FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 27 apr 2010, 14:43

Schlager je napisao/la: -Ima li išta novo u vezi gradnje stadiona,kad se završava onaj tender?
& $ % ¥ $ & " $ " то 100 % , $ % 9. ' " " се.
"" ПУТ ""

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 apr 2010, 14:44

EastStand je napisao/la:& % ' & " ово је потпуно & ?, "-" су ? ? & " " $ ?, $ " ? " ' " све то... ? & ? &, ево $ - вјероватно ? " " % новца & нас &.
Seyo_TM je napisao/la:sta da bude poraz od Zelje, jel opet ide ulijetanje ali ne zbog slavlja ;)
" је пораз $ Сарајева па " " ?. А " $ - & $ $ " " " $ су ¥ ".
Znam da ce biti obezbjedjenje jako. Karikirao sam i uzeo nas za primjer, vise da skrenem paznju na to ako bude nezadovoljstva da se vrlo lako moze uletjeti u teren, jer eto ti nabroj koliko ste puta uletjeli (ne racunaj pojedinca)...kod nas je na primjer to pravo tesko zbog onakve ograde...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 apr 2010, 14:47

Schlager je napisao/la:Ne da mi se ni čitati ova politička sranja iako mi je dosadno na poslu,pa ako ima neko raspoložen da piše o fudbalu i Borcu,zanima me par stvari,ako neko zna
-kad je utakmica sa Slobodom tačno,i ko sudi?
-Zašto se Kopanja mjesecima ne oglašava o Borcu i da li je on glavni gore u Upravi?
-Ima li išta novo u vezi gradnje stadiona,kad se završava onaj tender?
-Imamo li kartoniranih ili povrijeđenih igrača za Slobodu?
Otvaranje ponuda za rekonstrukciju gradskog stadiona je 07/05/2010 godine u administrativnoj službi grada, tada će se prvi put vidjeti koji su to firme zainteresovane za učešće u rekonstrukciji, prvo će se pregledati pristigla dokumentacija i valjanost firmi koje su se prijavile, a najdalje 14 dana kasnije i odabir najpovoljnijeg ponuđača i potpis ugovora početkom juna, stim da ako sve bude čisto postoji realna mogućnost da se izvođač i ranije uvede u radove, imajmo povjerenja u komisiju ;) ...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 apr 2010, 14:49

Super!
Da me neko pita dupla kruna ili stadion,ne bih se sekunde dvoumio-STADION!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 27 apr 2010, 14:50

Schlager je napisao/la:Super!
? се. ;)
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 apr 2010, 14:52

Schlager je napisao/la:Super!
Potpuno si u pravu, rekonstruisan stadion nosi mnogo više nego li jedna titula, on je tu da posluži mnogim generacijama i stvori uslove za vrhunske rezultate, ja sam istog mišljenja kao i ti, ali eto ove godine nam se dosta stvari vrti oko moje slave pa bi nam bar ove godine i himna mogla biti privremena ona kojom se nekoliko godina služila i Zvezda... prvo 05/05/2010 pa onda i 07/05/2010, ja ću morati da radim taj dan, nema veze što mi je slava...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 apr 2010, 15:00

I ja mislim da će ovo ljeto,i potezi koji će biti povučeni odrediti sudbinu našeg kluba za duži period.Ako se napravi stadion,sačuva okosnica tima i izvrši njegova popuna na kritičnim mjestima,bićemo godinama u Evropi,a ako budemo igrali Evropu u Širokom,odu Vukelja,Kajkut,Stevanović,Vule,onda se vraćamo u prosjek i bićemo bliži ispadanjima nego Evropi.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 27 apr 2010, 15:06

Sa Slobodom igramo u petak
a ove ignorisite :) da ne spamuju temu
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 27 apr 2010, 15:06

zna li iko u koliko sati se igra prva utakmica kupa

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 apr 2010, 15:06

Schlager je napisao/la:I ja mislim da će ovo ljeto,i potezi koji će biti povučeni odrediti sudbinu našeg kluba za duži period.Ako se napravi stadion,sačuva okosnica tima i izvrši njegova popuna na kritičnim mjestima,bićemo godinama u Evropi,a ako budemo igrali u Širokom,odu Vukelja,Kajkut,Stevanović,Vule,onda se vraćamo u prosjek i bićemo bliži ispadanjima nego Evropi.
Tačno, ali uvijek je tanka linija između uspjeha i neuspjeha, između genijalca i ludaka, nadam se da ćemo mi krenuti i pravom smjeru, jer eto jednom sam i to prokomentarisao, mi smo bili na dnu, sada možemo ići samo prema gore, a i svi ostali će morati da dodirnu dno, biće teško naravno, ali klub koji protiv Travnika ima 7 ili 8 hiljada ljudi pokazuje da ima budućnost i to je najvažnije, mislim da je klub ove sezone dobio 5 hiljada sigurnih i vjernih pristalica, a možda se može i pokrenuti jedna nova tema i priča poslije prošle utakmice u Banjaluci, a to dali je nedelja ipak "fudbalski" dan ili sam se ja te nedelje osjetio dvadesetak godina mlađi , neznam šta je, ali ja bih sada bez razmišljanja pristao da do kraja igramo nedeljom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 27 apr 2010, 15:12

Ne moze se igrati nedeljom sad ce tri zadnja kola u isto vrijeme :P
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 apr 2010, 15:21

VB 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:I ja mislim da će ovo ljeto,i potezi koji će biti povučeni odrediti sudbinu našeg kluba za duži period.Ako se napravi stadion,sačuva okosnica tima i izvrši njegova popuna na kritičnim mjestima,bićemo godinama u Evropi,a ako budemo igrali u Širokom,odu Vukelja,Kajkut,Stevanović,Vule,onda se vraćamo u prosjek i bićemo bliži ispadanjima nego Evropi.
Tačno, ali uvijek je tanka linija između uspjeha i neuspjeha, između genijalca i ludaka, nadam se da ćemo mi krenuti i pravom smjeru, jer eto jednom sam i to prokomentarisao, mi smo bili na dnu, sada možemo ići samo prema gore, a i svi ostali će morati da dodirnu dno, biće teško naravno, ali klub koji protiv Travnika ima 7 ili 8 hiljada ljudi pokazuje da ima budućnost i to je najvažnije, mislim da je klub ove sezone dobio 5 hiljada sigurnih i vjernih pristalica, a možda se može i pokrenuti jedna nova tema i priča poslije prošle utakmice u Banjaluci, a to dali je nedelja ipak "fudbalski" dan ili sam se ja te nedelje osjetio dvadesetak godina mlađi , neznam šta je, ali ja bih sada bez razmišljanja pristao da do kraja igramo nedeljom...
Kada čovjek ide čitav život na Borca,kao ja,stekne neki osjećaj koliko će tačno ljudi biti na utakmici. Dešavalo mi se da u toj procjeni promašim za par stotina gore ili dole,ali prvi put u životu mi se u nedjelju desilo da bude više nego duplo ljudi nego što sam ja očekivao! Mislio sam 3500-4000 da će biti,neatraktivan protivnik,neobičan termin,loše igre Borca,kiša pred utakmicu,kad ono u drugom poluvremenu je sigurno bilo 8000 ljudi!

Razmišljajući o tome,samo su mi dvije stvari padale na pamet,ili da ima mnogo Travničana jer je Travnik na manje od 100km od Banjaluke,ili da je u pitanju odličan termin. Ipak sam došao do zaključka da je ovo drugo u pitanju i da je nedjelja daleko najbolji dan za fudbal,kao uostalom i za sve vanegzistencijalne stvari...Ljudi su nedjeljom vedriji,opušteniji,subotom ih više od pola radi,pa čak i ako je noćni termin,ili su umorni,ili im je glava još na poslu...

Ako naša uprava bude imala sluha,nedjelja će biti stalni termin,ipak smo mi čitavu svoju istoriju igrali nedjeljom,i nisu baš sve prethodne generacije bile lude kad su insistirale da se igra nedjeljom,ipak je to stvar i naše tradicije i navika kao i mentaliteta.

