FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav je ovo igrac, prvi put cujem za njega?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
						Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- 
				manijakdokraja
- Kontakt:
Evo vam jedna insajderska, Dušan Mladenović potpisao a Joco Stokić bi mogao potpisati u toku dana   

Da hoće svanut četvrtak više
Jes ga brat dao na 0:44

Da hoće svanut četvrtak više

Jes ga brat dao na 0:44

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 jul 2015, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sta se ovo i Joco spominje da bi danas potpisao

- 
				manijakdokraja
- Kontakt:
Dobro bi dosao u svakom slucaju.. Dobrodosao Mladenovicu

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
						Katakomba is back !
Joco je ce za Aldina bit prinova 

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
						- 
				omladina1921zeljina
- Kontakt:
Kvesa mačka ode, žao mi nešto drama. Sretno mu gdje god otišao.

[youtube][/youtube]
Mozda je glupo ali meni se je Safet Sivsic činio kao solidna opcija za LB u slučaju da ode Kvesa, nije više u Olimpicu, meni je ostao u sjećanju u onoj utakmici od prosle godine na Otoci(1:4)....Ali bitno je da su ljudi u klubu brzo reagirali i našli rješenje. Nadam se da će se stvari oko Kvese što brze riješiti.

Mozda je glupo ali meni se je Safet Sivsic činio kao solidna opcija za LB u slučaju da ode Kvesa, nije više u Olimpicu, meni je ostao u sjećanju u onoj utakmici od prosle godine na Otoci(1:4)....Ali bitno je da su ljudi u klubu brzo reagirali i našli rješenje. Nadam se da će se stvari oko Kvese što brze riješiti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Naravno da je prinova.Zivot je napisao/la:Joco je ce za Aldina bit prinova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
						UPRAVA NAPOLJE!
Gledam na piku. Imas od 10 do 20KM, pa recimo nekih 15KM. Tesko je racunati za vas jug koji je na polukrug, a i ne znam dimenzije. Kada bi imali neku tribinu od 3.000 mjesta na istoku i htjeli ju pokriti. Trebalo bi vam oko 1.600 kvadrata lima sto je 24.000KM, eto neka bude i 30.000KM. Ne znam posto je konstrukcija, ali sigurno nije jeftina. Kada bi ovi iz Sirokog izbacili cijenu krova koji prave to bi vam moglo biti pravo mjerilo.neroazzuro je napisao/la:Ma ne znam tacno cijene lima po kvadratu, al imas tu velike povrsine, plus konstrukcija, plus ruke izvodjaca koje su uvijek 30-40% od cijene materijala.
Neko je pricao skoro za krov na tribini da kosta par stotina hiljada. Mozda ovi iz Gradacca, nisam siguran, ali nije to ni bitno. Sustina je da to nije goruca stvar, moze i bez toga. Ovo za zapad se slazem. Po meni je taj istok, kad je infrastruktura u pitanju, prioritet. Bar pola neke planirane visine, da normalan gledalac moze doc odgledat s porodicom utakmicu.
Na zapadu su sigurno neophodna ta vip i novinarska mjesta, ne znam koliko je to izvodivo. Ali ovaj istok bi sigurno podigao posjetu, sto zbog uslova i komfora, sto zbog entuzijazma i euforije medju rajom kad vide da se nesto desava
Al ne zaboravi da taj lim treba pricvrstiti za kontrukciju, i nosac ne moze biti obicni profil, profile moras povariti, trebas platiti izvodjenje radova, sve te sitnice znatno dignu cijenu. Radim za firmu gdje se bavimo prodajom i ugradnjom, a u slucaju da se sva oprema uzme od nas nase izvodjenje radova kosta 20% od cijene opreme s tim da ti moras obezbjediti sve do posljednjeg sarafa. To je fiksna cijena i nema dizanja ili spustanja. Ugradnja opreme koja nije isla od nas se dogovara, ali je znatno skuplja od ugradnje opreme koju smo mi prodali. Izadje te sigurno kao sto si ti rekao 30-40% na cijenu materijala.
Dosao Mladenovic, znaci Kvesa je zavrsio sve. Joco ako ne potpise sutra nece ga nikad ni potpisati.

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Sudeci po klipu solidan bek. Brz, borben i ne komplikuje puno. Nadam se da ce on i Uzelac da dostojno zamjene Kvesu 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
						SPARTANS FC
- 
				mukitmovac
- Kontakt:
Ee ajd vise da i taj Joco potpis.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
						Liverpool !
Dusan Mladenovic, Joco Stokic ... janje pred utakmice protvi mađara.droba je napisao/la:

Ja neznam za Jocu ali zato bi moglo biti vruce za koji dan
;)
Sta je to u najavi sem ovoga ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nakon Nyeme, Bekrica i Kajkuta dobili smo novog igraca kojeg prizivamo svakog prelaznog roka, a to je Joco Stokicmukitmovac je napisao/la:Ee ajd vise da i taj Joco potpis.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bas tako.domorocki je napisao/la:Kvesa zasad ne ide nigdje!da završimo i sa tim
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma ja samo to janje čekam, danima se štedim 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.