FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pred gledaocima, sad sa holanđanima igraju pred praznim tribinama.
Previse se mi nadamo mađarima, mozda ovi drugi prođu nikad se ne zna.
Kako god nas ceka tezak protivnik ili jedni ili drugi.
Kako god nas ceka tezak protivnik ili jedni ili drugi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja se nadam holanđanima jer mislim da su ipak slabiji. a zaista nije do nas niti je bitno šta mi mislimo.
-
BlueFamily
- Kontakt:
Ma holanđani su mi izgledali kao lakši protivnik,bar za nijansu.Mađari imaju one čokoladne mambe,trče ko navijeni.Krila brza,a u vrhu napada iskusan igrač.To je vazda prolazilo,ali ko god da bude ne predavat se ,ući jako u meč,maksimalno angažovano i poginut za svaku loptu.
p.s. Mađari imaju jednu prednost, ma ma mađariceeee B-)
p.s. Mađari imaju jednu prednost, ma ma mađariceeee B-)
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
trening je u pola 6, hoce li ici ko ?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Ima li kod nas iko zaduzen za marketing, mislim stvarno smijesno da nema nikakve reklame niti za clancku, dres, godisnju itd.. Ne mora bit ni tv reklama, niti billboard, stavi brate na facebook stranicu imas 100.000 ljudi koji ce to vidjet , na web stranicu to im je dzaba, ja pricam raji za dres ljudi me gledaju blijedo nit znaju da ima novi dres nit da se moze kupit nit koliko kosta. Nadam se da ce se to popraviti..
Da je Fk Sarajevo trenutno bolje organizovano, da im je marketing kud i kamo bolji to ovdje mnogi znaju. Naravno da je to uglavnom zahvaljujuci mnogo boljoj finansijskoj situaciji pa mogu recimo za Cimirota traziti 1.500.000 eura i ne zuriti dok se neko ne upeca, a ovi nasi bi bili sretni kada bi za Bajica uzeli 500.000 eura (nije nego da Cimirot vrijedi tri puta vise od Baje). Ali to je izgleda tako kada si u situaciji da das kucu za dinar, a dinara nema. E to jos mogu i progutati.Minjore je napisao/la:Realno je ocekivati izmedju 5 i 8 hiljada ljudi.. Raja se zazelila utakmica ali protivnik nije atraktivan, a i treba imati u vidu termin. Ocekivati dva gola u mrezi protivnika u prvom poluvremenu i onda lagano do kraja, da sansu dobije i omladina
Isto tako mislim da ne treba praviti kalkulacije oko Ferencvarosa jer lopta je okrugla, svasta se moze izdesavati. I mi se raspitali za obje varijante tj gostovanje u Holandiju i Madjarsku i ponude za aranzmane cemo dobiti do utorka.. Bice i s nocenjem i bez nocenja.. Hiljadudevestodvadesetjedan razlog a jedan je cilj, Svi na kosevo.. Cetvrtak 21:15h
Ali gdje su u ovoj gore prici navijaci. Pa ako su ovi kao klub boje organizovani zbog para, zasto su oni i navijacki postali superiorniji od nas. Jos i da svatim sto su imali mnogo vise navijaca u prvenstvu jer dugo sanjaju titulu, ali da i u euro utakmicama imaju vise publike nego mi e to... Cijena ulaznica protiv Maltezana i vise je nego povoljna. Mozda rezultat i nije toliko neizvjesan ali koga to amnestira pa da nas bude samo izmedju 5 i 8 hiljada na Kosevu. Komsije protiv Leha su stavili duplo vecu cijenu ulaznica i dobrano ce napuniti stadion. Napominjem da je i u predhodnim Euro nastupima njihova cijena ulaznica bila nesto skuplja od nasih ali to njihovim navijacima ne prestavlja smetnju da dobro popune Kosevo. Protiv Ferencvarosa (narocito ako rezultat bude aktivan) staviti cijene ulaznica: zapad 15 KM, istok 12 KM, jug 8 KM jer u ovom periodu ima i dosta dijaspore koji su pozelili doci na utakmicu. Ni za jednu utakmicu ne bih dao TV prijenos jer ko voli Zelju a i zeli mu finansijski pomoci njegovo mjesto zna se gdje je. Pa i onom koji iz bilo kojeg razloga ne moze biti na Kosevu u interesu je da klub sto vise zaradi a prenos neka tekstualno prati. ZATO AKO ONI KAO KLUB TRENUTNO BOLJE FINANSIJSKI STOJE OD NAS, DOKAZIMO DA IPAK NEMAJU I BOLJE NAVIJACE. DA VIDIMO JESMO LI NAVIJACI ZELJE ILI SMO PI.CKE. Zato u cetvrtak pravac Kosevo-nema izgovora.
