FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2015, 21:49

Elegant je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:niko ništa ne radi, niko to ne ganja, ne znaju da treba. al' možda čitaju forum pa skontaju.
Svi smo mi svjesni da je tesko, ali kad pogledas koliko je vremena proslo i sta se uradilo stvarno se stece utisak da nista ne rade.

Ja se volim nasalit pa kazem "da hoce Amar iz Katara dovesti kojeg šeika da nas finansira", ali kad pogledas fakat ima onih koji cekaju povratak Amara jer ce tada svi problemi nestati, on sad da se vrati ne bi se nista bitnije promjenilo.
i ti misliš niko ništa ne radi po pitanju šehića jer se ne izlazi javno sa tim. kao da neko negdje o takvim stvarima priča javno, podnijeli smo tužbu, dobili smo presudu, poslali smo na izvršenje...i kad se konačno naplati, u ovoj situaciji bi bili ludi da javno izađu sa tim. da smo bez dugova, hajde de i možda.

ili da se piše koga se sve tražilo za sponzorstvo. piše se ono što se završi. ko gdje javno izlazi sa pričom o pregovorima? napišu mediji kad procuri. al' da ti neko službeno, javno piše o nečemu što nije gotovo? da ti piše zvaničnu informaciju o nečemu što po definiciji nije zvanično? ne ide.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 06 jul 2015, 21:56

Ne samo Mars i Burek ima jos dosta prostora u i oko stadiona sto pripada sportskom drustvu, sudski spor vec godinama traje izmedju SD i FK.
Koliko sam upoznat sa situacijom jos ce i godinama trajati, nazalost.
SWRA

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 06 jul 2015, 21:56

Ovo je za Adzema zavrseno!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 jul 2015, 21:57

Valter je napisao/la:Ljudi da nije Ligata ovaj famozni Aldin.
Ako nije on onda je neki koji je pobjegao s jagomira. Treba ga pustit pa nek laprda mozda ga to drzi u zivotu :wtf:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2015, 21:57

aletic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 21:58

Ja nemam nista protiv tebe ali tebe definitivno pucaju neke paronoje. Meni ovo izgleda kao da si ti na zadatku da samo siris neke pozitivne price, i da na svaki kriticki osvrt ti nesto kao pokusavas da ga suknes nekom. To mozes balavurdiji koja nije kupila nikad godisnju, ili onim koji je dobiju na poklon. Nemaju ljudi drugog posla nego doci na temu koju prati 100 ljudi a zeljovaca ima milion i da sire pesimizam i to. hej s ZADATKOM. Tako da kojim cudom kod tebe nema nikakve kritike jer je sve bajno, zahebi to ovim drugim. A ja znam koliko je popust bio, kad je koje godine sta obecano, kao obicni navijac. Zato ti samo nastavi s svojim zadatkom sirenja pozitivne energije dok mozes..

Ako se ovako nastavi raditi, i ako budemo imali ovakav igracki kadar bice tesko. Drago mi je samo sto Odovic danas u novinama javno rekao sta misli o igrackom kadru, a za politiku kluba se mora sloziti jer bi ga nabili nogom..
KHAJ PRICE

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 06 jul 2015, 22:00

http://www.daily.mail.co.uk/sport/footb ... paign.html

Samo ukinuti tacko poslije daily.

Jedan primjer kada je jedna drustvena kampanja kluba upalila.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 06 jul 2015, 22:02

petisesti98 je napisao/la:Ne samo Mars i Burek ima jos dosta prostora u i oko stadiona sto pripada sportskom drustvu, sudski spor vec godinama traje izmedju SD i FK.
Koliko sam upoznat sa situacijom jos ce i godinama trajati, nazalost.
Ok to, ali Mars i Burek su u vlasnistvu Marsa i Bureka i to je problem, oni nas mogu ucjenjivat kako hoce jer je to njihovo 1/1. Hajd Burek i nekako, ali Mars je ogroman prostor i nije lako naci kompromis.
since 1973

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 jul 2015, 22:04

Zna li neko ko je bio u fan shopu da li imaju one majice s natpisima, npr. "moja prva ljubav bio je Željo", ili bilo koja druga, S ili M veličina? Prošle sedmice nije bilo nikako ovih manjih brojeva, a rekli su da trebaju doći nove majice sad nekad.

Valjda neću biti opet napadnuta zbog pitanja :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2015, 22:05

ja aldine stojim iza svega što pišem, pišem kako jeste, pod jednim nickom i na jednoj temi. a tvoju priču raja pozna u prva tri posta i pod dvadesetim nickom zaredom.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 22:08

Ti pises vecinom gluposti, a cesto znas slagati. Pravis se pametan ali dobro mozda imas koristi od toga sto se pravis ovdje pametan. Zato samo udri kad imas koristi od toga libo mene. Jednostavno preskocis ako ti se ne svida post i miran si.
KHAJ PRICE

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 06 jul 2015, 22:10

ChWilla je napisao/la:ja aldine stojim iza svega što pišem, pišem kako jeste, pod jednim nickom i na jednoj temi. a tvoju priču raja pozna u prva tri posta i pod dvadesetim nickom zaredom.
Znas kako je lijepo kad stavis nekog na ignor :-).
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2015, 22:12

ti aldine na vrhu strane napišeš da popusta nema, a na sredini da je premali pa da si ciganima u klubu ostavio svoje 3 marke više. i to nije slučajno, to je zla namjera. sve znaš kako klub izvesti iz besparice, a mislio si da su ekonom i ekonomista isto dok ti ovdje nisu objasnili.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 06 jul 2015, 22:14

Pa vidis da si na zadatku, i da primas pare za to. Cim znas ko je ko, koliko ima nikova. Opet ti kazem ako primas pare za ovaj zadatak. postujem to. Samo nemoj lagati narod, mislim lazi koga mozes, mene ne mozes. Preskoci post ako ti nije po volji. ;)
KHAJ PRICE

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 06 jul 2015, 22:16

samogrbavica je napisao/la:Pa vidis da si na zadatku, i da primas pare za to. Cim znas ko je ko, koliko ima nikova. Opet ti kazem ako primas pare za ovaj zadatak. postujem to. Samo nemoj lagati narod, mislim lazi koga mozes, mene ne mozes. Preskoci post ako ti nije po volji. ;)
:lol: :lol: :lol:

Aldine vidis da te raja isfurala,izadji sam.Neka ga neko izvede.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 jul 2015, 22:22

slika
Ovo je lijek, i nemojte ulaziti u raspravu, pa lik to i želi.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 06 jul 2015, 22:52

prvi korak ka rjesenju problema je njegovo uocavanje i prihvatanje.
koliko god da je momak 'negativan' u svojim komentarima dobrim dijelom govori o stvarima pred kojim mnogi zatvaraju oci, poklapaju usi.

cinjenica je da godinama organizacijski tapkamo u mjestu. nama je trebalo desetljece da Uprava probije zid da ne ulazimo na jug kao stoka kroz onu rupu. od kako su stolice postavljene na sjever nisu oprane. srusio se zapad a oni umjesto da ga poprave prodaju natkriveni i nenatkriveni zapad....itd.
vec dva desetljeca nemamo nikakav marketig. to sto imamo web i fb page ne znaci da imamo marketing. to znaci samo da imamo digitalnu vizit karticu.
gomila je problema na kojima niko ne radi niti se nazire kakav pomak. to je bolna istina ma koliko zatvarali oci.

statut koji su izglasali moze posluziti samo da se njime obrise dupe. ovo nije njemacka a zeljo nije dionicarsko drustvo. on je izglasan da bi se stanje zadrzalo a navijaci smirili.

gomila je problema s kojim se treba uhvatiti u kostac. nazalost, ja ne vidim covjeka koji moze povuci i od svega napraviti ozbiljnu sportsku i biznis pricu.

sve u svemu osim svijetle tradicije malo je od Zelje ostalo.
prvenstva i kupove koje smo osvojili nakon rata ne omalovazavam ali moramo biti svjesni da smo ih osvajali u konkurenciji koju si cinili Mladost iz Obarske, Drina iz Zvornika i mnogi drugi klubovi koji dolaze iz opstina koje imaju manje stanovnika nego npr. Grbavica naselje.

ima tu i dobrih stvari koje se nazalost utope u masi negativnosti koje vezem iskljucivo za rad ove i svih prethodnih uprava.
Zeljo je respektabilan brend u ovoj drzavi a doveli smo se u situaciju u kojoj se nalazi Dita iz Tuzle.

ako je Gracic iz nule podigao Olimpic za desetak godinami na nivo gdje je sad mi smo za to vrijeme trebali
biti u svemiru. a nismo :mrgreen:

halalite na negativnosti
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2015, 22:55

Iskreno nisam ni ja zadovoljan jer znam da se moglo vise uraditi,ali neki od vas bas glupo rezonuju,namjerno ili slucajno,ne znam,nadam se slucajno.Cuj Olimpik nas nivo,tapkamo u mjestu,ne znam,sigurno se radi o lapsusu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 23:00

voltron30 je napisao/la:slika
Ovo je lijek, i nemojte ulaziti u raspravu, pa lik to i želi.
Džaba kad ga ovi citiraju pa vidim šta piše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 06 jul 2015, 23:03

bistrikboy je napisao/la:Iskreno nisam ni ja zadovoljan jer znam da se moglo vise uraditi,ali neki od vas bas glupo rezonuju,namjerno ili slucajno,ne znam,nadam se slucajno.Cuj Olimpik nas nivo,tapkamo u mjestu,ne znam,sigurno se radi o lapsusu.
ja govorim samo o (ne)radu ove i svih prethodnih uprava.
dobra i posvecena Uprava iz brenda kakav je Zeljo je morala izvuci vise. ovi kao i prethodnici rade na minimumu, tek toliko da se kotrljamo.

nisam rekao da je Olimpic nas nivo nego da je rezultat koji je Gracic postigao za desetak godina vrlo impresivan s obzirom da je statao od nule. bez imena, tradicije, stadiona i navijaca.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []