moze i ovako

i za nasu ligu dosta..**** vise preseravanje..srediti sjever,i imas stadion za pretkola,o necem vise suvisno je i polemisat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sto je tesko povecat kapacitet stadiona...opet izmisljamo toplu vodu..to je uradila bruka klubova..pun stadion smo takodze imali i to u 2 navrata predprosle sezone....nama je mjera stadion od 12,13000 hiljada...tipa bilinog....to sto ces ti moci prodati svakih 5 godina dodatnih 2000 hiljade karata za jednu tekmu ne znaci da treba prosirivat stadionTuzlak04 je napisao/la:Što se tiče stadiona, ja sam za da se uradi kako je planirano. Nemojte podcjenjivati šta se sve može desiti u budućnosti. Zamislite situacije da imamo stadion od 12 000, a situacija bude takva da je potrebno više. Nikad se zna sta budućnost nosi i jednom kad se napravi, teško je da će se moći modifikovati. . . .ko je mislio da ćemo više ikad doživjeti ovakvu ozbiljnu Slobodu. Niko. Zato mislim da ćemo doživjeti situaciju krcatog stadiona u kome će se tražiti karta i na crnom tržištu. . .
Povećanje kapaciteta je skupa varijanta jer nije to samo postavljanje novih stolica i redova. Mnogo toga se iznova mijenja (stvari koje ne vidimo). Neki klubovi napuštaju stadion i prave ga iznova jer je isplatnije od proširivanja (baš neki dan gledam na Nacionalnoj, u Americi neki klub je napustio stadion glava boli ( američki fudbal), da bi ga pravili iznova na nekom drugom mjestu.Jeftinije/isplatnije je nego ga proširiti)staragarda je napisao/la:sto je tesko povecat kapacitet stadiona...opet izmisljamo toplu vodu..to je uradila bruka klubova..pun stadion smo takodze imali i to u 2 navrata predprosle sezone....nama je mjera stadion od 12,13000 hiljada...tipa bilinog....to sto ces ti moci prodati svakih 5 godina dodatnih 2000 hiljade karata za jednu tekmu ne znaci da treba prosirivat stadionTuzlak04 je napisao/la:Što se tiče stadiona, ja sam za da se uradi kako je planirano. Nemojte podcjenjivati šta se sve može desiti u budućnosti. Zamislite situacije da imamo stadion od 12 000, a situacija bude takva da je potrebno više. Nikad se zna sta budućnost nosi i jednom kad se napravi, teško je da će se moći modifikovati. . . .ko je mislio da ćemo više ikad doživjeti ovakvu ozbiljnu Slobodu. Niko. Zato mislim da ćemo doživjeti situaciju krcatog stadiona u kome će se tražiti karta i na crnom tržištu. . .
Zbog velikog interesovanja navijača, ali i mogućnosti da se pretplatne karte FK Sloboda mogu nabaviti svakodnevno tokom cijelog dana, prodaja sezonskih ulaznica od danas je premještena na tuzlanski Korzo.
Ovim putem obavještavamo sve zainteresovane da pretplatne karte za premijerligašku sezonu 2015/16 od danas mogu nabaviti u CD šopu "Mido" na tuzlanskom Korzou.
Mjesto prodaje jedno je od najfrekventnijih u gradu, te će navijači i simpatizeri Crveno - crnih biti u prilici da sezonske ulaznice nabave svakog dana (uključujući i vikend) od jutarnjih do večernjih sati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.