Njih su u prvenstvu izvukle tekme protiv nas i Slobode. Ako pogledas ostale tekme mi imamo bolji prosjet. Bila je na ovom portalu lista pa ako neko moze da je nadje neka je postavi.Valter je napisao/la:Da je Fk Sarajevo trenutno bolje organizovano, da im je marketing kud i kamo bolji to ovdje mnogi znaju. Naravno da je to uglavnom zahvaljujuci mnogo boljoj finansijskoj situaciji pa mogu recimo za Cimirota traziti 1.500.000 eura i ne zuriti dok se neko ne upeca, a ovi nasi bi bili sretni kada bi za Bajica uzeli 500.000 eura (nije nego da Cimirot vrijedi tri puta vise od Baje). Ali to je izgleda tako kada si u situaciji da das kucu za dinar, a dinara nema. E to jos mogu i progutati.Minjore je napisao/la:Realno je ocekivati izmedju 5 i 8 hiljada ljudi.. Raja se zazelila utakmica ali protivnik nije atraktivan, a i treba imati u vidu termin. Ocekivati dva gola u mrezi protivnika u prvom poluvremenu i onda lagano do kraja, da sansu dobije i omladina
Isto tako mislim da ne treba praviti kalkulacije oko Ferencvarosa jer lopta je okrugla, svasta se moze izdesavati. I mi se raspitali za obje varijante tj gostovanje u Holandiju i Madjarsku i ponude za aranzmane cemo dobiti do utorka.. Bice i s nocenjem i bez nocenja.. Hiljadudevestodvadesetjedan razlog a jedan je cilj, Svi na kosevo.. Cetvrtak 21:15h
Ali gdje su u ovoj gore prici navijaci. Pa ako su ovi kao klub boje organizovani zbog para, zasto su oni i navijacki postali superiorniji od nas. Jos i da svatim sto su imali mnogo vise navijaca u prvenstvu jer dugo sanjaju titulu, ali da i u euro utakmicama imaju vise publike nego mi e to... Cijena ulaznica protiv Maltezana i vise je nego povoljna. Mozda rezultat i nije toliko neizvjesan ali koga to amnestira pa da nas bude samo izmedju 5 i 8 hiljada na Kosevu. Komsije protiv Leha su stavili duplo vecu cijenu ulaznica i dobrano ce napuniti stadion. Napominjem da je i u predhodnim Euro nastupima njihova cijena ulaznica bila nesto skuplja od nasih ali to njihovim navijacima ne prestavlja smetnju da dobro popune Kosevo. Protiv Ferencvarosa (narocito ako rezultat bude aktivan) staviti cijene ulaznica: zapad 15 KM, istok 12 KM, jug 8 KM jer u ovom periodu ima i dosta dijaspore koji su pozelili doci na utakmicu. Ni za jednu utakmicu ne bih dao TV prijenos jer ko voli Zelju a i zeli mu finansijski pomoci njegovo mjesto zna se gdje je. Pa i onom koji iz bilo kojeg razloga ne moze biti na Kosevu u interesu je da klub sto vise zaradi a prenos neka tekstualno prati. ZATO AKO ONI KAO KLUB TRENUTNO BOLJE FINANSIJSKI STOJE OD NAS, DOKAZIMO DA IPAK NEMAJU I BOLJE NAVIJACE. DA VIDIMO JESMO LI NAVIJACI ZELJE ILI SMO PI.CKE. Zato u cetvrtak pravac Kosevo-nema izgovora.