PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

pitic
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 18:36

Virtu4l je napisao/la:A plata im je 800 KM ? :rol: u svaki drugi klub bi došli kao slobodni igrači, igraju za onoga ko im je ponudio najveću platu.

Poklopi se neznalice :shh:
Kada su Zeba i ostala kompanija imali enormne plate za naše uslove tada je bilo sve uredu i nije se pokušavala provlačiti bilo kakva priča o parama i platama igrača. Kada već spominješ plate u FKS da su visoke ti koji se praviš da imaš argumente za sve daj mi navedi plate za igrače koje sam naveo :?: . Želim i ja da znam kolike su im plate jer očito je da više ti pratiš situaciju u FKS nego ja.
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 18:52

Potrebno je vrlo malo mozga da se dođe do zaključka da će recimo jedan Leon Benko doći u ovu ligu samo zbog novca, još posebno da dođe u klub koji je posljednjeg dobrog igrača prodao 1982. godine (Safet Sušić). Cifre niko ne zna, i nikad ih neće saznati, zato jer su bezobrazno velike. Nije samo Benko, uzećemo Stepanova kao primjer, igrač koji je igrao u (za naše uslove) velikim klubovima sigurno neće igrati za 5 hiljada eura mjesečno.

Pare moja neznalico, samo pare, a ne Ibraković.

EDIT: Da preduhitrim sve pametnice, znam da Benku plaća Cardiff.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 18:57

Upravu je virtuelle..
Samo pare.zato svi idu dje su pare..
Nece Niko u zelju da mu amidje i dajdje salju djeparac da prezivi.
Stepanov.barbaric.benko
Ahmetovic zeba.ordagic..zakaric..
Svi odose za Parama.dodjosmo do zakljucka da zeljo nema para...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2015, 19:01

dzaba vam novci moji sinovci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:02

Naravno, Željo nema para za rasipanje i toj gospodi nije u stanju dati koliko traže. O tome sam nedavno pisao, Željo troši svoje pare, zarađene prodajom svojih igrača, učešćem u Evropi i ne zavisi od milostinje Husića ili Tana.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 19:07

Oper ti iz supljeg u prazno virtuelle.
Koje svoje pare...odkud onda dug..igracima dobavljacima drzavi..minusi na racunima...dao BI ti guze da van dodje tan il husic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jul 2015, 19:08

fedeltafrotta je napisao/la:dzaba vam novci moji sinovci
Dzaba pare, dzaba Tan, titula je samo san!! :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jul 2015, 19:09

Virtu4l je napisao/la:Naravno, Željo nema para za rasipanje i toj gospodi nije u stanju dati koliko traže. O tome sam nedavno pisao, Željo troši svoje pare, zarađene prodajom svojih igrača, učešćem u Evropi i ne zavisi od milostinje Husića ili Tana.
Normalno da nema. Valjalo je ovu dvojicu nahraniti i napojiti, a kada je presusilo onda bugiju uhvatili. :urnebes:
Dok Husic i Tan daju miostinju, vi ste njima dvojici davali milostinju.
Ovom keru treba litar kapi za oci, pa ti izracunaj. Dnevno.
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 jul 2015, 19:14, ukupno mijenjano 4 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2015, 19:10

joker90 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:dzaba vam novci moji sinovci
Dzaba pare, dzaba Tan, titula je samo san!! :(
:rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:11

solinas je napisao/la:Oper ti iz supljeg u prazno virtuelle.
Koje svoje pare...odkud onda dug..igracima dobavljacima drzavi..minusi na racunima...dao BI ti guze da van dodje tan il husic.
Daj dokaze ili si obični lažov :hmmmmm:

Stani, ti si onaj što je pisao da je Bajić ponuđen Husiću za 150k i 20-30%?? Ako jesi, onda smo završili diskusiju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:13

Probisvjet je napisao/la:Normalno da nema. Valjalo je ovu dvojicu nahraniti i napojiti, a kada je presusilo onda bugiju uhvatili. :urnebes:
A oni nama dali ono o čemi vi i vaš veliki brat sanjate godinama :njanjanja:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jul 2015, 19:15

