FukareTuzla1987 je napisao/la:Hvala Bogu pa ga nismo kupili 40m + ima 29 godina srecom pa Barcelona šta bi mi bez njih hahahha
Sta ti vise kenjas,ovdje si postavio milion postova vezanih za Turana i navijao si da dodje kod nas,a sad kad je presao u Barcu smijes se njima jer su kupili igraca kojeg smo mi htjeli navodno ? Zasto navodno pisem jer zbog toga sto si kao sto sam rekao vec zalijepio postove vezano za njega,jer si pokupio sa nekih engleskih sajtova,kojima ja ne vjerujem..to je isto ko da si zalijepio post od skandala,blica,ekskluzive i slicnih tabloida..
Sta bi mi bez njih,mozda doveli Turana,Neymara itd. jer su nam ih pokupili ispred nosa

ekipa koja ima u napadu igrace koje mi mozemo samo sanjati Messi,Suarez,Neymar..dok mi se patimo sa stalno povrijedjenim Costom,pa mora igrat Remy,koji odigra svaku trecu i vratili smo penzionera Drogbu,koji je bio tu da mu se napravi oprostaj.. Jedino sto kod nas trenutno valja u ofanzivnom dijelu je Hazard,onog cupavog Williana da ne spominjem,svaku desetu odigra dobro,onda ga nigdje nema..
Zato bolje gledaj sta cemo mi uradit,jer nismo nikog doveli,osim onog kolumbijca koji je ispao iz forme,jer je gotov cijelu sezonu povrijedjen i pravo riskiramo sa njim..samo da ne bude poslije kako cemo proci dalje u lp ako ispadnemo jer su nam povrijedjeni Falcao i Costa ili su ispali iz forme..