I dalje mislim da će se Djokobitch izvući.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Presudio je nevjerovatan volej Andersona na kojem mu skidam kapu.
dobro si reko "ako" izgubi, hajmo kevine juzna afrika je na nogamaaaClaus je napisao/la:Neće Novak kući, šta vam je, Anderson će se vjerovatno raspasti ako izgubi ovaj tie-break.
ovaj wimbledon se mora cudo neko dogodit da ga ne uzme Stan the Man
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- alan_kardec
- Kontakt:
i 4:0 u tie-breaku mu nije dovoljno.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Djokovic je psihicki najjaci teniser svih vremena po meni,trebo bi se vratiti,jos ako odgode mec to je sigurica za djoleta.
Ali dzaba mu opet ce kasnije izgubit od stana
Ali dzaba mu opet ce kasnije izgubit od stana
- alan_kardec
- Kontakt:
da on prođe ovog prangijaša, za poslije ćemo vidjeti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma ide dalje nole,imam osjecaj da namjerno sebe dovodi u ovakve situacije kad igra s panjevima. Kao da testira sebe kolko je psihicki jak. Ali wibledon je nerjesiva enigma za njega izgleda... idemo nolee
Anderson je vidno umoran, odma je popustio, nadam se da moze osvojiti jos jedan set... Samo mu to treba, prije no ovaj osvoji 3 
Ajmo Kevine
Ajmo Kevine
Anderson nek moli Boga da sad prekinu mec, jer ce ga Nole ovako umornog rasuti 
Anderson je takticki prepustio ovaj set da se odmori malo i sad ce krenuti svim silama jer ako ode u peti set nema sanse.
Padaj mrače, Anderson veli 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je to to od Andersona, sad ga može samo spasit da prekinu meč ili će inače biti ovo ostalo rutinski za Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
sutra ce mu Anderson posluzit tamam umjesto treninga..
- masteRofPoker
- Kontakt:
Odmah sam na isto pomislio. Mozdanihiks je napisao/la:Ma ide dalje nole,imam osjecaj da namjerno sebe dovodi u ovakve situacije kad igra s panjevima. Kao da testira sebe kolko je psihicki jak. Ali wibledon je nerjesiva enigma za njega izgleda... idemo nolee
je gledao kako to Stan radi pa
konta to je taj recept.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DJOKER grande campione.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ostavise Andersona u zivotu, sutra ce biti svega.
koja nebuloza... imaš stadion sa krovom i prekidas mec... sve za secesionistu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma upravomasteRofPoker je napisao/la:Odmah sam na isto pomislio. Mozdanihiks je napisao/la:Ma ide dalje nole,imam osjecaj da namjerno sebe dovodi u ovakve situacije kad igra s panjevima. Kao da testira sebe kolko je psihicki jak. Ali wibledon je nerjesiva enigma za njega izgleda... idemo nolee
je gledao kako to Stan radi pa
konta to je taj recept.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima logike da to radi na 250icama ili 500icama, chak i na nekim Mastersima...ali to niko ne radi na GS turnirima.nihiks je napisao/la:Ma ide dalje nole,imam osjecaj da namjerno sebe dovodi u ovakve situacije kad igra s panjevima. Kao da testira sebe kolko je psihicki jak. Ali wibledon je nerjesiva enigma za njega izgleda... idemo nolee
Jednostavno: igrao je pasivno i loshe je reternirao tokom prva dva seta. Tome dodati raspolozhenog Andersona => umalo da bude pakovanje.
Rekao sam osjecaj a ne da stvarno radi to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.