Virtu4l je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Normalno da nema. Valjalo je ovu dvojicu nahraniti i napojiti, a kada je presusilo onda bugiju uhvatili. :urnebes:
A oni nama dali ono o čemi vi i vaš veliki brat sanjate godinama :njanjanja:
On vas je rasprdio bez ljubavi ko parkovsku fuksu. Okrenuo ledja i vozdra. Sto nije tu kada nema meda?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 19:16

Virtu4l je napisao/la:Potrebno je vrlo malo mozga da se dođe do zaključka da će recimo jedan Leon Benko doći u ovu ligu samo zbog novca, još posebno da dođe u klub koji je posljednjeg dobrog igrača prodao 1982. godine (Safet Sušić). Cifre niko ne zna, i nikad ih neće saznati, zato jer su bezobrazno velike. Nije samo Benko, uzećemo Stepanova kao primjer, igrač koji je igrao u (za naše uslove) velikim klubovima sigurno neće igrati za 5 hiljada eura mjesečno.

Rekao si već za Benku. Idemo dalje cifre se ne znaju upravo radi takvih kao ti niti će se znati upravo radi takvih kao ti, a kada kažeš cifre niko ne zna pa onda kažeš da su bezobrazno visoke (visoke kažeš :?: pitanje se postavlja šta je za koga visoko, a šta ne :?: ) to je tvoje čisto nagađanje niti imaš validne dokaze niti su mediji bilo šta objavili ikada po pitanju cifri znači nagađaš. Da li ti sa Dinom piješ kahvu možda pa ti Dino govori za koliko bi Stepanov igrao u FKS. Kažem ti nemaš nikakvih validnih argumenata za svoju priču vezanu za plate samo ublehaška nagađanja. Ja ću ti reći i ako i ja nemam validne dokaze da samo 3 ili 4 plate u FKS prelaze cifru od 5000 km i plate su 80% približne onim platama iz 2009 kada su lopovi krali klub na sve strane pa ostavljali klub u finansijskoj dubiozi.

@solinas

Do nedavno Amaw je davao igračima i džeparac i sve ostalo mjesto amidža i dajidža :lol:

@fedeltafrotta

Džaba nam novac pa leže i kup i titula, a vama drvena chuna.

@Virtu4l

Željezničar je nekada imao para pa ih je sve rasuo (ko zna na šta :?: ) pa više nema za rasipanja. Nikada još nisi objasnio kako možeš imati obraz na stražnjici i govoriti da Tan daje milostinju, a čovjek ulaže u svoje vlasništvo :shock: :? :?: A Amaw je ulagao dugo vremena svoju milostinju u ono što nije njegovo.
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:22

pitic je napisao/la:Rekao si već za Benku. Idemo dalje cifre se ne znaju upravo radi takvih kao ti niti će se znati upravo radi takvih kao ti, a kada kažeš cifre niko ne zna pa onda kažeš da su bezobrazno visoke (visoke kažeš :?: pitanje se postavlja šta je za koga visoko, a šta ne :?: ) to je tvoje čisto nagađanje niti imaš validne dokaze niti su mediji bilo šta objavili ikada po pitanju cifri znači nagađaš. Da li ti sa Dinom piješ kahvu možda pa ti Dino govori za koliko bi Stepanov igrao u FKS. Kažem ti nemaš nikakvih validnih argumenata za svoju priču vezanu za plate samo ublehaška nagađanja. Ja ću ti reći i ako i ja nemam validne dokaze da samo 3 ili 4 plate u FKS prelaze cifru od 5000 km i plate su 80% približne onim platama iz 2009 kada su lopovi krali klub na sve strane pa ostavljali klub u finansijskoj dubiozi.
I šta si mi rekao na kraju? Nisi apsolutno ništa, jeftini pokušaj spina. Moja nagađanja nisu ublehaška, već realna, kad kažem da Stepanov sigurno neće igrati za 5.000 eur, već za mnogo više, za te pare je igrač takvog kalibra igrati u većem klubu. To je nešto sasvim realno i jasno svakome ko se imalo razumije u fudbal.
pitic je napisao/la:Željezničar je nekada imao para pa ih je sve rasuo (ko zna na šta :?: ) pa više nema za rasipanja.
Željezničar je pare rasuo na titule. Svoje pare, ne milostinju.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jul 2015, 19:27

