BigBigBang je napisao/la:PEdro je polovno smece, nama trebaju veliki igraci za trofeje a ne vodonosa Pedro, dovoljno o kvalitetama tog igraca svjedoci da godinama nije mrdnuo iz Barcelone iako je vjecna klupa to ti sve govori o kvalitetama tog igraca i koliko sam vjeruje u iste dok vi vjerujete da je on neka klasa koja ce nam pomoci.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Neka je imao, imao je on vjerovanto i ove sezone solidan broj nastupa ali on je uvijek bio sporedni igrac koji je tu samo ko ispomoc, nikakva igracina koja pravi razliku i donisi trofeje a takav Arsenalu treba, prosjecnih imamo na bacanje.
bega
ti ili se pravis mutav ili si fakat glup, pa sta ako je Barcelona osvajala te trofeje sta mislis ekipe sto osvajaju trofeje nemaju prosjecnih igraca koji su sporedna uloga? On je igrao u Barceloni i sad je on ko Suarez, Messi, Ibro, Fabregas jel? Svaka velika ekipa ima takvih igraca pa i Barcelona samo je sa Arsenalom problem sto su takvi ko Pedro gledaju ko bitni nezamjenjivi igraci stalni prvotimci i sto ih imamo na bacanje takvih. Nama fali Suareza, Messija i slicnih a ne Pedra hebo li vas Pedro nece vam on napraviti razliku i donijeti titulu kao ni Walnut, Giroud i slicni prosjencni balvani sto se kod nas tretiraju kao neke zvijezde.
bega
ti ili se pravis mutav ili si fakat glup, pa sta ako je Barcelona osvajala te trofeje sta mislis ekipe sto osvajaju trofeje nemaju prosjecnih igraca koji su sporedna uloga? On je igrao u Barceloni i sad je on ko Suarez, Messi, Ibro, Fabregas jel? Svaka velika ekipa ima takvih igraca pa i Barcelona samo je sa Arsenalom problem sto su takvi ko Pedro gledaju ko bitni nezamjenjivi igraci stalni prvotimci i sto ih imamo na bacanje takvih. Nama fali Suareza, Messija i slicnih a ne Pedra hebo li vas Pedro nece vam on napraviti razliku i donijeti titulu kao ni Walnut, Giroud i slicni prosjencni balvani sto se kod nas tretiraju kao neke zvijezde.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nego, dok BBB tjera po svom i negira Pedrovu klasu, čini se da je priča oko Benzeme malo ozbiljnija nego prije.
“Arsenal are a top club and have shown interest.” Benzema told Spanish newspaper Marca.
“Me? I do not control the future. We will see” He further stated.
- Schneiderlin
- Kontakt:
opet voajeroljupci mlate praznu slamu s ovim pedrom
prema njima je pedro neka invidualna klasa koja će uzeti loptu i sam rješiti tekmu
lik je običan igrač koji u sustavu kakav je uefalona, koji ga servira dolazi do šansi,a da će on nešto napraviti invidualno
po meni apsolutno nepotrebna kupovina,bolje dati šansu malom gnabryu
Odlicno bi se uklopio u Arsenalovu igru.Artetitis je napisao/la:Nego, dok BBB tjera po svom i negira Pedrovu klasu, čini se da je priča oko Benzeme malo ozbiljnija nego prije.
“Arsenal are a top club and have shown interest.” Benzema told Spanish newspaper Marca.
“Me? I do not control the future. We will see” He further stated.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Lagiš, razbojniče. Gdje sam rekao da je Pedro taj tip igrača? On bi se uklopio u naš sistem obzirom da ima brzinu, finiširanje i osjećaj za prostor. Recimo, Alexis pošalje dijagonalu kroz odbranu suparnika, Pedro na drugoj strani prima i posprema loptu u gol. Ili, Özil spoji Pedra sa golom, što bi se reklo.Schneiderlin je napisao/la:opet voajeroljupci mlate praznu slamu s ovim pedromprema njima je pedro neka invidualna klasa koja će uzeti loptu i sam rješiti tekmu
lik je običan igrač koji u sustavu kakav je uefalona, koji ga servira dolazi do šansi,a da će on nešto napraviti invidualno
Naravno, puno bolje bi bilo da dovedemo Benzemu.