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ako nas ne bude više od 10000 bruka. Ja se ipak nadam da će raja shvatiti da nije bitan protivnik i koliko je atraktivan, već Željo. Olimpik je gledalo više od 3000 ljudi. Znam, bio sam na utakmici. Ranije sam pisao da uzimam dvije karte za Sjever jer želim da pomognem klubu. Kako nekome nije zanimljivo gledati evropskog Želju u utakmici gdje je on veliki favorit. Ako postignemo tri ili više gola to je samo od sebe atraktivno. Evo i ja da pozovem navijače da dođu na Koševo!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Daj Boze da bude...bicemo mi standardni nesto dijaspore i to je to...daj Boze da grijesim ali nekako ljudi ne vjeruju u ovo puno ...fujZaZelju je napisao/la:Ako nas ne bude više od 10000 bruka. Ja se ipak nadam da će raja shvatiti da nije bitan protivnik i koliko je atraktivan, već Željo. Olimpik je gledalo više od 3000 ljudi. Znam, bio sam na utakmici. Ranije sam pisao da uzimam dvije karte za Sjever jer želim da pomognem klubu. Kako nekome nije zanimljivo gledati evropskog Želju u utakmici gdje je on veliki favorit. Ako postignemo tri ili više gola to je samo od sebe atraktivno. Evo i ja da pozovem navijače da dođu na Koševo!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nek neko nabaci link za stream Ferena. Mozemo se nadati koliko hocemo, ali realno to nam je protivnik u slijedecoj rundi.
Napravio sam lapsus, upostilo se. Nisam odlučio kupiti kartu za Sjever već Zapad. Izvinjavam se, do mene je. 
Kakav igrac je mali Hiros ... Ja mislim da ce on na polusezoni biti standardni. Thiago igra fino jos malo da se uklopi i bit ce ok.
Re: Odg: FK Željezničar
Odlična analiza, posebno se slažem za Baju, ako ostane biće razočaran i neće pružiti niti blizu kao prošle sezone.Southboy je napisao/la:Kvesa jos se nije izjasnio o ponudi,razgovara i on sa svojim najblizim(ako neko misli da je tako lako napustizi zemlju i kontinent vara se,ima porodica,djevojka haha nije lako pobjeci tako odma).Nit turci nisu bili direktni sa cijenom i ponudom.Momak je skroz skoncentrisan na utakmicu u cetvrtak.
Ja cu sutra navece napisati neke info o Josipu ako saznam detalje da li ide ili ne,ali treba sacekati jos par dana..nista nije sigurno
I nije mu Edo Kurtagic menadjer kako ovdje neki pisu..
Ja sam odavno pisao za Dijattu ovdje i gatantujem da ce u dogledno vrijeme momak izboriti prvu postavu i rijeci ljudi koji prate treninge i igrace i koji su uz tim.Momak je prvo atleta prava,jedini igrac trenutno koji ima jaku i desnu i lijevu nogu u ekipi(odavno nismo takvog realno imali),i samo jos kad se privikne i adaptira on ce explodirati..zivi bili pa vidjeli,tempirana je bomba Sekuba
Takodje i Amir napreduje bas jako puno i on je vec sad nosioc nase igre..Oda mu potpuno vjeruje i mali slusa savjete a Edis ga "forsira" da ne **** zivu silu i da se nikog ne boji..