Naravno,ako se zbog odluka saveza mora igrati u isto vrijeme,onda treba ispoštovati njihov termin,ali 90% ostalih utakmica,kad sami biramo termin-mora biti isključivo nedjelja!

Za ove mladje-ovako je to izgledalo u "naše" vrijeme-
-subota popodne-BSK(npr BSK-Elektrobosna Jajce)
subota naveče-rukomet Borac (npr Borac-Pelister Bitolj)
nedjelja ujutro-boks Slavija (npr Slavija-Pula iliti Josipović-Škaro)
nedjelja popodne-fudbal Borac (npr Borac-Olimpija Ljubljana)

Cure su dolazile na red u preostalim terminima :D :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 27 apr 2010, 16:17

" ја се $ $ - овај $ " ' за Европу на "...

Него, $ - " $, $ $ ? % о $... $ $ :D
", " знате $ је " & ' ? " $ & $ се $ " $ са $ " ", а овај $ се " " $ се на ' $ $ $ & $ " $ $ ".
& је / " & & тај " $,тј. " ? & $ $. За оне " не знају тај ? " & $ се $ на ? /, $ $ &, $ уз " ".
У ? ? " & $ $ " $ " " " & 30 000 $, $ - $ $ " $ " ? стазу, " ? ", " " " ?, те ? & & ? '. " $ " ? & 50 ? евра.
" ' у " " & је $ & $ - то све " готово за 4 $, $ & 2013. :lol:
" ова & " " $ $ су $ $ $. & % $, 6 ? & $ $ ? у $ $ " - вјероватно % $ $ ? за " ".
" " $ ' % ? $ & ? овог новог ? па & - ' $ $ " ? на ? $:

http://tinypic.com/a/215sp/1

" ? $ овај ? са " $ - " " за $ 10 $ ?. На & & " " групу $ за $ новог $ у ? :)
$, ' " се $. Терен је $ 68х105 '(" & " на Ноу & :mrgreen: ), " % " се $ % су све " $ уз терен, & $ ? :) & $ је ствар % су " све " ", % $ " $ $ " " ", а / $ " " све ' - $ ? " :D

ето ?, & " & % - & " " ? " на $ " " '
12 000 $, ? % % :lol: :mrgreen:

е ' % % :) ево ? $ & & " све то ? $ $ ...
http://www.****/index.php?op ... 4&Itemid=9

а ово су & & са & 2009. :)
http://www.nezavisne.com/nedjeljne/vije ... odine.html
"" ПУТ ""

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 apr 2010, 20:40

zbog takvih ko ti je i rat izbio. sram te bilo.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 apr 2010, 20:41

Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?
1921-2011

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 apr 2010, 20:44

Esii TM87 je napisao/la:Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?

Ili recimo vanserijiski talenat Bilbija zar i on nije drzavljanin neke druge drzave koja zapravo i ne postoji(RS).
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 apr 2010, 20:46

Arogantni je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?

Ili recimo vanserijiski talenat Bilbija zar i on nije drzavljanin neke druge drzave koja zapravo i ne postoji(RS).
Nisi ti dobar :roll: pitao sam iskreno za Stevanovica,a Bilbija je rodjeni bosanceros zar ne ;)
1921-2011

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 20:56

Esii TM87 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

Nisi ti dobar :roll: pitao sam iskreno za Stevanovica,a Bilbija je rodjeni bosanceros zar ne ;)
Stevanović je iz Zvornika! odande ga je uzela vojvodina a onda Borac
TREĆI PUT ČASTIMO !

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 27 apr 2010, 20:57

On je rodjen u Zvorniku :) Nisi zadovoljan sa njim? :o
TREĆI PUT ČASTIMO

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 20:58

borac_sampion je napisao/la:
On je rodjen u Zvorniku :) Nisi zadovoljan sa njim? :o
nije samo rodjen nego je i fudbalski ponikao u zvornickoj drini ja mislim
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.