Bilal, Bilal !dr.adnan je napisao/la:Ovo je zatišje pred buru... Ljudi su u punoj spremi i samo se čeka glas Marjana da progrmi: Robben, Robben![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Jest, ako ga prikaze u pocasnoj lozi...EdinTM87 je napisao/la:Bilal, Bilal !dr.adnan je napisao/la:Ovo je zatišje pred buru... Ljudi su u punoj spremi i samo se čeka glas Marjana da progrmi: Robben, Robben![]()
![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Evo od mene par zanimljiv podataka:
* Bayern je u dosadašnjih 12 nastupa u polufinalima Kupa prvaka i Lige prvaka ostvario učinak od sedam prolaza i pet ispadanja.
* Bayern je u svim ovosezonskim gostujućim utakmicama Lige prvaka postizao barem jedan pogodak, a isto je uspijevalo i Lyonu u domaćim dvobojima.
* Lyon ove sezone nije poražen na svome Gerlandu, a pred vlastitim je navijačima slavio u posljednje tri utakmice Lige prvaka.
* Lyonu su u posljednje tri utakmice igrači zarađivali crvene kartone. Maxime Gonalons je isključen protiv Lillea, Anthony Reveillere protiv Bordeauxa, a Jeremy Toulalan u prvoj utakmici protiv Bayerna.
* Zadnju pobjedu Lyon je ostvario u Le Championatu 3. aprila protiv Rennesa na gostovanju, a zadnji poraz Bayern je doživio protiv MUFC-a
* Bayern je u dosadašnjih 12 nastupa u polufinalima Kupa prvaka i Lige prvaka ostvario učinak od sedam prolaza i pet ispadanja.
* Bayern je u svim ovosezonskim gostujućim utakmicama Lige prvaka postizao barem jedan pogodak, a isto je uspijevalo i Lyonu u domaćim dvobojima.
* Lyon ove sezone nije poražen na svome Gerlandu, a pred vlastitim je navijačima slavio u posljednje tri utakmice Lige prvaka.
* Lyonu su u posljednje tri utakmice igrači zarađivali crvene kartone. Maxime Gonalons je isključen protiv Lillea, Anthony Reveillere protiv Bordeauxa, a Jeremy Toulalan u prvoj utakmici protiv Bayerna.
* Zadnju pobjedu Lyon je ostvario u Le Championatu 3. aprila protiv Rennesa na gostovanju, a zadnji poraz Bayern je doživio protiv MUFC-a
Sent from my Philips Smart TV.
S obzirom da prva utakmica i nije bila nesto, zbog kartona i katastrofalne igre Liona, veceras bi moglo biti pakleno kako to obicno i biva. Ocekujem prolaz Bayerna i to nekakav lud, epski, nesto mi se cini da Bayern ne zna odigrati normalnu utakmicu, uvijek je tu neka drama sa epskim preokretima, ali zato mi je i drag ove sezone i zasluzili su finale definitivno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
yebo pesimizam.
idemo da ih oderemo na njihovom terenu!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- amel10071988
- Kontakt:
Ma ljudi veceras ima da pobijedimo sa zakrpljenim sastavom, lyon nije ekipa koja se moze psihicki vratiti(barem ne za kratko vrijeme) ako im damo prvi gol
a gdje je jedan tu i dva 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
momci samo veceras prodjite ovo i meni je dosta....za finale cu tek kasnije da kidam zivce, i da se nerviram, ako izgubimo nista im se ne smije zamjeriti, jer su dosli dovde kada niko nije mogao ni da pretpostavi.....samo da postignemo gol i bice dobro.....veceras se bojim lisandra strasno.....Ivica na tebe je red veceras