Baja mora malo kondicije vise nabiti da bude full 90 min(al koliko je momak odigrao utakmica ove godine dobro pa ikako stoji na nogama,od sezone s nama do treninga sa A repkom,do priprema sa U-21 i odigranih utakmica sa njima),imao odmor sedmicu sto je bio sa djevojkom u Neumu samo.Jer ako misli u jacu ligu mora biti zvjer i vrsiti stalno pritisak na stopere i vracati se nazad.
Memija je bio postedjen neki period,i on se vraca skroz sada.Konstantan je bio u sezoni,sto je najvaznije samo po meni mora bolje da cita igru i bude snalazljiviji u nekim situacijama a ne da se vodi onom:"zaleti se naprijed pa sta bude"..dominantan je za svoje godine,ako mozak bude vise koristio u igri paklen ce biti igrac.
Dzenis,meni se i nekako najvise svidja od nasih mladica iskreno.Ima mix svih tehnika nekako(i dobar sut,i gradju za svoje godine,fin pregled igre), moze uspjeti i dogurati daleko.Imao je ovu sezonu da se privikne,skinuo je pritisak tako da od njega najvise ocekujem ove sezone da tek pokaze koliko zna lopte.Mnogi ga nekako stavljaju u sjenu iza Baje,Amira i Kerima.
Ako bi se ja pitao od ove nase djece mislim da bi bilo dobro prodati Baju poslije evrope(naravno cifra ako bude dobra),a ostali da ostanu jer mozda ako bi se kockali sa njim mislim da ne bi dobro prosli.Moje misljenje je da mu je sad "vrijeme da se ispali iz ovih livada po BIH"..
Može li mi neko reći gdje je završio Benjo Čolić?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- champions1921
Postujem tvoje misljenje ali Hiros previse solira i sporo se oslobadja od lopte.. Vidi se da zna sa loptom ali djeluje dosta sebicno.. Veceras nije uradio nista korisno a lopta je dosta puta bila u njegovom posjedu.. Bar sam ja stekao takav dojam gledajaci ga u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce popraviti te nedostatke..Enemy00 je napisao/la:Kakav igrac je mali Hiros ... Ja mislim da ce on na polusezoni biti standardni. Thiago igra fino jos malo da se uklopi i bit ce ok.
Sto se vecerasnjeg treninga tice bio je poprilicno dobar. Prvi tim dobio 3:0. Golove dali Baja, Dado i Kokot.. Brazilac asistirao Kokotu i odigrao odlicnu utakmicu s tim da je u prvom poluvremenu igrao za drugi tim.. Ako se uspije osloboditi ocigledne treme bice pozitivno iznenadjenje.. Istakao bih jos Zerica koji je maestralan igrac i jedva cekam da pocne dobijati konkretne sanse za igru.. On i Amir su nevidjeni talenti i pravo je uzivanje gledati ih kada su u posjedu lopte.. Ostali standardni i meni se cini da su na finom nivou forme ako se moze suditi po treningu.. Jedino se Kokot malo borio za zrak ali to je vec postalo uobicajeno.. Uglavnom, po meni, dosta bolje izgedamo na terenu..
BUDI ŽELJO !!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ferencvaros 0:2, iako su ih kladionice stavile za autsajdera u ovoj utakmici.
Zavrsio na aparatu i binguEdoM je napisao/la:Može li mi neko reći gdje je završio Benjo Čolić?
Prošao je brzi voz. Za člansku i godišnju je trebalo biti najavljeno barem 3-4 dana prije. Sutra će biti "od danas se možete učlaniti i kupiti sezonsku kartu u plavom salonu".zubar je napisao/la:Ima li kod nas iko zaduzen za marketing, mislim stvarno smijesno da nema nikakve reklame niti za clancku, dres, godisnju itd.. Ne mora bit ni tv reklama, niti billboard, stavi brate na facebook stranicu imas 100.000 ljudi koji ce to vidjet , na web stranicu to im je dzaba, ja pricam raji za dres ljudi me gledaju blijedo nit znaju da ima novi dres nit da se moze kupit nit koliko kosta. Nadam se da ce se to popraviti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.