Da hoće svanut četvrtak više
Jes ga brat dao na 0:44
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Naravno da je prinova.Zivot je napisao/la:Joco je ce za Aldina bit prinova
Gledam na piku. Imas od 10 do 20KM, pa recimo nekih 15KM. Tesko je racunati za vas jug koji je na polukrug, a i ne znam dimenzije. Kada bi imali neku tribinu od 3.000 mjesta na istoku i htjeli ju pokriti. Trebalo bi vam oko 1.600 kvadrata lima sto je 24.000KM, eto neka bude i 30.000KM. Ne znam posto je konstrukcija, ali sigurno nije jeftina. Kada bi ovi iz Sirokog izbacili cijenu krova koji prave to bi vam moglo biti pravo mjerilo.neroazzuro je napisao/la:Ma ne znam tacno cijene lima po kvadratu, al imas tu velike povrsine, plus konstrukcija, plus ruke izvodjaca koje su uvijek 30-40% od cijene materijala.
Neko je pricao skoro za krov na tribini da kosta par stotina hiljada. Mozda ovi iz Gradacca, nisam siguran, ali nije to ni bitno. Sustina je da to nije goruca stvar, moze i bez toga. Ovo za zapad se slazem. Po meni je taj istok, kad je infrastruktura u pitanju, prioritet. Bar pola neke planirane visine, da normalan gledalac moze doc odgledat s porodicom utakmicu.
Na zapadu su sigurno neophodna ta vip i novinarska mjesta, ne znam koliko je to izvodivo. Ali ovaj istok bi sigurno podigao posjetu, sto zbog uslova i komfora, sto zbog entuzijazma i euforije medju rajom kad vide da se nesto desava
Dusan Mladenovic, Joco Stokic ... janje pred utakmice protvi mađara.droba je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ja neznam za Jocu ali zato bi moglo biti vruce za koji dan
;)
Nakon Nyeme, Bekrica i Kajkuta dobili smo novog igraca kojeg prizivamo svakog prelaznog roka, a to je Joco Stokicmukitmovac je napisao/la:Ee ajd vise da i taj Joco potpis.
Bas tako.domorocki je napisao/la:Kvesa zasad ne ide nigdje!da završimo i sa tim
Kazu ko ceka taj i doceka, isti sam tiAjzea je napisao/la:Ma ja samo to janje čekam, danima se štedim
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, cacken i 9 gostiju.