda , ja se nadam da imamo jos neko rjesenje osim Delaca ,mada niko ne spominje nista i to me brine. Ni insajderi niakakvo drugo ime ili B opciju nisu spomenuli. Nikako mi nije jasno da bi se moglo desiti da Plakolo bude na klupi.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Plakalo moze biti samo drugi golman kao prelazno rijesenje.
Zamisli Ostri se povrjedi prije Lech a , pa nema tih igraca koji bi sacuvali gol. Mislim da uprava mora dovesti treceg golmana ako vec Delac ne bude rjesen u nekoliko narednih danasocrates je napisao/la:Plakalo moze biti samo drugi golman kao prelazno rijesenje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Galamit na upravu koja je:
Spasila nas bankrota
Napravila (pravi) kamp koji ce vrijedit milione £
Osvoila dva trofeja u zadnje dvije godine
Dovela b mehen glaba
Preko 6100 registrovani clanova
DOVELA DVA GENERALNA SPONZORA POSJETI MALEZIJU SA TURSKIM AVIONOM
Igracki kadar koji je jaci od nase A reprezentacije
I jos milion mali sponzora i stvari i sad neko ruzi upravu sto je digla cjenu u ls. A mozda je bas tan reko upravi zelim 1 m km zaradu od prodati ulaznica za godinu.
Razumijem da ima ljudi koji bi zeljeli ici na utakmicu al mu je puno dat 10 km. I(onome ko nemoze ili nema cenera on nema ni 5 km, ) Al nije to bas veliki broj kosto se ovde pise. 2.50 km je naj jeftinija kutija cigara, litar goriva 2.20 i 2 marke dopuna telefona. Ko na ovom za 45 dana nije mogo ustedit 15 km onda ga ****. Plus nasa je uprava obezbjedila i ljudima koji nemogu da prijuste kartu da mogu svoj klub pogledat na FACE TV U HD. Dok neki klubovi svoje evro utakmice gledaju preko strima
Spasila nas bankrota
Dovela b mehen glaba
I jos milion mali sponzora i stvari i sad neko ruzi upravu sto je digla cjenu u ls. A mozda je bas tan reko upravi zelim 1 m km zaradu od prodati ulaznica za godinu.
Razumijem da ima ljudi koji bi zeljeli ici na utakmicu al mu je puno dat 10 km. I(onome ko nemoze ili nema cenera on nema ni 5 km, ) Al nije to bas veliki broj kosto se ovde pise. 2.50 km je naj jeftinija kutija cigara, litar goriva 2.20 i 2 marke dopuna telefona. Ko na ovom za 45 dana nije mogo ustedit 15 km onda ga ****. Plus nasa je uprava obezbjedila i ljudima koji nemogu da prijuste kartu da mogu svoj klub pogledat na FACE TV U HD. Dok neki klubovi svoje evro utakmice gledaju preko strima
-
belosevic28
- Kontakt:
Od Plakala nema golmana. Nazalost ali tako je... I u klubu su toga svjesni, i nadam se da nam uskoro dolazi golman...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nema od toga nista,zbog samog roka za prijavu igraca za euro nastupe!!paulus je napisao/la:Zamisli Ostri se povrjedi prije Lech a , pa nema tih igraca koji bi sacuvali gol. Mislim da uprava mora dovesti treceg golmana ako vec Delac ne bude rjesen u nekoliko narednih danasocrates je napisao/la:Plakalo moze biti samo drugi golman kao prelazno rijesenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lose bi bilo ali sta cemo..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Galamit na upravu koja je:
Spasila nas bankrota
Dovela b mehen glaba
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja sam optimista u vezi Delaca. Do sada niko koliko se zna nije objavio interesovanje za njega tako da će nam ga Chelsea na kraju dati kao što su i do sada, zna uprava sta radi xd
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, amkeivke, Jadnimi, propoklopac i 26 gostiju.