Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Mucka laz Fabregas jeste bio na klupi ali je cesto i igrao a sad je vjerovatno i u prvih 11, Cazorla je igrac kojeg i ne povedu na takmicenje ili ako ga povedu dobije da udje u trecoj utakmici grupne faze ako nema uzbudjenja, jednostavno u moru kvalitetnih veznjaka i spaniji i evropi on dodje ko prosjecan igrac za osrednjih ekipa sto mu i karijera govori.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobar je Cazorla, mislim da jos jedan petogodisnji ugovor i nije puno za njeg.
Celik!3,2,2.
Pa eto,ako je toliki prosjek,koji qrac ga onda svaki igrac u klubu stavlja u ovih 11?
Sta to profesionalci vide,a forumasi ne vide?
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Opce poznata cinjenica da su igrači Arsenala merhametli, a sad hoće uz ove mubarek dane da sevapa zarade.rambo16 je napisao/la:Pa eto,ako je toliki prosjek,koji qrac ga onda svaki igrac u klubu stavlja u ovih 11?
Je l' ovdje neka zajebancija?
Pa ne možete za Santija reć da je prosjek, lik s 30 dominira, a uz sve to mora se prilagođavati Ozilu. Španija je uvijek imala kvalitetnu vezu, do nedavno su igrali Xavi i Iniesta, ali sad je vrijeme da neko preuzme taj motor ekipe, a naravno da je to Fabregas, koji je bolji i mlađi.
Ali sumnjati u kvalitet Cazorle je smiješno.
Kada je on počeo igrati u ovoj sezoni, tada je i Arsenal nanizao dobre rezultate.
Pa ne možete za Santija reć da je prosjek, lik s 30 dominira, a uz sve to mora se prilagođavati Ozilu. Španija je uvijek imala kvalitetnu vezu, do nedavno su igrali Xavi i Iniesta, ali sad je vrijeme da neko preuzme taj motor ekipe, a naravno da je to Fabregas, koji je bolji i mlađi.
Ali sumnjati u kvalitet Cazorle je smiješno.
Kada je on počeo igrati u ovoj sezoni, tada je i Arsenal nanizao dobre rezultate.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Joj paje, hoće da poludi što stavljaju Cazorlu u svoje sastave. Opušteno druže bitno je da ga nema u tvom sastavu 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj CAzorla dominira
Ej stavio ga Ozil iz merhameta, i Nacho Monreal i Wilshere inace igraci i sad je to neko mjerilo pa stavlja ga ocigledno i voajer evo tri sezone u svoj tim u prvih 11 vidimo koliko je uspjesan, Koliko god vodu navlacili vi na svoj mlin rezultati ne lazu, Santi Cazorla je cisti prosjek i igrac za neke jace osrednje ekipe, naravno da je on dobar za tim koji se bori za top4 ali za tim koji cilja na najvece domete Cazorla je bezvezan igrac koji nema mjesta u prvih 11. Pogledaj sve ekipe sto osvajaju trofeje gdje bi to kloc Cazorla imao mjesta da igra?
Ma daj ba saberi se već jednom. Kad god uđem ovdje načitam se tvojih postova, od čega je većina nebuloze (neka se ne naljute ostali što nisam napisao svi postovi).
Trudiš se vazda, istjerati po svom. Ispravljaš krivu Drinu. Štaviše, smatram da bi ti bio dobar zagovornik gej populacije u borbi za njihova prava.
Stani pred ogledalo i sam sebi priznaj nekad da nisi upravu. Obolit ćeš čovječe. Je l' ti sijeda kosa, opada li?
Trudiš se vazda, istjerati po svom. Ispravljaš krivu Drinu. Štaviše, smatram da bi ti bio dobar zagovornik gej populacije u borbi za njihova prava.
Stani pred ogledalo i sam sebi priznaj nekad da nisi upravu. Obolit ćeš čovječe. Je l' ti sijeda kosa, opada li?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Kak'e su to ekipe?BigBigBang je napisao/la: Santi Cazorla je cisti prosjek i igrac za neke jace osrednje ekipe
Jesul jake,ili osrednje?
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Priznacu uvijek da nisam upravu kad se suocim sa cinejnicama i argumentima ili kad se u praksi dokaze da nisam upravu evo ko sto sam govorio da je voajer trenercina i da moze nesto napraviti kada se ispotavilo da ne moze prvi sam priznao da nisam bio upravu i sad sam protiv te spodobe.
Ti nisi ponudio konkretan odgovor na sve sto sam naveo da bi me uvjerio u te svoje tvrdnje da je Cazorla klasa i da dominira. Ja ti kazem dobar je on za neke prosjecne ekipe koja nema ambicije velike dovoljan igrac da se zavrsi u top4 prodje grupna faza LP ali za nesto vise on nije dovoljno dobar i imamo tri godine dokaza u Aresnalu. Njegove sezone nisu insta specijalne konkurencija je takva da igraci poput Cazorle ne bi prismirdili prvih 11 Chelsea, Citya, Uniteda a da ne pricam o evropskim najjacim ekipama poput Bayerna, Barcelone ili REala.
Pa eto ko sto je u Spaniji Villareal, Sevilla itd. u Engleskoj Totenhem, Sotuhampton, Everton tako te ekipe koje su poredeci sa onim najboljima onako osrednje necu sad reci da je igrac bukvalno za osrednje ekipe ala Stoke ali nije ni za najboljih.
Ti nisi ponudio konkretan odgovor na sve sto sam naveo da bi me uvjerio u te svoje tvrdnje da je Cazorla klasa i da dominira. Ja ti kazem dobar je on za neke prosjecne ekipe koja nema ambicije velike dovoljan igrac da se zavrsi u top4 prodje grupna faza LP ali za nesto vise on nije dovoljno dobar i imamo tri godine dokaza u Aresnalu. Njegove sezone nisu insta specijalne konkurencija je takva da igraci poput Cazorle ne bi prismirdili prvih 11 Chelsea, Citya, Uniteda a da ne pricam o evropskim najjacim ekipama poput Bayerna, Barcelone ili REala.
Pa eto ko sto je u Spaniji Villareal, Sevilla itd. u Engleskoj Totenhem, Sotuhampton, Everton tako te ekipe koje su poredeci sa onim najboljima onako osrednje necu sad reci da je igrac bukvalno za osrednje ekipe ala Stoke ali nije ni za najboljih.
Bitno da je Wellbeck igrac za šampionsku ekipu,.
U Unitedu bi bio glavna karika.Ali tebi je Mata bolji igrač,tako da nema potrebe dalje da se priča
U Cityu bi se krvio sa Silvom,ali on je ove sezone pokazao kako se drži u džepu čitava sreda Citya
U Čelziu ne bi imao mjesta. Real,Barca i Bayern su druga galaksija u odnosu na Arsenal i općenito sve ENgleske timove. . .
U Cityu bi se krvio sa Silvom,ali on je ove sezone pokazao kako se drži u džepu čitava sreda Citya
U Čelziu ne bi imao mjesta. Real,Barca i Bayern su druga galaksija u odnosu na Arsenal i općenito sve ENgleske timove. . .
A.F.C. Bournemouth!
Je l' smatraš Ozila jednim od najboljih veznjaka? Kao većina planete?
A eto, Cazorla je imao veći doprinos i uticaj od njeg u ovoj sezoni. Neću reći da je bolji od Ozila, daleko bilo, ali da igra u EPL s 31 godinom na tom nivou, ne može svako.
Lako je nabrojati bolje igrače od Cazorle, sa sličnom ulogom, pozicijom, stilom, kvalitetom, ali nećeš dugo brojati.
Siguran sam da bi ovakav Cazorla pronašao svoje mjesto i u tom City i u tom Unitedu, a možda i Bayernu i Chelsea što si spomenuo.
To što je on na vrhuncu je druga priča, što nema isuviše prostora za napredak. Ali kada igrač koji sa metar i žilet, sa kilama viška, sa manjkom brzine uspije da napravi među protivnicima bravure, sigurno je igrač bar za ocjenu 9.
A eto, Cazorla je imao veći doprinos i uticaj od njeg u ovoj sezoni. Neću reći da je bolji od Ozila, daleko bilo, ali da igra u EPL s 31 godinom na tom nivou, ne može svako.
Lako je nabrojati bolje igrače od Cazorle, sa sličnom ulogom, pozicijom, stilom, kvalitetom, ali nećeš dugo brojati.
Siguran sam da bi ovakav Cazorla pronašao svoje mjesto i u tom City i u tom Unitedu, a možda i Bayernu i Chelsea što si spomenuo.
To što je on na vrhuncu je druga priča, što nema isuviše prostora za napredak. Ali kada igrač koji sa metar i žilet, sa kilama viška, sa manjkom brzine uspije da napravi među protivnicima bravure, sigurno je igrač bar za ocjenu 9.
Meša Selimović
Meša Selimović
Cazorla u Arsenalu >>> Ozil u Arsenalu
Cazorla ove sezone u Arsenalu > Ozil
Cazorla ove sezone u Arsenalu > Ozil
Cazorla je top 3 igrac EPL-a.
Naravno ziru ospina i kazorla balon d or
Tu bih Ospinu zamijenio Flaminijem.
Kapitena zaboravljate

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.