Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BlueBosnian
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BlueBosnian » 06 jul 2015, 18:42

Sissoko je napisao/la:Sto ti je zivot :D jedan takav mag ko Marotta nakon sjajnih poteza ulazi u novu sezonu sa bekovima ko ****.. nikad neke stvari necu shvatit.
I onda se nađe neko da me napada nakon što kažem da su uradili svašta nešta, al' ipak ništa. :mrgreen:
Dovode se igrači na pozicijama na kojima smo dobro popunjeni..
A bekovi, krila, nasljednik Pirla/Teveza-kreator?! to ništa. :mrgreen:

Bitno je da se dovede 2034343 box to box veznjaka, i napadača koji žive od ubačaja, a biće prinuđeni da sami sebi kreiraju šanse - što nema veze sa realnošču jer su nesposobni za to. Mandžukić pogotov. Dok za Moratu ne brinem. Mada, vidjećemo kako će izgledati bez Teveza..

I šta je ba ovo, neće valjda i ovaj dres upropastiti (pomalo već iritantnom) reklamom Jeep :lolno:
slika
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 jul 2015, 19:23

Hvala Pirlo za sve, mislim da je u pravom trenutku otisao, lijepo ga je bilo gledati u Juventusu! Sretno

Marchisio bravo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 06 jul 2015, 19:33

Pa Dybala ti je zamjena za Teveza... preslikani igraci... e sad koliko ce paolo biti u stanju zamijeniti teveza to je drugi par cipela i ne tice se marotte nego struke...

Mercato da bi bio savrsen moraju dovesti traqueristu... pa taman to bio i zoran kokot... rizik je uci u sezoni bez kreativca... i po meni jednog beka... po mogucnosti polivalentnog da igra obje strane... ne treba top klasa... to ganjati iduce ljeto.. i lijevog i desnog...
A obavezno prodati ove lezihljebarose... islu (iako mi je strasno drag i gotivan igrac), marronea, ogbonnu i fera (isto drag igrac)... jbg treba nekako namaknuti lovu... pa barem 25-30mil uzeti... taman jos malo dodati i eto klasan traquerista...

Maestro ode...tacno se sjecam dana prije 4 god kad je potpisao... bio sam jedan od nekolicine koji su opravdavali njegovo dovodjenje jer jednostavno ovakva klasa i plemenitost se rijetko vidja... a tadasnji vezni red nam je bio antikreativan... verattia iduce ljeto na emocije prisvojiti jer parama nece ici...
Najvece zasluge za povratak na kolosjek, uz Contea i Marottu, definitivno ide ill geniu... maestru... hvala za sve... :plac: :tokralju:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 jul 2015, 19:56

Leali ode u Frosinone, a Marrone u Carpi. Doci ce jos Zaza, Marotta rekao da Allegri nije trazio AMF..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 06 jul 2015, 20:05

Ma stede, klub nikada bolje nije poslovao, ali nema para za transfere.
To da nije trazio je laz, prije par dana je bio klip Maxa na nekom trening kampu gdje spominje da zeli ili 3/4 ili igraca koji ima karakteristike krila.

Isprsili se za Dybalu i misle da su sve tim uradili.
Da ne govorim da se baca 15 milki na Zazu.
Ma, ako nikoga nece dovesti neka mi ostave Comana i daju mu sansu, volim njega gledati kako postaje igrac nego da ga posadi na klupu i ove sezone ili jos gore posalju na posudbu bez da dovedu nekoga.

Ovo sve baca na 4-3-3, nisam siguran da Max voli taj sistem, ali ga izbor igraca primorava na to, Mandzo/Zaza na prvoj spici, Morata i Dybala na stranama sa Comanom i Pereyrom kao solucijama. To je mozda i najbolje rjesenje uz naravno 4-3-1-2 koja ce biti prvi izbor i sigurno se moze dosta toga uraditi ako Pogba dobije ofanzivnu rolu za sto navijam iz petnih zila.
Prosto on mora preuzeti tim na sebe i u skladu s kvalitetom ici na 10+ golova u ligi samo. On u ofanzivi mora biti nas igrac vise ove godine.

Usput, imate na eurosportu Comana, U-19 prvenstvo, strasno igra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 jul 2015, 21:35

Hvala Pirlu na svemu,jedan je Andrea, najbolji vezni sto sam gledo. :bow:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

nihiks
Kontakt:

Post Postao/la nihiks » 06 jul 2015, 21:38

Onda ih nisi puno gledao jer bar 10 ak boljih ima u njegovoj generaciji..

