FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

proFCB
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la proFCB » 05 jul 2015, 19:44

Pozdrav bordo armiji!

Dosta sam se nacitao u nekoliko zadnjih dana, pa odlucih evo da i ja dam svoj kratki komentar i osvrt na sve ovo...

Lech kao ekipa je sigurno jaca i kvalitetnija od nas, ali svakako nije nepremostiva prepreka.
Vidim dosta vas je splasnulo nakon ove prijateljske utakmice u kojoj smo mi izgubili, a Lech pobijedio. Imajte na umu da svaki protivnik igra onoliko dobro koliko mu ddrugi dopusti, te da prijateljska utakmica NIKAKO ne moze biti mjerilo.

Druga stvar, u modernom fudbalu se svaka utakmica dobija cvrstom i jakom odbranom, sto kod nas dosad nije bio slucaj, jer nam je odbrana bila mrtvi prosjek, a sredina terena i napad dosta kvalitetniji.

Ee sada su se dovela dva stopera, koja ukoliko se uigraju bi trebali uz pomoc bekova da cine tu kljucnu prevagu na terenu.

Nikako se ne zalijetati u prvoj utakmici svim silama ka njihovom golu, jer mislim da je 0-0 idealan rezultat za nas.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 19:59

obiteljskicovjek je napisao/la:Nego ljudi sta cemo za ove karte :?:
Skupo brate :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 jul 2015, 20:02

Ovi sto se bune za cijene karti moraju shvatiti da Uprava vrsi pritisak da svaki navijac FCS bude i clan kluba! To je potrebno da bi se zadrzali sponzori i doveli jos bolji. Sponzorima je najbitnije koliko neki klub ima clanova, tako da niste u pravu sto dizete toliku frku oko toga. Nisam bogat, ali svi u kuci imamo clanske....
Ali znaš šta je najtužnije ?
Ovi što su najglasniji nisu članovi uopšte, a slomiše pričom o Sarajevu na forumu.
:rol:

+1000

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jul 2015, 20:20

Dobro bi bilo da postoji mogucnos, da clanovima karte bude jeftinije :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jul 2015, 20:22

Evo @mortema i @belog ja sam se zabrinuo za vas. Sta bi' povrsinski kop ili jama.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 05 jul 2015, 20:40

MortemHz je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Nego ljudi sta cemo za ove karte :?:
Skupo brate :rol:
Nema budjeta za te stvari.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 05 jul 2015, 20:46

amstaff je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:
amstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
keru
odje*i u skokovima

to roditeljima reci balavac
Dobro ti stoji taj nick keru

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 20:49

obiteljskicovjek je napisao/la:Evo @mortema i @belog ja sam se zabrinuo za vas. Sta bi' povrsinski kop ili jama.
Mi u paketu dosli :mrgreen:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 jul 2015, 20:50

Jeble vas karte,popustite malo, daj da vidimo za Delaca i Lech.
Sabrine mi moje!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 jul 2015, 20:54

obiteljskicovjek je napisao/la:Dobro bi bilo da postoji mogucnos, da clanovima karte bude jeftinije :D
Stvarno nebi bio fer da clanovima budu skuplje karte :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jul 2015, 20:58

Puno se ponavljamo braćo; cijene karti,članstvo u klubu,tatko ili barbaric,hoce li doci delac,takticko-formacijske dileme...itd.
Dajte nesto novo :D

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 05 jul 2015, 21:01

zagorski je napisao/la:Puno se ponavljamo braćo; cijene karti,članstvo u klubu,tatko ili barbaric,hoce li doci delac,takticko-formacijske dileme...itd.
Dajte nesto novo :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jul 2015, 21:12

@obiteljski, brate meni laptop crk'o pa me nije bilo. Nisam bio u Banovicima :D Nego bruda, da te pitam, jesu li tebi karte skupe (ove za Merlinov koncert) xd xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 jul 2015, 21:26

Predlazem da se za obiljezavanje slijedece titule naplacuje utcavanje u teren odnosno
-Karta za gledanje utakmice-cijena karte za tribinu
-Utrcavanje na teren- cjena za tribinu + 5KM utrcavanje
-Za rezanje mreze- karta za utrcavanje +5 KM mreza
-Za skidanje dresova-karta za utrcavanjr + 10KM :

Mislim da bi se trebalo jos doraditi, ovo je samo prijedlog :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 05 jul 2015, 21:28

Jedno pitanje. Kakav je igrač ovaj Haris Muharemović što je bio na pozajmici prošle godine u Bosni. Stigao je na probu u Slaviju, i onako što sam vidio po ovo malo minuta u prijateljskoj nije nešto naročito, al' jedna utakmica je nikakvo mjerilo, pa me zanima je li ga ko pratio više.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 21:44

Pappy je napisao/la:Jedno pitanje. Kakav je igrač ovaj Haris Muharemović što je bio na pozajmici prošle godine u Bosni. Stigao je na probu u Slaviju, i onako što sam vidio po ovo malo minuta u prijateljskoj nije nešto naročito, al' jedna utakmica je nikakvo mjerilo, pa me zanima je li ga ko pratio više.
Kritican,eto vam ga

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2015, 21:57

Ljudi zna li ko sta je sa, ovim crncima na probi.?
Hoce li potpisati.?

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 05 jul 2015, 21:59

Pappy je napisao/la:Jedno pitanje. Kakav je igrač ovaj Haris Muharemović što je bio na pozajmici prošle godine u Bosni. Stigao je na probu u Slaviju, i onako što sam vidio po ovo malo minuta u prijateljskoj nije nešto naročito, al' jedna utakmica je nikakvo mjerilo, pa me zanima je li ga ko pratio više.
Ne znam kakav je igrač, ali zato pjeva, razvaljuje. :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2015, 22:00

Neznam meni je cudan igrac,prije svega zbog fizickih predispozicija nikako se nemogu nacuditi kako on igra beka uopste,momak je nako fizicki dosta pojak,dobro to ce sada manje dolaziti do izrazaja u seniorskom uzrastu,to se primjecivalo dosta vise u mladjim kategorijama,nekako je idealno i gradjen i sve za jednog dobrog stopera.Ja sam i dalje misljenja da od njega moze biti nesto ali iskljucivo na mjestu stopera.Neznam predpostavljam da je i kod vas igrao na beku,ali evo neznam koliko si ti zakljucio,zaista mislim da bi na stoperu imao puno vise toga da pokaze.

Ako nista nemoze biti gori od Hodzurde.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 jul 2015, 22:16

Ajax je napisao/la: @Simone niko ne gura Tatomirovica ovdje je rijec o prvoj utakmici. Po meni neka Tatomirovica dok se ovi novi stoperi ne dokazu jer ne igraju uvijek imena a Tatomirovic je zasluzio veci respekt navijaca zbog nekih partija. A mogao bi biti i dobar kao taj treci stoper desno u evropi kod 3-5-2 jer Hebibovic je jaci ofanzivno a defanzivno je mislim bolji i borbeniji Tatomirovic. Osim toga momak je 100% uz klub i potrebni su takvi igraci a ne da budemo hrpa placenika kao neki drugi klubovi.
Razumijem ja to pasa, nije se na to odnosio moj post, vec na ove ranije rasprave na ovu temu.

Nije samo da ga guraju vec pojedinci ovde jedva cekaju da mu ledza vide ista prica bila prosle godine, trpali su Mitrevskog u prvi sastav, izbacivali Duljevica i Velkoskog ubacivali Okica sada vidim i Puzigacu izbacuju a Bekica stavljaju :facepalm:

Plan je bio da zadrzimo kostur ekipe a to su upravo Puzigaca,Tatomirovic,Radovac,Velkoski,Duljevic itd.
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, prisonbreak i 48 gostiju.