FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma hajde yebo to sada, da je nekako proci drugo pretkolo, a ja za razliku od vecine ovdje mislim da mozemo 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Željo je najbolji kad ga svi otpišu. Dokaz je tek završena sezona.
brile je napisao/la:@zeljocity
Hvala drug bas sam na ovo mislio.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kad' će se tačno znati oko zamjene domaćinstva sa Ferencom,znam da je neko pominj'o,ako nije šuplja?
Volim te Željo !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I Ferencvaros i Debrecen prosle godine dobili nove stadione. Oba dosta slicna, iako je meni bolji ovaj gdje cemo mi igrati... Cijena? Prava sitnica- 40 miliona eura
Mislim da bi bilo ekstra kad bi prvu igrali kuci, nadam se da ce tako zavrsit ako dodje do te price oko zamjene domacinstava. Igracima bi mnogo lakse bilo igrat prvu tekmu kuci protiv ovih jakih ekipa,a to se i pokazalo u proslosti. Kad god smo prvu igrali na strani ispali smo, i to vecinom ne prodje dobro (maribor, maccabi) ili se izvcemo pa izgubimo okej rezultatom kao u plzenu, a kad smo igrali prvu kui kao protiv seriffa prosli smo, nekako sticem utisak da igraci upoznaju dobro protivnika u prvom mecu, oprezna igra s obje strane i onda ne skinu gaće u uzvratu kad vide da se moze igrat s njima.
kad samo vidi covjek uslovovih nekih timova koji nisu ni v od vrha svjetskog fudbala,shvati onda u kakvoj smo mi banani,ne vidim uopste smisao jer mi ovako ne mozemo nikad uci u grupnu fazu jednog evropskog takmicenja i to je realnost,ne znam ni koja sreca moze tu pomoci,mnogi od nas nece vjerovatno ni docekati i dozivjeti novu grbavicu,sto kaze momak gore nasi unuci da bar docekaju ako nista,svaki put kad dodje nova uprava trazi 5,6 godina necega ,onda odu dodju novi i sve tako u krug,kad vidim stadion kod ovih Madjara place mi se majke mi,pa mi zaostajemo za osrednjim ligama milion godina ,ali eto ocekivati da ovi sa Malte,Farskih otoka ne pocnu ulagati nesto vise,VOLIM TE ZELJO !!!!jaludovolimte je napisao/la:
Koja bi ovo atrakcija bila
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta je sa janjetom? Zvanicna nam zakazala kad je najbitnije, daj @Ipeee napisi nesto da ima u fanshopu novih stvari, sta je sa clanskim?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A za Grbavicu se spominjale neke astronomske cifre oko 200 miliona €SlevinKelevra je napisao/la:I Ferencvaros i Debrecen prosle godine dobili nove stadione. Oba dosta slicna, iako je meni bolji ovaj gdje cemo mi igrati... Cijena? Prava sitnica- 40 miliona eura

Grbavica se nece izgraditi dok se ne da pod koncesiju, to je jasno. Klub para nema a drzava nece da ulaze.
-
- Kontakt:
Meni nije jasno kako Ferencvaros nije prvak bio jer sam gledao finale kupa kada su razbili prvaka Videotona sa 3:0 i evo danas u Fehervaru su im ponovo tricu strpali. Stvarno su jaki ! Danas po ovim izvjestajima s treninga Dado pocinje, a Dženis na klupi. Nadam se da nece tako izgledati jer je razlika izmedju njih dvojice velika i Beganovic je puno bolji. Volio bih vidjeti Diatu umjesto Kokota i to je to. Ocekujem 5 do 7 hiljada na groblju sto je pristojna cifra s obzirom na okolnosti.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Pa jedini nacin i jest koncesija.cala je napisao/la:A za Grbavicu se spominjale neke astronomske cifre oko 200 miliona €SlevinKelevra je napisao/la:I Ferencvaros i Debrecen prosle godine dobili nove stadione. Oba dosta slicna, iako je meni bolji ovaj gdje cemo mi igrati... Cijena? Prava sitnica- 40 miliona eura![]()
![]()
Grbavica se nece izgraditi dok se ne da pod koncesiju, to je jasno. Klub para nema a drzava nece da ulaze.
-
- Kontakt:
Na drugom portalu clanak o Hasanovicevom oprostaju.Nek vide ova djecurlija da je Eldar pravi Manijak i dijete ovog kluba bez obzira na losu sezonu ne treba ga vrijedjati,sretno mu dalje i njemu i ostalim koji su nas napustili.
8.5.1947
fin i korektan momak fkt,o igrackim kvalitetima necu jer mislim da nije bas za nas ali kao covjek je super i zelim mu sve najbolje,da zaradi mnogo novca zasluzio jedimitrijevic je napisao/la:Na drugom portalu clanak o Hasanovicevom oprostaju.Nek vide ova djecurlija da je Eldar pravi Manijak i dijete ovog kluba bez obzira na losu sezonu ne treba ga vrijedjati,sretno mu dalje i njemu i ostalim koji su nas napustili.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
...i ovaj zivot tebi darujem, neka bude zauvijek...

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- vazdazeljo
- Kontakt:
Sutra pocinju clanske? Sigurno? 

JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Nije mi nikad jasno bilo kako evo recimo Radnik može u stadion ulagati graditi tribine, pa I Vitez je gradio, evo sad Mladost Doboj Kakanj, pa brate mili 2.000 stolica pa dosta, malo po malo da i mi počnemo tako, ne možemo odmah izgraditi Bernabeu, odmah sam se na sabahu iznervirao kad vidim kako neki klubovi nesto rade oko stadiona a mi nista
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
e baš oni (klubovi) ulažu u stadion. dajte ba.
Ovi klubovi ne grade stadione, nego Opštine/Gradovi. Stadioni nisu u njihovom vlasništvu. Ista stvar je i sa Otokom i sa Koševom i sa većinom stadiona u državi.Velahalve je napisao/la:Nije mi nikad jasno bilo kako evo recimo Radnik može u stadion ulagati graditi tribine, pa I Vitez je gradio, evo sad Mladost Doboj Kakanj, pa brate mili 2.000 stolica pa dosta, malo po malo da i mi počnemo tako, ne možemo odmah izgraditi Bernabeu, odmah sam se na sabahu iznervirao kad vidim kako neki klubovi nesto rade oko stadiona a mi nista
E ne znam ko ulaže ali da se nista ne mijenja iz godine u godinu to ne razumijem i znam da nas sve to boli al ajd valjda ce se nešto promjeniti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.