Masallah,masallahkinosvra je napisao/la:Nakon Tana, TA, i treci milijader stize u klub sa Koseva![]()
![]()
A vjerovatno ce u srijedu i Ikande potpisati![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
Pyro is not a crime !
Da nije Al-Shiddi Trading Est feat. Bake Zlatna kašika 
Šta je sa Matejom ybm
Šta je sa Matejom ybm
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 06 jul 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
THEC je napisao/la:pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nema potrebe da se pise kinezi, turci, arapi, rusi ljudi molim Vas. Strpite se malo i imajte vjere. Sve je zavrseno i nece se poremetiti i da svi sad napisemo ime al nema potrebe da se pise javno do srijede. Neka bude surprise makar za novinare bar za vecinu njih.
Ps. Nije auto ind
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ps. Nije auto ind
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Možeš misliti kakav mu je tek meljo kad su upitnici titulu uzeli !simon je napisao/la:Meni nije jasno koji ovde njegov cilj da je ovo izjavio,upitnici mu igraci kao sto su Benko, Velkoski ,Delac, Jajalo, Stepanovmoustapha je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Bivsi mu klub dovodi polovnjake iz klubova koji se bore za opstanak i pri tome su i prosjek i u tim timovima a nadze rijeci da pametuje protiv nas, kompleksas
U novi boj ...
Hej bordo braćo, želio bi da se učlanim u klub, ali sam maloljetan pa kontam, treba li neko stariji ići sa mnom ili to mogu ja sam uradit'? 
Evo Lutve , divi mu zvalje .moustapha je napisao/la:![]()
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
moustapha je napisao/la:![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 06 jul 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
pa jeste, izuzetno dobar sponzor, ovaj izuzetno dobar sponzor za naš tim iz tog razloga zato što je hajd tako da kažem izuzetno dobar sponzor jelTHEC je napisao/la:pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
i mislim meni će bit izuzetno drago, kako se zove kad čujem ime novog sponzora , haj da kažem sve u fudbalskom klubu sarajevo ide tim nekim pozitivnim smjerom haj da kažem tako jel , ono što se kaže
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne zajebavam ja nikad.Osim jednom u tri ujutro pa mi dzoker zamjerioFrancescoTotti je napisao/la:ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Koseva ili novog ?FrancescoTotti je napisao/la:ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozes sam ja mislimxiLfer je napisao/la:Hej bordo braćo, želio bi da se učlanim u klub, ali sam maloljetan pa kontam, treba li neko stariji ići sa mnom ili to mogu ja sam uradit'?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valja sad srijedu docekati prije ulaznica i Lecha 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hvala brateMortemHz je napisao/la:Mozes sam ja mislimxiLfer je napisao/la:Hej bordo braćo, želio bi da se učlanim u klub, ali sam maloljetan pa kontam, treba li neko stariji ići sa mnom ili to mogu ja sam uradit'?
-
Pitaristok
- Kontakt:
A vid face kod ovog "manijaks" pored, ja što je ogorčen...
Prosvijetlite me molim vas ako ko sta zna o tom sponzoru u PP jer inace necu moci zaspati veceras!!!!!!
Lezi slobodno i odmori.
U srijedu u 12 ce se sve predstaviti fino kao sa TA kada je bilo.
Zlatni sponzor je u pitanju,isto tako se radi i na kosevu da predje u vlasnistvo Sarajeva,pravo koristenja na 99+ godina.
Kao po loju.
U srijedu u 12 ce se sve predstaviti fino kao sa TA kada je bilo.
Zlatni sponzor je u pitanju,isto tako se radi i na kosevu da predje u vlasnistvo Sarajeva,pravo koristenja na 99+ godina.
Kao po loju.
Trenutno korisnika/ca: Lecler, Varijantas8 i 61 gost.