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 06 jul 2015, 22:00

U njegovoj generaciji nema boljih... umjetnik sa loptom, trkac za pozeljeti, defanzivac klasan samo sto je zadnje 2 god izgubio na tom polju pa se stvara lazna percepcija, najbolji kreator igre na dunjaluku, najbolji paser, najbolji izvodjac prekida, najbolji cuvar lopte i jos mnogo toga...

Jednom rjecju nepreje.bivi... veratti daje naznake neke da bi mogao biti kao andrea... ali mora on jos mnogo mnogo uciti jer trenutno mu ni pertle ne moze svezati...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 06 jul 2015, 23:15

Tomorrow Ogbonna's entourage will speak to West Ham, if the player agrees a deal with the Hammers then Juve gets 10m (Romeo Agresti)
Ode...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 jul 2015, 00:19

BlueBosnian je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Sto ti je zivot :D jedan takav mag ko Marotta nakon sjajnih poteza ulazi u novu sezonu sa bekovima ko ****.. nikad neke stvari necu shvatit.
I onda se nađe neko da me napada nakon što kažem da su uradili svašta nešta, al' ipak ništa. :mrgreen:
Dovode se igrači na pozicijama na kojima smo dobro popunjeni..
A bekovi, krila, nasljednik Pirla/Teveza-kreator?! to ništa. :mrgreen:

Bitno je da se dovede 2034343 box to box veznjaka, i napadača koji žive od ubačaja, a biće prinuđeni da sami sebi kreiraju šanse - što nema veze sa realnošču jer su nesposobni za to. Mandžukić pogotov. Dok za Moratu ne brinem. Mada, vidjećemo kako će izgledati bez Teveza..

I šta je ba ovo, neće valjda i ovaj dres upropastiti (pomalo već iritantnom) reklamom Jeep :lolno:
slika
Naravno da cu te napadat kada pises gluposti i evidentno nisi dovoljno kompetentan da ocjenis rad uprave. Ne vidis dalje od fantazija koje ispoljavas na igricama i nazalost vodis se takvim stavom. K'o i ultras sto je proslo ljeto najavljivao krah Juventusa i borbu za mjesto u EL jer toboze nismo doveli krila "a la Saciri". Mi bolje sezone nismo imali 20 godina, a Saciri doso u inter i flopirao, sljedeca destinacija mu Bolton i Birmingem. A ljude je ubjedjivao kako je los mercato, kako su pogani nam direktori, skrti i glupi jer svi na svijetu igraju sa krilima, krilima "a la Saciri".
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 jul 2015, 01:36

Newly promoted side, Frosinone, have signed Juventus GK Nicola Leali on a season long loan. (SKY)

Juventus have signed Alberto Cerri on a free transfer from Parma. Both Cerri and Luca Marrone are close to joining Carpi on loan. (SKY)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 07 jul 2015, 01:43

:lol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 jul 2015, 01:58

Strasan transfer dan :D
Max Allegri

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 07 jul 2015, 02:07

Italia je napisao/la:Naravno da cu te napadat kada pises gluposti i evidentno nisi dovoljno kompetentan da ocjenis rad uprave. Ne vidis dalje od fantazija koje ispoljavas na igricama i nazalost vodis se takvim stavom. K'o i ultras sto je proslo ljeto najavljivao krah Juventusa i borbu za mjesto u EL jer toboze nismo doveli krila "a la Saciri". Mi bolje sezone nismo imali 20 godina, a Saciri doso u inter i flopirao, sljedeca destinacija mu Bolton i Birmingem. A ljude je ubjedjivao kako je los mercato, kako su pogani nam direktori, skrti i glupi jer svi na svijetu igraju sa krilima, krilima "a la Saciri".
:rol: :rol:
Oj dečko, naporan si ko svrab..
Jesi života mi. :lol:
Nisam dovoljno kompetentan? :thumbup: Aferim dečko. Moje mišljenje se ne poklapa sa tvojim, i automatski sam glup, idiot, pljuvač Marote, kluba, trave u obližnjem šumarku koja krasi parkove pijemonta..

