FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A da vidimo sta su argumenti onih koji bi ga tjerali.pitic je napisao/la:I ona manjina koja ga je branila sada više nema argumenata da ga brani.paulus je napisao/la:Plakalo , zar je to stvarno najbolje so imamo od golmana ,pa ko da juniora stavis na gol
Dugo je tu nije se mogao nametnuti, ali s obzirom cemu smo mi tezili nije mogao ni dobiti priliku. Ja, kao laik, ono sto sam vidio u ovih nekoliko njegovih nastupa sam zadovoljan i vjerujem da moze postati jos bolji. Problem je sto nije dobio priliku, jer mu ni mi a izgleda ni strucni stab ne vjeruju pa se traze drugi golmani.
Ako on ne vrijedi i nije kvalitet za FK Sarajevo, zasto se prosle godine u junu protpisan sa njim cetverogodisnji ugovor? Hocemo li ga prodati, nemoguce jer nije zabiljezio nastup kako treba.
Hajde malo da vjerujemo momku. Nije danas u ovoj utakmici bio sjajn, morao je bolje i kod drugog i treceg gola, to mu je minus. Ali koliko je vas u skoli palo zbog jednog keca iz odredjenog predmeta, dajmo mu priliku da popravi nedostatke. A popraviti ih moze jedino ako dobije priliku.
Mene je danas razocarao, ali necu o njemu praviti sliku nakon jedne prijateljske utakmice.
Osim Emira, mene danas vise brine nastup Amera Bekica, Okica, o Baricu i Proticu da ne govorim, ljudi oni su nam zamjene za standardne igrace, danas su bili losi, nadam se da ce se popraviti.
Svijetla tacka danasnje utakmice je novi Bekic, i prije sam rekao, moglo bi od njega biti nesto. Ali da vidimo kakav ce biti u takmicarskim utakmicama.
Igrac je Harmony
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga tiRN87 je napisao/la:Igrac je Harmony
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
RN87 je napisao/la:Igrac je Harmony

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Insajder 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:RN87 je napisao/la:Igrac je Harmony
Ja juče napisah da nije Al-Shiddi Trading Co. feat Bake Zlatna kašika
Ma nije mi bitno uopšte ko je sponzor ( pretpostavljam kao i većini ) sve dok je za dobrobit kluba i nadam se da neće biti nikakvih malverzacija u što mi je teško povjerovati jer na današnjem vaktu čovjeka ništa ne može začuditi. Bilo bi lijepo ove godine upasti makar u gupnu fazu nekadašnjeg Kupa UEFA ali Bože moj, ionako se u ''zadnje vrijeme'' desilo mnoštvo lijepih stvari tako da treba biti zadovoljan i trenutnim, pardon, prezadovoljan. Ništa neće preko noći, samo polako 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Citaj potpisDerdiyok je napisao/la:Ja juče napisah da nije Al-Shiddi Trading Co. feat Bake Zlatna kašikaMa nije mi bitno uopšte ko je sponzor ( pretpostavljam kao i većini ) sve dok je za dobrobit kluba i nadam se da neće biti nikakvih malverzacija u što mi je teško povjerovati jer na današnjem vaktu čovjeka ništa ne može začuditi. Bilo bi lijepo ove godine upasti makar u gupnu fazu nekadašnjeg Kupa UEFA ali Bože moj, ionako se u ''zadnje vrijeme'' desilo mnoštvo lijepih stvari tako da treba biti zadovoljan i trenutnim, pardon, prezadovoljan. Ništa neće preko noći, samo polako
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako ovaj arap zeli striktno da ulaze u rekonstrukciju koseva nemam nista protiv, prem da bi ja vise volijo da nam napravI neki manji stadion od 25000 sjedeci mjesta. Ako se bude SDA mjesala u ovaj projekt popusika smo. Ni jednoj stranci netreba dat da uvlaci nos u klub.
A fahrov tariguz bi mogo da nas napadne sa svi strana, nadam se da ce klub raskinut saradnju sa tariguzom. JEL ONA TV 1 pocela da emituje lazi i o ovom sponzorom (blokiro sam kanal, od pospisa sa TA?)
A fahrov tariguz bi mogo da nas napadne sa svi strana, nadam se da ce klub raskinut saradnju sa tariguzom. JEL ONA TV 1 pocela da emituje lazi i o ovom sponzorom (blokiro sam kanal, od pospisa sa TA?)
Nisam neki ljubitelj SDA al ako bude ovo njihova incijativa za sponzora poguracu ih sa glasom. Pogotovo ako nam srede da stadion prede u nase vlasnistvo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ljubomorne duše mogu da ga...Pitar6785 je napisao/la:Ako ovaj arap zeli striktno da ulaze u rekonstrukciju koseva nemam nista protiv, prem da bi ja vise volijo da nam napravI neki manji stadion od 25000 sjedeci mjesta. Ako se bude SDA mjesala u ovaj projekt popusika smo. Ni jednoj stranci netreba dat da uvlaci nos u klub.
A dok je Adžo to sve aminovao ne smije da fali, ne brinite, sve je pod kontrolom!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naši su haman sad u talu sa Baketom, on ce nama sredit da stadion predje u nase vlasnistvo, pogurace nas sa rekonstrukcijom (citaj arapima) al mene samo zanima sta to nasi moraju uradit za njega
Jer danas sve ide preko one usluga za uslugu.
Ne znam, znam samo da imamo mahere u upravi kakve nikad nismo imali, i ne iznenađuje me nikako što su počeli poslovat i sa takvim felama kao što je predsjednik države koji iskreno, iako ga mrzim, može raditi sve što poželi u Sarajevu.
na hajr
Ne znam, znam samo da imamo mahere u upravi kakve nikad nismo imali, i ne iznenađuje me nikako što su počeli poslovat i sa takvim felama kao što je predsjednik države koji iskreno, iako ga mrzim, može raditi sve što poželi u Sarajevu.
na hajr
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jel mi od TA dobijamo pare i ovako ili je ugovor da dobijamo pare samo za titulu i plasman u Europi. Tako nesta Dino kad je bio na Faceu
Sabrine mi moje!
Obecali Baketu da ce nasi clanovi svi morati da glasaju za njega, inace ce im clanstvo biti ponisteno. To je nasa usluga njemu.FrancescoTotti je napisao/la:Naši su haman sad u talu sa Baketom, on ce nama sredit da stadion predje u nase vlasnistvo, pogurace nas sa rekonstrukcijom (citaj arapima) al mene samo zanima sta to nasi moraju uradit za njegaJer danas sve ide preko one usluga za uslugu.
na hajr
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa sta vam je Amidza je jedan od osnivaca SDA
Imene to kopka. Nadam se da su glasovi, to bi naj manje bolilo.FrancescoTotti je napisao/la:Naši su haman sad u talu sa Baketom, on ce nama sredit da stadion predje u nase vlasnistvo, pogurace nas sa rekonstrukcijom (citaj arapima) al mene samo zanima sta to nasi moraju uradit za njegaJer danas sve ide preko one usluga za uslugu.
na hajr
E cuj glasovi.Pa nije mjesna zajednica Donji Radoš
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.