Dovedimo obojicu da se ne svađate.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Artetitis je napisao/la:Lagiš, razbojniče. Gdje sam rekao da je Pedro taj tip igrača? On bi se uklopio u naš sistem obzirom da ima brzinu, finiširanje i osjećaj za prostor. Recimo, Alexis pošalje dijagonalu kroz odbranu suparnika, Pedro na drugoj strani prima i posprema loptu u gol. Ili, Özil spoji Pedra sa golom, što bi se reklo.Schneiderlin je napisao/la:opet voajeroljupci mlate praznu slamu s ovim pedromprema njima je pedro neka invidualna klasa koja će uzeti loptu i sam rješiti tekmu
Naravno, puno bolje bi bilo da dovedemo Benzemu.
Na oficijelnoj stranici Meust Ozil odabrao idealnih 11 sa kojima je igrao sve igraci REala i Njemacke reprezentacije dva igraca Arsenala koja je stavio Gnabry i Cazorla
Nisam ni ja ocaran tim Pedrom. Ne kazem da jeste/nije bolji od ovog sto Arsenal sad ima ali mislim da Arsenalu treba bolji od njega.
A to sto je Ozil stavio dvojicu iz Arsenala je zato sto su bili tu.
Za Cazorlu je fol nesto izmislio a za Gnabrya je fino rekao da je to zato sto sjedi tu.
(sigurno je i Santi tu negdje u blizini pa mu bilo nezgodno da ga ne stavi heh)
A to sto je Ozil stavio dvojicu iz Arsenala je zato sto su bili tu.
Za Cazorlu je fol nesto izmislio a za Gnabrya je fino rekao da je to zato sto sjedi tu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma nije to ej zato sto ti Ozil stvarno misli da je Cazorla igracina i da je za njega bolji od npr. Kake ili Khedire (zavisi kakav tip igraca stavis tu)
Pedro bi se odlicno uklopio, siguran sam u to, a pitanje je da li ce iko od nas imati priliku uvjeriti u ispravnost svojih hipoteza. Ako kupimo Benzemu, yebe mi se za Pedra.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sve zavisi sta ti to znaci odlicno bi se uklopio, jer vama se i Giroud odlicno uklopio i Walnut je odlicno uklopljen pa tako tim standardom uklapanja i ja se slazem da bi se i Pedro uklopio. Pedro bi se uklopio koliko imamo prosjeka i polovnjaka savrseno siguran sam ali nije to uklapanje koje nam treba nama treba neko ko pravi razliku. O Benzemi mozes sanjati prvo sto Real ne bi trazio nista manje nego za Ozila drugo nece ga ni prodavati pa ne postoji napadac na svijetu bolji za igru Reala i Ronalda od Benzeme.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Valjda su "ubitacni" argumenti paje i simena i lazi koje pokusavaju plasirati. A vidim i ti ih isto plasiras. Mislim, da ne koristimo fine rijeci, lazes k'o pas.
Celik!3,2,2.
Steve zapravo.
Najbolje nam je bilo dok smo imali Bendtnera, tada su svi dijelili mišljenje.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Kad je Pipita trpao po Španjolskoj,neki su još uvijek gledali Ben10
Pipita druže,oprosti im!
Pipita druže,oprosti im!
A.F.C. Bournemouth!
Sve dobro uradio,ali stativa se ispriječila. Pukaa sreća,rekli bi ozbiljniji fudbalski stručnjaci
Nego,otkud ti znaš za teletabise? To je star crtani.
Nije moguće da se sjećaš toga?
Nego,otkud ti znaš za teletabise? To je star crtani.
Nije moguće da se sjećaš toga?
A.F.C. Bournemouth!
Kakvo je ovo rasulo? 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Arsenal club captain Mikel Arteta has signed a 1 year extension with Arsenal & will be on the pre-season trip to Singapore. [Mirror]

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.