Daaa, hajde i u PP ako fakat znašShofaII je napisao/la:Da li znaze ko je sponzor? Aaaaaaaaaaa:D
Da li zelite da saznate ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daaa, hajde i u PP ako fakat znašShofaII je napisao/la:Da li znaze ko je sponzor? Aaaaaaaaaaa:D
Da li zelite da saznate ?
J.ebi se tamoShofaII je napisao/la:Hahahahahahaha
Ne znam ni ja i ja bih voliJo saznati hehehehehehe
Halali drug morao sam![]()
I ja sam ko na iglama
Nešto ne vjerujem, ovi više izgledaju kao posrednici za investicije, ali ko će opet znatiShofaII je napisao/la:Mozda su ovi evo ulazu po Srbiji a vezani su za izgradnju, autoindustriju... i jos arapi
Nije nikakav isaret ja malo trazio po netu. Zovu se Bakarat palas group
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/552333/ ... Kragujevac
FK Sarajewo – Zlejeznicardr.van nostrand je napisao/la:poljaci krenuli sa upoznavanjem
http://fanzination.pl/2015/07/06/horde-zla-fk-sarajewo/
Pitar6785 je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Što reče @molotovljev gramatika na stranu postovi mu nisu besmisleniOno što sam vidio iz postova @Pitar6785 da je ne zadovoljan radom u omladinskom pogonu, s čime je itekako upravu. I mnogi drugi postovi mu itekako imaju smisla, mada zna naravno nekad promašiti baš kao i svi ovde. Da sa njim popriča neko uživo ne bi primijetio nikakvu razliku, i mi isto tako pričamo samo što ne pišemo tako
Svi mi kažemo voliJo bi samo što j gramatički ne pišemo... Pitar6785 izdrži
![]()
Ne vjerujem da je troll, takvi se otkriju brzo i ne ostaju ovako dugo aktivni pod jednim nikom i jednim "zanimanjem"![]()
Sjever je moj dom, na utakmice FCS sam poceo ici odma posle rata. VOLIM SARAJEVO.
E sad jesamli nepismen, i kako ko dozivljava moje pravopisne gresko to je njegov problem.
Ja jedino nisam zadovoljan sa omladinskim pogonom plakalom, ostrakovicem baricem dzemom i nevolim kad neko pljuje na FKS (dali to bilo sa puzanjem poterenu ili neki upitnici). Samo cu reci da na kosevo dolazim kad god mogu sa brigadom od 10-20 navijaca navijacica. Imam clansku.
A zelijo bi ovi sto me prozivaju sledece god abd da se nademo upoznamo popijemo kahvu i zapalimo koju baklju ko braca.
Futbal klubo SarajewoAdo76 je napisao/la: Karpati-Sarajevo II live
Ovo počela ova prijateljska??MortemHz je napisao/la:Futbal klubo SarajewoAdo76 je napisao/la: Karpati-Sarajevo II live![]()
jesu oni meni ludi,imas PM
Aljmir BekičMortemHz je napisao/la:Futbal klubo SarajewoAdo76 je napisao/la: Karpati-Sarajevo II live![]()
jesu oni meni ludi,imas PM
Ovo su rezerve a prvi tim sa ukrajincima je danas u to vrijemedr.van nostrand je napisao/la:ma kakvi, pa valjda je protivnik Vorskla, danas u 17:30h
MortemHz je napisao/la:Eto PM Ado,nemoj da ti hitna dolazi od soka samo![]()
![]()
Ma drugi sastav,aj nije to ni toliko bitno
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 45 gostiju.