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- amel10071988
- Kontakt:
Jest, ako ga prikaze u pocasnoj lozi...
[/quote]
Bilal je u Munchenu trenira za duel protiv Bochuma, siguran sam da posjeduje vuliku plazmu(naravno na tv mislim
)
Bilal je u Munchenu trenira za duel protiv Bochuma, siguran sam da posjeduje vuliku plazmu(naravno na tv mislim
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
De ti se namjesti da ti ''priljepimo'' ono sto sto te slijedi.secer je napisao/la:yebo pesimizam.
A ne da nakon opklade pravis krivudave linije.Zaiskao si dobio si.Jos dobro i prodje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas ce biti vrlo teska utakmica, nece nam nimalo biti lagana se veceras nositi sa Lyonom. Itekako ce nam Ribery falit po toj lijevoj strani, koji je u prvoj tekmi pokazao kakav je to igrac. Steta sto je dobio taj crveni karton jer vjerujem da bi danas odigrao jos bolju utakmicu nego u Munchenu. Takodjer imamo velikih problema i sa odbranbenim igracima, ali prema zadnjim informacijama, Demichelis i Van Buyten bi mogli zaigrat u danasnjoj partiji. Ali sacekajmo do veceras sta ce biti, kad ih vidim na terenu onda cu biti siguran da su spremni. Osim ove dvojice sigurno nece igrati Anatoli i Klose, kao i suspendovani. Eh sto se tice Riberya interesujeme da li neko zna da li ce igrat u finalu ako prodjemo. Kako sam cuo da ce nakon vecerasnje tekme odlucit da li ce moci zaigrat u finalu, naravno ako prodjemo Lyon. Bila bi prava steta kad ne bi mogao zaigrati, mislim da bi mu je velika zelja da zaigra finale,a kome ne bi. Ipak mislim da ce mu njegov sunarodnjak Platini malo progledat kroz prste i to rijesit kako treba
Ja ipak u ove momke vjerujem da ce dati sve od sebe, da ce se borit kao lavovi i da ce se izborit do finala, jer smo se mi svi zazeljeli da Bayern konacno odigra jedno finale u LP. Mislim da mozemo postici jedan gol veceras, ako koji slucajem budemo to uspjeli, njima ce trebati 2 gola za produzetke, odnosno 3 za prolaz. Al ipak da smo mi kvalitetnija ekipa od Lyona, imam respekt za taj tim ali mislim da nisu dorasli ovom takmicenju i zato vjerujem da cemo proci.
Sto se tice vecerasnje postave, ako budu zaigrali Demichelis i Van Buyten trebala bi ovako izgledati:

Sto se tice nekadasnjih trenera i igraca,kao npr. Klaus Augenthaler vjeruje da cemo proci u finale kao i nekadasnji igrac Valerian Ismael. Ja abd cu veceras navijat svim srcem za Bayern i nadam se plasmanu u finale.
AUF GEHTS BAYERN !!!

Idemo po 5 titulu !!!
Ja ipak u ove momke vjerujem da ce dati sve od sebe, da ce se borit kao lavovi i da ce se izborit do finala, jer smo se mi svi zazeljeli da Bayern konacno odigra jedno finale u LP. Mislim da mozemo postici jedan gol veceras, ako koji slucajem budemo to uspjeli, njima ce trebati 2 gola za produzetke, odnosno 3 za prolaz. Al ipak da smo mi kvalitetnija ekipa od Lyona, imam respekt za taj tim ali mislim da nisu dorasli ovom takmicenju i zato vjerujem da cemo proci.
Sto se tice vecerasnje postave, ako budu zaigrali Demichelis i Van Buyten trebala bi ovako izgledati:

Sto se tice nekadasnjih trenera i igraca,kao npr. Klaus Augenthaler vjeruje da cemo proci u finale kao i nekadasnji igrac Valerian Ismael. Ja abd cu veceras navijat svim srcem za Bayern i nadam se plasmanu u finale.
AUF GEHTS BAYERN !!!