Amar kad je davao pare, to je bila milostinja. Nikakva investicija, nikakav projekat, nikakve ideje za buducnost, nista. Samo milostinja i kratka korist.
Bahati, bahati Željkan!
1946

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2015, 19:27

slika
:ljepota: :ljepota:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:28

Zašto u spoiler? :rol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 19:32

Virtu4l je napisao/la:
pitic je napisao/la:Rekao si već za Benku. Idemo dalje cifre se ne znaju upravo radi takvih kao ti niti će se znati upravo radi takvih kao ti, a kada kažeš cifre niko ne zna pa onda kažeš da su bezobrazno visoke (visoke kažeš :?: pitanje se postavlja šta je za koga visoko, a šta ne :?: ) to je tvoje čisto nagađanje niti imaš validne dokaze niti su mediji bilo šta objavili ikada po pitanju cifri znači nagađaš. Da li ti sa Dinom piješ kahvu možda pa ti Dino govori za koliko bi Stepanov igrao u FKS. Kažem ti nemaš nikakvih validnih argumenata za svoju priču vezanu za plate samo ublehaška nagađanja. Ja ću ti reći i ako i ja nemam validne dokaze da samo 3 ili 4 plate u FKS prelaze cifru od 5000 km i plate su 80% približne onim platama iz 2009 kada su lopovi krali klub na sve strane pa ostavljali klub u finansijskoj dubiozi.
I šta si mi rekao na kraju? Nisi apsolutno ništa, jeftini pokušaj spina. Moja nagađanja nisu ublehaška, već realna, kad kažem da Stepanov sigurno neće igrati za 5.000 eur, već za mnogo više, za te pare je igrač takvog kalibra igrati u većem klubu. To je nešto sasvim realno i jasno svakome ko se imalo razumije u fudbal.
pitic je napisao/la:Željezničar je nekada imao para pa ih je sve rasuo (ko zna na šta :?: ) pa više nema za rasipanja.
Željezničar je pare rasuo na titule. Svoje pare, ne milostinju.
Dok ne vidim validne dokaze za plate ja nikome ne vjerujem koliko god neko realnu priču pričao. Kako možeš reći svoje pare, a Amaw krpio rupe na sve strane i na kraju su najviše nastradali upravo oni koji su se sa njim dogovarali njima se je najviše ostalo dužno i te pare neće nikada vidjeti ni Tomić ni Stanić itd. Vi ste presadan u BiH jedini klub u BiH čiji je igrač pod ugovorom otišao u inostranstvo, a još marke za taj transfer nije dobio niti će dobiti.

I Sarajevo troši svoje pare u trofeje.
SRETAN BROJ - 1725

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jul 2015, 19:34

fedeltafrotta je napisao/la:
slika
:ljepota: :ljepota:
Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom. :mrgreen:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 06 jul 2015, 19:36

Virtu4l je napisao/la:Potrebno je vrlo malo mozga da se dođe do zaključka da će recimo jedan Leon Benko doći u ovu ligu samo zbog novca, još posebno da dođe u klub koji je posljednjeg dobrog igrača prodao 1982. godine (Safet Sušić). Cifre niko ne zna, i nikad ih neće saznati, zato jer su bezobrazno velike. Nije samo Benko, uzećemo Stepanova kao primjer, igrač koji je igrao u (za naše uslove) velikim klubovima sigurno neće igrati za 5 hiljada eura mjesečno.

kako te bolan nije stid da lazes na Ramazanu lijepom... Postim i suzdrzavam se svih rasprava i ti nadjes ovo pisati... pa Velkoski ima platu 2k eura i ti nas'o pricati nesta... i sve zajedno 4 igraca imaju plate preko tvoje magice 5-ice... Za tvoju informaciju, raspitaj se za koliko je Dupovac otis'o i Suljic, ja koliko znam vi odavno niste uzeli pare neke vece za igraca, cak je Dupovac otis'o za vece pare nego vas najbolji igrac sto je mogao otici tj. Tomic... dovoljno od mene, necu da mi se umanjuje vrijednost posta zbog lazi i besmislene rasprave sa covjekom koji ne vidi dalje od nosa...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []