pa vidis ja sam prije tekme sve fino napisao, samo sto vecina nije citala dugometrazni postwade je napisao/la:meni je samo krivo sto je sreca i sinoc ciboni okrenula ledja,jer nakon ovako odigrane sezone u ovakvim uvjetima,pomalo je tuzno da ona trica udje...cibona mi je draza zbog bb-a,partizan mi je isto drag zbog duleta...
a neno isto sam ti ja tad govorio ako ga krene da vukusic moze odigrati sasvim solidno,sto sinoc nije bio slucaj...
bojan pokazuje jos jednu odliku velikih igraca,a to je da ga citavu utakmicu nema i onda onu tricu ladno stavi...to me jako veseli...a za tomasa sta reci,po meni jedan od najboljih igraca nlb lige ako ne i najbolji...gordon je sinoc dao tih 30 i nesto poena,ali nije uspio da razigra ostale,andric primio dvije lopte,jednom dao kos,drugi put bio faul koji nije bio sviran...i tako to neke sitnice...
NLB liga sezona 2009/10
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NLB liga sezona 2009/10
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i to smo utvrdili bili da v.v ne moze da igra s crnjom....
ali valjda ce se situacija stabilizovati malo i u ciboni pa da bb ostane,jer pod perasom on se preporodio...a znas i sam koje i kakve ponude ima
ali valjda ce se situacija stabilizovati malo i u ciboni pa da bb ostane,jer pod perasom on se preporodio...a znas i sam koje i kakve ponude ima
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
trenutno malo ko u Europi moze da igra s ovim crnjomwade je napisao/la:i to smo utvrdili bili da v.v ne moze da igra s crnjom....![]()
P.S. Ja strasno postujem Velimira, ovo kukanje mu ne treba, sada prica da lopta nije ispustena na vrijeme, znam da je ovo najgori poraz u zivotu, ali veliki sampion kao sto si ti Velimire podnosi to stoicki....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ali po nekoj logici za 0.6 sekundi nije apsolutno moguce primiti loptu,spustiti je,zatim podici i izbaciti...za to vrijeme moze se iz odbojke dati,ili ako se lopta prima vec u polozaju ruka spremnim za sut,tj. sa rukama podignutim prema gore..ali haj nebitno sad
i ono sto tomas rece pred 16 000 ljudi zaustaviti vrijeme na 0.6 s do kraja,pred domacom publikom,nakon bojanove trice,zapisnicki stol zasluzuje fair play nagradu...
ali samo su si krivi,da je samo jedan igrac stajao blizu kecmana,cibosi bi dobili,ovako nisu i to je to...
i ono sto tomas rece pred 16 000 ljudi zaustaviti vrijeme na 0.6 s do kraja,pred domacom publikom,nakon bojanove trice,zapisnicki stol zasluzuje fair play nagradu...
ali samo su si krivi,da je samo jedan igrac stajao blizu kecmana,cibosi bi dobili,ovako nisu i to je to...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Marko Tomas proživio je 2005. i ono četvrtfinale reprezentacije protiv Španjolaca u Beogradu.
- Ma, nema o tome dvojbe, danas mi je deset puta gore. Ne, to se ne da opisati, to je strašno...
Sportaš je, k vragu, i kad si na dnu trebaš se skupiti, uzeti iz sebe posljednji atom snage i krenuti opet prema vrhu. Može li to Marko Tomas?
- Hoćete iskreno? Ne mogu.
- Sav moj motiv, sve moje nade, sve što sam do sada radio uložio sam u tu utakmicu, baš sve. .Ne, ja više nemam motiva. Trenutačno mi se gadi i pomisliti na košarku. Meni je u glavi sad godišnji odmor, otići negdje na 15 dana i sabrati misli. Košarka, kakva košarka?!
Niti Tomas nije mogao pobjeći od zapisničkog stola.
