NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nadam se samo da je trener zapovidio da se snima utakmica iz jednog razloga na koji ja mislim.
danas je slobodan dan a od sutra opet treninzi.trebat ce dosta znoja da se prolije da se uigra nas tim
danas je slobodan dan a od sutra opet treninzi.trebat ce dosta znoja da se prolije da se uigra nas tim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
idemoooooooooooooooooooooooooo
tooooooooooooooooooooooooooo
nova sezona nova nafaka... bice nas milja na svakoj tekmi na Banji...
napokon opet pobjede i slavlje...
i naravno ulazak u premijer ligu.......

tooooooooooooooooooooooooooo
nova sezona nova nafaka... bice nas milja na svakoj tekmi na Banji...
i naravno ulazak u premijer ligu.......
hahaha nemojte se puno kurchiit, prizvat će te nam onog "ljubomornog" iz Lukavca na temu, pa ko će ga trpit

Ne znamo jos realnu snagu i mogućnosti Zvijezde,ali je jedno sigurno da nekoliko klubova ulazu u igrače ne za opstanak već napad na PL.Za sada su najozbiljniji Jajce,Sloga,Gosk pa i Orasje nije za odbaciti.Naravno i mi smo u kombinacijama.Mada ni ovi sa kantona nisu loši.Treba,treba jos tu dva,tri ekstra igrača.Treba imati u vidu i povrede,zute kartone.Mora se imati i jaka klupa kako zbog zamjene tako i zbog konkurencije.
Koji smo mi pehisti ode i golman sa kojim se pregovaralo. Prvo nas izradi Kantar,pa Dilaver, onda Malcic i sad Hamzabegovi. Dokle više???
Nije ni čudo za ove sa strane,kada se većina domaćih prije kur.ila a i dan danas se pojedini kur.e,glum zvijezde,traze uslove itd.itd....Mislim da treba puno uozbiljiti od uprave pa nadalje,gledati da se odradi sve kako treba,a ne plati me pa sta god da bude.Svako treba svoj dio posla odraditi profesionalno i krajnje odgovorno uz sankcije za posljedice.combe je napisao/la:Koji smo mi pehisti ode i golman sa kojim se pregovaralo. Prvo nas izradi Kantar,pa Dilaver, onda Malcic i sad Hamzabegovi. Dokle više???
Sportski pozdrav za Gradacac i navijace Zvijezde..
nego cuo sam da u cetvrtak s vama igramo prijateljsku,pa da pitam jel se igra kod vas ili kod nas..ako netko zna nesto vise,hvala 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
reddragon001
- Kontakt:
Naši su na kupresu u to vrijeme. Vjerovatno kod vas jer to je usput
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ako hoces iskreno drug, Mirza je rekao nama ako se bude vracao opet u Bosnu ako nam bude falio golman vratit ce se u Bratstvocombe je napisao/la:Koji smo mi pehisti ode i golman sa kojim se pregovaralo. Prvo nas izradi Kantar,pa Dilaver, onda Malcic i sad Hamzabegovi. Dokle više???
Jer kada smo ostali bez golmana, odma je se zvao on da se vidi hocel se vratiti.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ma daj ba to du ti drug priče s njim hamza bio dogovorio i trener u zadnjem trenu otkaze kasnije trener kad je vidio da ne može naći kaže zovi hamzabegovica hamza mu kaže neću zvati jer smo slagali čovjeku već jednom.
nadam se da je hamza snimio igraca toska sa brojem 8 eldina suljica koji cijelu utakmicu na momente nasu odbranu pravio smijesnom.momak igra krilnog napadaca i svaki dodir sa loptom bio je opasnost ulazi u sredinu ide okomito prema golu par puta zaista dobro prosao.kontam kad je nase igrace onako namucio mozda bi i neke prvoligaske
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobar a za male pare..može se po tim klubovima naći dosta dobrih momaka,nisu skupi a željni dokazivanja..sit sam ja ovih lafo zvijezda,istrošenih,preskupih a kada potpišemo sa njima bježe od svakog mogućeg duelaastra1922 je napisao/la:nadam se da je hamza snimio igraca toska sa brojem 8 eldina suljica koji cijelu utakmicu na momente nasu odbranu pravio smijesnom.momak igra krilnog napadaca i svaki dodir sa loptom bio je opasnost ulazi u sredinu ide okomito prema golu par puta zaista dobro prosao.kontam kad je nase igrace onako namucio mozda bi i neke prvoligaske
Imal dolazaka novih kad stize taj napadač
Jeli ovo zatisje pred buru što se pojačanja tiče ili je za nas završio prelazni rok?!? Ako je ovo drugo bojim se da nam se napiše dobro.

Da li je neko bio na treningu,jel ih Nedim nagazio danas?
Danas trening kao I svaki drugi bio.ocistili su sve momke sa probe I ocekuje se dolazak jos 3-4 igraca.od cetvrtka su na pripremama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi komsije morate vi jos dobra 3,4 pojacanja dovest ako mislite opet do godine gore....sa akcentom na POJACANJA a ne prinove..ovo do sad sto ste doveli bi stalo u jednu rijec...NAKOastra1922 je napisao/la:Danas trening kao I svaki drugi bio.ocistili su sve momke sa probe I ocekuje se dolazak jos 3-4 igraca.od cetvrtka su na pripremama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mi ako ne budemo imali para da placamo sudije karinu cemo se mi plasirat regularno sa kompletno izmjenjenom ekipom kojoj treba 100 godina da se uigra, nazalost treba bit realan al imaju barem 2-3 ekipe jace od nas trenutno 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ja sam mislio na igrace PLUS kupovina par tekmi...to ti dodze pod moranje....dok sam ziv necu zaboravit nasu sezonu dole....tekma u gracanici i mi izvodimo pocetni udarac...stoje Mirza Mesic i jos neko na centru i on gura Mirzi loptu lagano nakon sudijskog zvizduka za izvodzenje pocetnog udarca...frajer se zaljece sa dvije noge iste sekunde uklizava krvnicki...ZNACI,3. sekunda tekmeDevilsAdvocate je napisao/la:Mi ako ne budemo imali para da placamo sudije karinu cemo se mi plasirat regularno sa kompletno izmjenjenom ekipom kojoj treba 100 godina da se uigra, nazalost treba bit realan al imaju barem 2-3 ekipe jace od nas trenutno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
zaboravio si glavno napisati da je Mesic nakon toga starta dobio zuti karton radi prigovora sudijistaragarda je napisao/la:ma ja sam mislio na igrace PLUS kupovina par tekmi...to ti dodze pod moranje....dok sam ziv necu zaboravit nasu sezonu dole....tekma u gracanici i mi izvodimo pocetni udarac...stoje Mirza Mesic i jos neko na centru i on gura Mirzi loptu lagano nakon sudijskog zvizduka za izvodzenje pocetnog udarca...frajer se zaljece sa dvije noge iste sekunde uklizava krvnicki...ZNACI,3. sekunda tekmeDevilsAdvocate je napisao/la:Mi ako ne budemo imali para da placamo sudije karinu cemo se mi plasirat regularno sa kompletno izmjenjenom ekipom kojoj treba 100 godina da se uigra, nazalost treba bit realan al imaju barem 2-3 ekipe jace od nas trenutno![]()
...sudija nista ne svira...mi se zgledasmo samo..stade navijanje i nevjerica na licima gdje smo upali
![]()
![]()
![]()
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.