Ko ne cijeni rad uprave? :damn:
Ako nisam zadovoljan trenutnim pojačanjima, a malo ko je s obzirom da smo ostali bez jeb.enog Teveza, ne znači da sam toliko glup..
Štaviše, ti ispadaš presmiješan i ofiran s ovim.
Iznesi svoje mišljenje, i uživaj u životu.
Ako si već za raspravu, ili ispoljavanje eto neke pameti, onda se eksponiraj na drugom mjestu, i nameći svoja uvjerenja nekom drugom, dovoljno kompetentnom.. :rol:
Čuj, on bi mene napadao jer smatram da je Mandžukić totalno nepotreban, i da je Khedira igrač za klupe, a ne pojačanje..
E moj ti :hmmmmm: Italijan si, živiš u Torinu, toliko si povezan sa Juventusom, i upravom kluba, da svako ko iznese svoje mišljenje (pesimistično) za tebe nije dovoljno kompetentan?
Šta je tebi čovječe? Ne ponašaš se prikladno bola..
I molim te ne citiraj me više, jer ako ti je cilj poniziti me, ili dokazati da si nekakav veliki poznavalac fudbala, zajebo si se - jer meni se nemaš šta dokazivat', jbt.. Rekao sam već, nisam neki ultragiga navijač, pa da me toliko brine sve što se dešava u inostranim klubovima..
Iznosim svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa zaobiđi ga.. :thumbup:
I šta imaš protiv igrica? Gdje da mi igra Khedira i Mandžukić? Koga da stavim na AML?? :think:

Dramiš, i pretvaraš me u nekakvog negativca i mrzitelja kluba. :mrgreen:
Uživaj, i budi pristojniji malo.. ;)

Cerri :thumbup:

FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 jul 2015, 08:56

Da bacim hejt na dosadasnji mercato. :oops:

Moras biti "poseban" da sa tolikim novcem, ucinis ekipu 20% losijom u odnosu na proslu sezonu. :oops:

West Ham agree to deal with Angelo Ogbonna
Don't believe the hype.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jul 2015, 09:35

ma bice to ba kako treba-nadam se...tim kao Juventus ne moze i vjerujem nece sebi dopustiti da mu je sve stalo u jednog-dva igracao i u oko 40-ak miliona

posebno u godini kada igras finale LP i ostvaris rekordan prihod u evropi po tom osnovu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 10:04

Rijetki su oni igraci koji ce biti legende dva kluba. Takav je i Andrea Pirlo. Pocastvovan sam sto sam bio u mogucnosti da gledam Maestra. Uzivao sam u njegovoj igri. Emociji. Hvala mu na svemu.
Gattuso: "When I see Pirlo play, when I see him with the ball, I wonder if I can really be considered a footballer"
Capello: "I feel happy every time I see Pirlo play. He seems ageless. Milan really gave a fantastic gift to Juventus"
Paul Pogba: "Playing with Pirlo is fantastic; every day you learn something from him. When you look at him you want to be just like him"
Lippi: "Pirlo's a silent leader: he speaks with his feet. He has class, intelligence & personality. He knows how to be crucial for any team"
Morata: "Seeing Pirlo on TV is different to playing with him. Being alongside him is amazing I always watch him & try to steal some secrets"
Iniesta: "Pirlo is a global benchmark at the highest level. His free-kicks are famous; it's always an honour to play against him"
Buffon: "When I saw Pirlo playing, I thought: God exists, because his football skills are amazing."
Michel Platini: "When Pirlo plays well, the team plays well."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 jul 2015, 10:56

Sad posto Isla ce bidi prodat u Sevili, treba pokusat dovesti Bruna Peresa iz Torina, nek bude zamjena Lichtu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 jul 2015, 12:39

Ekipa nije slabija, moze biti samo jaca premjestanjem Marchisia na registu full time, vise mjesta za Pereyru i Comana, daljnjim razvojem Pogbe, Dybale i Morate i vracanjem Vidala u formu. Ljudi zaboravljaju koliko nas je i Vidal vukao, mozda vise nego i Tevez prosle sezone, kad je bio u top formi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 12:55

Buffon:

“They’ve used different words to tell you goodbye and wish you many other victories; I would like to use one word gathering the whole life we lived together: Friend,”

“Good luck my friend. Good luck for your present and your future.

“Thank you for our past lived together. Thank you for the carefree hours spent together.

“Thank you for the tears of joy and sadness we cried, always supporting each other.

“Thank you for having taught me that sometimes in this sport people can make things, that the most think impossible, becoming real.

“A friend is the most precious thing people can have, and the best thing people can be.

“I am sure about this first sentence and I live and hope for the second one.”
:tokralju: :salut: :cry:
Juventus, Rubinho rinnova per un altro anno

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/ju ... ltro-anno/
Nista Audero i tako to :roll:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 19 gostiju.