- Čuj, razmišljao sam o tome i mislim da ljudima treba dati odmah, bez previše razmišljanja, nagradu za fair-play. Jer zaustaviti sat šest desetinki do kraja nakon Bojanove trice i to u domaćem finalu, pred gotovo 16.000 ljudi, za mene je fair-play potez godine. E sad, ajmo ovako. Koliko znam, za četiri desetinke moguće je zabiti koš, ali samo iz odbojke, samo “tip in”. Za šest desetinki je nemoguće, pazite nemoguće, primiti loptu, spustiti je “na jaja” i baciti s prsa u paraboli sa 20 metara. Ne, tu je stol počeo vrijeme mjeriti prekasno i to je njihova pogreška, Kao što je pogreška sudaca što nisu raščistili teren, što nisu presjekli tehničkom.
- Ma, nema o tome dvojbe, danas mi je deset puta gore. Ne, to se ne da opisati, to je strašno...
Sportaš je, k vragu, i kad si na dnu trebaš se skupiti, uzeti iz sebe posljednji atom snage i krenuti opet prema vrhu. Može li to Marko Tomas?
- Hoćete iskreno? Ne mogu.
- Sav moj motiv, sve moje nade, sve što sam do sada radio uložio sam u tu utakmicu, baš sve. .Ne, ja više nemam motiva. Trenutačno mi se gadi i pomisliti na košarku. Meni je u glavi sad godišnji odmor, otići negdje na 15 dana i sabrati misli. Košarka, kakva košarka?!
Niti Tomas nije mogao pobjeći od zapisničkog stola.
- Čuj, razmišljao sam o tome i mislim da ljudima treba dati odmah, bez previše razmišljanja, nagradu za fair-play. Jer zaustaviti sat šest desetinki do kraja nakon Bojanove trice i to u domaćem finalu, pred gotovo 16.000 ljudi, za mene je fair-play potez godine. E sad, ajmo ovako. Koliko znam, za četiri desetinke moguće je zabiti koš, ali samo iz odbojke, samo “tip in”. Za šest desetinki je nemoguće, pazite nemoguće, primiti loptu, spustiti je “na jaja” i baciti s prsa u paraboli sa 20 metara. Ne, tu je stol počeo vrijeme mjeriti prekasno i to je njihova pogreška, Kao što je pogreška sudaca što nisu raščistili teren, što nisu presjekli tehničkom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno kao sto sam i rekao... 
Naraucenije.
Ako sahranjujes grobara kome je to struka
moras da ga ovjeris.
Mislim da je Kecman bacio loptu u fazonu a u moj
sta cemi sad lopta kad je sve gotovo.
Ako sahranjujes grobara kome je to struka
moras da ga ovjeris.
Mislim da je Kecman bacio loptu u fazonu a u moj
sta cemi sad lopta kad je sve gotovo.
