smrad na smrada
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ja se samo nadam da ce Husref dobro spremiti Skahica
Trebace nam super spreman u teskoj borbi za

Trebace nam super spreman u teskoj borbi za
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ma burazeru pusti to kakav skaha ne treba mu dres dat vise,dovest ce se stoper ne sekiraj se nego ovo zanimljivo tana i husararodjenisa je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Husref dobro spremiti Skahica![]()
![]()
Trebace nam super spreman u teskoj borbi za![]()
![]()
#musvdg
Tana je prvi rekao za Skahu ,isti dan kad su objavili da je otisao ,da on ne moze nigdje iz Veleza jer ima jos godinu ugovora.
Tek je onda ona seljacina od menadzera pocela preko jednog jeftinog novinara lista kojeg vise gotovo niko ne cita ,one ubleharske prica tipa grafolog i advokati.Jedva cekam da pocne sudski proces
,samo sto cemo morati sacekati na konacni epilog istog,do tada Skahic je igrac Veleza i ovih dana ce se savez ocitovati o tome.Treba dostaviti ugovor i ispravnu registraciju ,vrlo jednostavno
Tek je onda ona seljacina od menadzera pocela preko jednog jeftinog novinara lista kojeg vise gotovo niko ne cita ,one ubleharske prica tipa grafolog i advokati.Jedva cekam da pocne sudski proces
Kreten se hvali da je potpisao bjanko ugovor. Trebao mu je Tana napisati 4 umjesto 1 godine i još da Veležu za obeštećenje uplati stotinjak milja.
Tacno vidis po ovim novinskim istupima da se frajer ocajnicki pokusava spasiti. Cuj poturili mudime je napisao/la:Kreten se hvali da je potpisao bjanko ugovor. Trebao mu je Tana napisati 4 umjesto 1 godine i još da Veležu za obeštećenje uplati stotinjak milja.
na sta mu lici potpis i izgleda da je nepismen i neko sa specijalnim potrebama

Hoće li doći koja krupna riba u VELEŽ? 
Hoce jedino ako Pastrmka potpise.
Kada igrač potpisuje ugovor sa klubom, vjerovatno se posavjetuje sa svojim menadžerom ili i on tome prisustvuje. Ako je Škahić potpisao taj amaterski ili bjanko ugovor, zašto taj POŠTENI Husarić nije odmah reagovao i odbio takav ugovor? Sisaj ga međede seljacki
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma haman da mu on nije bio menadzer tad, nego ga je sad angazovao kad je vidio da je uprskao pa da se cupa iz ugovora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zato sto nije bio njegov igrac kada je potpisao taj ugovorshaman7 je napisao/la:Kada igrač potpisuje ugovor sa klubom, vjerovatno se posavjetuje sa svojim menadžerom ili i on tome prisustvuje. Ako je Škahić potpisao taj amaterski ili bjanko ugovor, zašto taj POŠTENI Husarić nije odmah reagovao i odbio takav ugovor? Sisaj ga međede seljacki
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Je li Nuspahic profesionalni ugovor potpisao sa vama? Pored Zelje ste mi najdrazi klub u BiH, nadam se da ce Ani uspjeti kod vas, zasluzio je.
Uh tanki smo. Tko od ovoga meterijala nesto napravi svaka mu cast.arius je napisao/la:sastav protiv pazaraca
................................popovic...........................
maletic..............skaljic.....mahinic.........osmankovic
...........................zolj...........nikolic....................
peco...........................matic.......................haurdic..
..............................m.cemalovic.........................
rezerve bobic,reljic,kodro,cemalovic d.,barisic,isic,nuspahic,demic,mesanovic
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Uh tanki smo. Tko od ovoga meterijala nesto napravi svaka mu cast.arius je napisao/la:sastav protiv pazaraca
................................popovic...........................
maletic..............skaljic.....mahinic.........osmankovic
...........................zolj...........nikolic....................
peco...........................matic.......................haurdic..
..............................m.cemalovic.........................
rezerve bobic,reljic,kodro,cemalovic d.,barisic,isic,nuspahic,demic,mesanovic
ma jasta ali eto ko tri pojacanja cekamo jos u svakoj liniji ....nije bilo jankovica protiv n.pazara a tu je .
ja i dalje mislim da je opstanak veliki uspjeh , pogotovo sto olako uzimamo eventualno ispadanje kao nesto maltene nemoguce , pogotovo s ovim izjavama da su ambicije vece nego lani , bla bla
jedni od najboljih igraca u ligi na svojim pozicijama , odgovorno tvrdim, su nas napustili (hebibovic i blagojevic) i da bog da da ih zamjenimo kako treba. Spica nemamo od ace obada svakako
Jos pricate za Husarica a doveo vam preko upravo Tanovica hrpu igraca, trebate istjerati i otjerati ljude poput njih dvojice iz kluba, a ne fora stavljati se na stranu Tanovica koji godinama saradjuje sa Srebrenickim managerom
Limvo Likce
Sta bi ti uradio da ti igrac ima ugovor jos godinu dana a on ode negdje .Pa nije divlji zapad jbg ,slazem se da treba odyebati Husaru od nasih klubova a sto se tice Tane on je odnedavno bivsi.bagra je napisao/la:Jos pricate za Husarica a doveo vam preko upravo Tanovica hrpu igraca, trebate istjerati i otjerati ljude poput njih dvojice iz kluba, a ne fora stavljati se na stranu Tanovica koji godinama saradjuje sa Srebrenickim managerom
Velez u ovom slucaju stiti svoj interes a ne interes nekog pojedinca.
ps @tropic nije poznato koju vrstu ugovora je potpisao Anes ali pretpostavljam amaterski , i mi se svi nadamo da ce kod nas pokazati zasto je doveden i svi od njega ocekujemo dobre igre
Ne kontas ti nistabagra je napisao/la:Jos pricate za Husarica a doveo vam preko upravo Tanovica hrpu igraca, trebate istjerati i otjerati ljude poput njih dvojice iz kluba, a ne fora stavljati se na stranu Tanovica koji godinama saradjuje sa Srebrenickim managerom
DŽELO ODLAZI
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Tana je bivsibagra je napisao/la:Jos pricate za Husarica a doveo vam preko upravo Tanovica hrpu igraca, trebate istjerati i otjerati ljude poput njih dvojice iz kluba, a ne fora stavljati se na stranu Tanovica koji godinama saradjuje sa Srebrenickim managerom
#musvdg
U Veležu je trenutno proces remonta svih upravljačkih struktura. Mnogi su otišli, mnogi su došli, mnogi tek treba da dođu. Neka se ne javljaju neinformisani, te, nek' ne pokušavaju držati lekcije o onome o čemu blago rečeno nisu upoznati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.