Pa mozda zato sto je Rodriguez jos bolje odigroa svjetsko tj. bio najbolji strijelac i jedan od najboljih igraca turnira ukratko najvece otkrovenje jos kad dodas na to cinjenicu da je mlad nije ni cudo sto mu je toliko cijena skocila.rambo16 je napisao/la:Prvi izvor na kog sam naletio je bilo 25 miliona funti Juventusa. I to sam kopirao.BigBigBang je napisao/la:Jos jednom si uhvacen u muckoj lazi sad lafo to nije bitno. Juventus nudio sicu ovi trazili 30 dakle obicno u takvim situacijama klubovi bi se nasli na 25 ali Juve nije htio ponuditi toliko i otisli smo na svjetsko. Na svjetskom Alexis ne igra nista posebno te mu tek onako cijena skace za jednu trecinu trazene cijene i on se prodaje za 40 miliona eura a nista posebno nije odigrao.
A dobro ste pomenuli onog Jamesa. Njemu je cijena skocila trostruko dok je Alexisu skocila za 10 miliona. O vi razumom obdareni,jel vidite razliku. .
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: Arsenal - Transferi
Sta je zapelo oko tog Sniderlena. Nadam se da ce nasi poslat ponudu, nije puno 30 miliona za takvog igraca koji nam je prijeko potreban na sredini terena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Arteta je zabranio sve dolaske veznih igračabega_afc je napisao/la:Sta je zapelo oko tog Sniderlena. Nadam se da ce nasi poslat ponudu, nije puno 30 miliona za takvog igraca koji nam je prijeko potreban na sredini terena.
A.F.C. Bournemouth!
To je reć kapiten.rambo16 je napisao/la:Arteta je zabranio sve dolaske veznih igračabega_afc je napisao/la:Sta je zapelo oko tog Sniderlena. Nadam se da ce nasi poslat ponudu, nije puno 30 miliona za takvog igraca koji nam je prijeko potreban na sredini terena.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A neki dan se pisalo o tome da momcini istice ugovor. Strasno.topnik1 je napisao/la:To je reć kapiten.rambo16 je napisao/la:Arteta je zabranio sve dolaske veznih igračabega_afc je napisao/la:Sta je zapelo oko tog Sniderlena. Nadam se da ce nasi poslat ponudu, nije puno 30 miliona za takvog igraca koji nam je prijeko potreban na sredini terena.
Pa on može igrat i bez ugovora
To je takav tip igrača. Igrat će na crno za dobrobit kluba. LIDER!
A.F.C. Bournemouth!
Dolaze Higuain, Mikel i Adam Johnson.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trener-igrac u najavi. Arsen za 2 godine ide u penziju. Kapiten preuzima.rambo16 je napisao/la:Pa on može igrat i bez ugovora
Ekipa za desetak godina:
Ken trener, Diaby fizioterapeut, Szczesny trener golmana, a Giroud asistent trenera koji se fokusira na ofanzivu.
Naravno Sanogo se još nije penzionisao i tu je u napadu u iščekuje prvijenac u ligi.
Šuška se da bi i Gabriel mogao zamijeniti Gunnersaurusa.
Ken trener, Diaby fizioterapeut, Szczesny trener golmana, a Giroud asistent trenera koji se fokusira na ofanzivu.
Naravno Sanogo se još nije penzionisao i tu je u napadu u iščekuje prvijenac u ligi.
Šuška se da bi i Gabriel mogao zamijeniti Gunnersaurusa.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Šta će nam napadač kad imamo Yayaru, sklanjaj anketu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ken ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daj ba Anele, sta seres. Jos postavi Songa pa da me blam lagano pojede.
Više me ovog bilo sramota nego kad nas je United natrpao 8:2 
A.F.C. Bournemouth!
I to gif da crknešbega_afc je napisao/la:Daj ba Anele, sta seres. Jos postavi Songa pa da me blam lagano pojede.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
juventus da je nudio 25 miliona funti, Alexis bi bio njihov igrač i prije SP. Nema teoretske šanse da su nudili te pare.rambo16 je napisao/la:Prvi izvor na kog sam naletio je bilo 25 miliona funti Juventusa. I to sam kopirao.BigBigBang je napisao/la:Jos jednom si uhvacen u muckoj lazi sad lafo to nije bitno. Juventus nudio sicu ovi trazili 30 dakle obicno u takvim situacijama klubovi bi se nasli na 25 ali Juve nije htio ponuditi toliko i otisli smo na svjetsko. Na svjetskom Alexis ne igra nista posebno te mu tek onako cijena skace za jednu trecinu trazene cijene i on se prodaje za 40 miliona eura a nista posebno nije odigrao.
A dobro ste pomenuli onog Jamesa. Njemu je cijena skocila trostruko dok je Alexisu skocila za 10 miliona. O vi razumom obdareni,jel vidite razliku. .
Jeste bezobrazni. Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Najtuznije mi je kad zamahne glavom u desnu stranu, ko pita se ono hudo, jel me iko vidio. 
hahah
ovaj gif ce zauvijek ostati neprevaziđen
ovaj gif ce zauvijek ostati neprevaziđen
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Rosicky, tomAndJerry i 19 gostiju.