mali da cutis, sjeti se poslije tekme cibona - partizan u drazenovom domu, sta sam pricao i svadjao se sa svima.........da ce kad bude najpotrebnije partizan da prelomi towade je napisao/la:neno kao sto sam i rekao...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
cuj trebao je tad partizan da dobije,ali nije...taj splet raznih okolnosti ne bi se mogao desiti da cibona nije odigrala kako jeste,tj dobro i kvalitetno...e sad da nije usla ona kecmanova lopta na kraju,tu pricu da partizan igra kad je najpotrebnije bi mogao okaciti macku o rep

na 36 - 41, da se nije desio onaj belaj, vjeruj mi da bi partizan otisao hladno na plus 10 i tu bi bio kraj....da nije usla, eh da nije usla bojanova, da nije usla markova iz nemoguce pozicije, kada je vec bio na rubu da je izgubi, da je lolek (roberts) zabio bacanja nista od ovoga ne bi bilo...wade je napisao/la:cuj trebao je tad partizan da dobije,ali nije...taj splet raznih okolnosti ne bi se mogao desiti da cibona nije odigrala kako jeste,tj dobro i kvalitetno...e sad da nije usla ona kecmanova lopta na kraju,tu pricu da partizan igra kad je najpotrebnije bi mogao okaciti macku o rep![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sad si vec malo otisao daleko s tim da nije ovo da nije ono...da nije vranes dao ledjima onaj kos,da nije bozic pogodio one trice u zadnjim sekundama napada,da nije bo pogodio onu preko ruke tricu isto u zadnjim sekundama,cibona bi dobilaneno#4 je napisao/la:na 36 - 41, da se nije desio onaj belaj, vjeruj mi da bi partizan otisao hladno na plus 10 i tu bi bio kraj....da nije usla, eh da nije usla bojanova, da nije usla markova iz nemoguce pozicije, kada je vec bio na rubu da je izgubi, da je lolek (roberts) zabio bacanja nista od ovoga ne bi bilo...wade je napisao/la:cuj trebao je tad partizan da dobije,ali nije...taj splet raznih okolnosti ne bi se mogao desiti da cibona nije odigrala kako jeste,tj dobro i kvalitetno...e sad da nije usla ona kecmanova lopta na kraju,tu pricu da partizan igra kad je najpotrebnije bi mogao okaciti macku o rep![]()
ko je kriv za belaj?partizanov "navijac" tako da...
pa naravno da je opusteno, dule objasnio po ko zna koji put i gotovowade je napisao/la:sad si vec malo otisao daleko s tim da nije ovo da nije ono...da nije vranes dao ledjima onaj kos,da nije bozic pogodio one trice u zadnjim sekundama napada,da nije bo pogodio onu preko ruke tricu isto u zadnjim sekundama,cibona bi dobilaneno#4 je napisao/la:na 36 - 41, da se nije desio onaj belaj, vjeruj mi da bi partizan otisao hladno na plus 10 i tu bi bio kraj....da nije usla, eh da nije usla bojanova, da nije usla markova iz nemoguce pozicije, kada je vec bio na rubu da je izgubi, da je lolek (roberts) zabio bacanja nista od ovoga ne bi bilo...wade je napisao/la:cuj trebao je tad partizan da dobije,ali nije...taj splet raznih okolnosti ne bi se mogao desiti da cibona nije odigrala kako jeste,tj dobro i kvalitetno...e sad da nije usla ona kecmanova lopta na kraju,tu pricu da partizan igra kad je najpotrebnije bi mogao okaciti macku o rep![]()
![]()
![]()
![]()
ko je kriv za belaj?partizanov "navijac" tako da...
samo opusteno care
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nisko nisko
premda znas da ja i ne navijam za cibose,da mi je zadar drazi puno,ali eto zbog bb-a malo se mora

premda znas da ja i ne navijam za cibose,da mi je zadar drazi puno,ali eto zbog bb-a malo se mora
pa dobro mora biti ovog pozitivnog prepucavanja....ali dule mag iz godinu u godinu uzima tu draz i neizvjesnotwade je napisao/la:nisko nisko![]()
![]()
premda znas da ja i ne navijam za cibose,da mi je zadar drazi puno,ali eto zbog bb-a malo se mora![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
naravno,**** ga ti
a sad drugi dio proslave prvog maja
drugi dio proslave u Bercyu je 9. maja u Parizuwade je napisao/la:naravno,**** ga ti![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:drugi dio proslave u Bercyu je 9. maja u Parizuwade je napisao/la:naravno,**** ga ti![]()
a sad drugi dio proslave prvog maja![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
devetog maja mi je rodjendan,ja znam da cu ja slavit,al hoces li ti ne znamneno#4 je napisao/la:drugi dio proslave u Bercyu je 9. maja u Parizuwade je napisao/la:naravno,**** ga ti![]()
a sad drugi dio proslave prvog maja![]()
![]()
![]()
![]()
-
Phill Jackson
- Kontakt:
izvinjavam se ako je bila ova slika

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.