Idemo po 5 titulu !!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa robe tolika te trema spucala da si zaboravio i rezultat iz prve utakmicerob do bagro je napisao/la:Danas ce biti vrlo teska utakmica, nece nam nimalo biti lagana se veceras nositi sa Lyonom. Itekako ce nam Ribery falit po toj lijevoj strani, koji je u prvoj tekmi pokazao kakav je to igrac. Steta sto je dobio taj crveni karton jer vjerujem da bi danas odigrao jos bolju utakmicu nego u Munchenu. Takodjer imamo velikih problema i sa odbranbenim igracima, ali prema zadnjim informacijama, Demichelis i Van Buyten bi mogli zaigrat u danasnjoj partiji. Ali sacekajmo do veceras sta ce biti, kad ih vidim na terenu onda cu biti siguran da su spremni. Osim ove dvojice sigurno nece igrati Anatoli i Klose, kao i suspendovani. Eh sto se tice Riberya interesujeme da li neko zna da li ce igrat u finalu ako prodjemo. Kako sam cuo da ce nakon vecerasnje tekme odlucit da li ce moci zaigrat u finalu, naravno ako prodjemo Lyon. Bila bi prava steta kad ne bi mogao zaigrati, mislim da bi mu je velika zelja da zaigra finale,a kome ne bi. Ipak mislim da ce mu njegov sunarodnjak Platini malo progledat kroz prste i to rijesit kako treba![]()
AUF GEHTS BAYERN !!!
Idemo po 5 titulu !!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako mi postignemo gol, onda nista od produzetakarob do bagro je napisao/la: Mislim da mozemo postici jedan gol veceras, ako koji slucajem budemo to uspjeli, njima ce trebati 2 gola za produzetke, odnosno 3 za prolaz.
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa jel 1:0 bilo, ja sve kontam 2:1 za nas, haha sta mi je.
Hvala neno na ispravci
Uglavnom ako postignemo gol oni moraju dati 3 sto se naravno nece desiti
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:Danas ce biti vrlo teska utakmica, nece nam nimalo biti lagana se veceras nositi sa Lyonom. Itekako ce nam Ribery falit po toj lijevoj strani, koji je u prvoj tekmi pokazao kakav je to igrac. Steta sto je dobio taj crveni karton jer vjerujem da bi danas odigrao jos bolju utakmicu nego u Munchenu. Takodjer imamo velikih problema i sa odbranbenim igracima, ali prema zadnjim informacijama, Demichelis i Van Buyten bi mogli zaigrat u danasnjoj partiji. Ali sacekajmo do veceras sta ce biti, kad ih vidim na terenu onda cu biti siguran da su spremni. Osim ove dvojice sigurno nece igrati Anatoli i Klose, kao i suspendovani. Eh sto se tice Riberya interesujeme da li neko zna da li ce igrat u finalu ako prodjemo. Kako sam cuo da ce nakon vecerasnje tekme odlucit da li ce moci zaigrat u finalu, naravno ako prodjemo Lyon. Bila bi prava steta kad ne bi mogao zaigrati, mislim da bi mu je velika zelja da zaigra finale,a kome ne bi. Ipak mislim da ce mu njegov sunarodnjak Platini malo progledat kroz prste i to rijesit kako treba![]()
AUF GEHTS BAYERN !!!
Idemo po 5 titulu !!!
Govou nije poceo tekmi i ne pamti a ni Bastos nije previse bio ispred Pjane.
Jedino ako ne mislis da ga ovaj cuva za finala
Za Pjanu bi finale bio veliki podstrek u daljnoj karijeri.Jedino bi mi bilo zao bodova za koefcijente u vezi BL.Ali i ovako ce se Italija prestici i ostvariti cetiri tima u LS sto se Svaba tice.
Utakmica ce biti teska kao tuc,ali kako rekoh.Pjana je jedini preostali BIH predstavnik u LS i naravno da cu svim srcem navijati da ovi prodju.
Ebiga geni i hercika ne daju da drugacije razmisljam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa nije on to pravio sastav. Neznam odakle je ovo skinuo, ali na Eurosportu najavljuju isti ovakav sastav
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ja ga pravio sta vam je 
Kakva god da bude formacija moramo se sa njom nositi. Mene nije briga za sastav Lyona, mene samo ineteresuje po kojem ce rasporedu nasi puleni izaci. Jos se nista ne zna kakav ce sastav biti, ovo su samo pretpostavke, Mutan je Gaal, zna da se predomisli u zadnji cas. A ti hare navijaj za bolje veceras-citaj Bayern
Kakva god da bude formacija moramo se sa njom nositi. Mene nije briga za sastav Lyona, mene samo ineteresuje po kojem ce rasporedu nasi puleni izaci. Jos se nista ne zna kakav ce sastav biti, ovo su samo pretpostavke, Mutan je Gaal, zna da se predomisli u zadnji cas. A ti hare navijaj za bolje veceras-citaj Bayern
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma znam,palim jaru @roba
Ma i Pyol se-re.proslu tekmu stavlja Edersona pa i onog Kalstrema koji veze nemaju vec odavno a Bastosa i Govou ili Gomisa na klupu.
Ako i Bayo prodje,proci ce zbog kudikamo boljeg trenera koji zna napraviti tatktiku.
Ovaj vazda luta i tetura ko' kakav pjano,ako potrefi potrefi.
Nije ni cudo sto imamo Papca,kad je Papaca jos tone.
Gdje god ima i zrno od naseg covjeka ja cu biti uz taj tim,naravno.
kako rekoh red je red,a jed je jed.
Ma i Pyol se-re.proslu tekmu stavlja Edersona pa i onog Kalstrema koji veze nemaju vec odavno a Bastosa i Govou ili Gomisa na klupu.
Ako i Bayo prodje,proci ce zbog kudikamo boljeg trenera koji zna napraviti tatktiku.
Nije ni cudo sto imamo Papca,kad je Papaca jos tone.
Gdje god ima i zrno od naseg covjeka ja cu biti uz taj tim,naravno.
kako rekoh red je red,a jed je jed.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2010, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ni meni nije jasno sto cemu Bastos vazda na klupi?harishp je napisao/la:Ma znam,palim jaru @roba![]()
care moj, zar mislis da ta opklada i dalje vazi a veceras vec druga tekma?harishp je napisao/la:De ti se namjesti da ti ''priljepimo'' ono sto sto te slijedi.secer je napisao/la:yebo pesimizam.
A ne da nakon opklade pravis krivudave linije.Zaiskao si dobio si.Jos dobro i prodje.
im´o si sansu, nisi je iskoristio, sad i ti mozes samo na k...lackanje.
mayku mu, zasto na lijevo krilo ne stavi olica a umjesto mulija ubaci hamita na sredinu terena
hamit mora igrati ako galonja hoce da prodje lion
ne vjerujem da je galonja toliko glup da ubaci gomeza.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.