Pa naravno da se moglo bolje, al' sta ocekivati od one dvojice koji su glavom jos uvijek u proslom stoljecu i koji po svom svjetonazoru dovode igrace, sto je u danasnjem fudbalu isfurano. Davno ja rekoh, dzabe nama i pare dok su oni tu, a sa boljom upravom garantujem da bi sklopili bolju ekipu i sa duplo manje para nego sto sad imamo.
Cekamo mister Pcelicu da to sve protjera, samo je pitanje vremena kad ce...
Ma cini mi se da smo se povezivali jedno vrijeme, al' je tad bilo aktuelno da ce preci i Salke, a i mi smo nekako bili u fazonu "ma nema sanse da ce pristati doci ovdje", tako da je ostalo sve na tome.
Ali da, moglo se ustediti dosta na njemu jer bi bio free, a sad se interesujemo za Witsela od 30 miliona koji sigurno nije nista bolji igrac od Samija.
Ovako se potrosilo bruku para na Baccu, Adriana (racunajuci platu i petogodisnje ugovore) i Bertolacija, a sta smo uradili? Nista konkretno. I to nije sve, dat ce sve od sebe da dovedu Ibrahimovica, a sezdeset osmi napadac u ekipi je upravo ono sto nam baaaaas treba. How yes no.
Mexes je odlican back up stoper za nas, tesko da mozemo bolje naci. Mislim mozemo, al' moras i platiti za sta nema potrebe, ovaj uvijek maksimalno dobro odradi svoje zadatke i neka ga tu jos te dvije godine.
I neka je lud, fali nam ludjaka medju ovim mimozicama sa savrsenim frizurama i obrvama, nikad pizdastiju ekipu nismo imali.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !