Cestitam , sve najboljeepinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
To sad i ja gledam basNeandertalac je napisao/la:Samo cemu euforija, to nikako ne kontam
Samo je europa bitna sljedece sezone !!
Čestitam druže i sve najbolje, živa i zdrava bilapinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cestitke i od mene, samo nek je zdrava a sve ce ostalo doci 
Dobar potez uprave, objaviti pojacanja pred utakmicu. Jos bi vise ljudi doslo kad bi se objavila vijest o sponzoru ili necemu slicnom.
Dobar potez uprave, objaviti pojacanja pred utakmicu. Jos bi vise ljudi doslo kad bi se objavila vijest o sponzoru ili necemu slicnom.
jah, de natovari im jos i tu brigu pa da sutra mozes psovati kad se nista ne uradi...a ne moze se uraditi nista sa ciglamasalle86 je napisao/la:Neka se oni o tome brinu, a mogu i napraviti neke stepenice na ulazu juga. Improvizacijasalle86 je napisao/la:Kakva bolan ozbiljna stvar, kakve crne cigle. Sta ces sa 50-100-1000 cigli ispred stadiona, uklopiti ih ko lego kockice u tribinu?lazar je napisao/la:Ova akcija cigla super stvar. Još da joj se ozbiljno pristupi i jedno 4000-5000 ljudi proprati.
Da je Hajduk i Dinamo u pitanju dosada zidine bile dignute
Pametnija bi bila akcija "iscupaj jednu travku sa tribine"...
Mada gadna je situacija kad se nesto zapusti do te mjere da svako malo iskace novi problem, pa jedno rijesis drugo te stigne. Uzmes primjer vlastitog auta, ne vozis ga na servis godinama i onda jedan mjesec moras lezajeve mijenjat, drugi pakne, disk plocice, treci ode vodena pumpa, pa elektornika...doveli smo se u tu situaciju da je bolje da nemamo nikakav stadion nego sto imamo ovakav
Mada i dalje sam ubjedjen da bi se navijackom akcijom moglo dosta na bolje popraviti bar ovo sto sad imamo, kao sto se radilo uvakat kad su se farbale stepenice, ograda itd...[/quote]
To bi im i jedina briga bila u vezi stadiona
Nek je sretno druze, znam kakav je to osjecajpinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

izmjene: Kjosevski, Livaja, Uzelac, Alilhoidžić, Hodžurda, Šehić, E/D Sadiković, Diatta, Žerić, Beganović
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cestitke i od mene!Sve najbolje u zivotu da docekas od njepinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Nek bude sretna i zdrava, i naravno bolja od tate/oca/babe/pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Treba se nekako aktvirati ciscenje stolica jug sjever i zapad, pred utakmicu 25. jula, ako budemo domacini 
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
GS TZB

Meni bez Beganovica nije vise ni jedna postava "ozbiljna"fedeltafrotta je napisao/la:
![]()
izmjene: Kjosevski, Livaja, Uzelac, Alilhoidžić, Hodžurda, Šehić, E/D Sadiković, Diatta, Žerić, Beganović
Lijepo bi bilo da svi ostanu, eventualno jedan da se proda, nek ima sirine.
@pinki nek bude sretno i hairli..
@tm8782 ti si pravi prinjer kako covjek sa prosjecnom platom izgura mjesec, a i da Klub bude tu... One kafe ja placam, red je
@neandertalac i @arelinho
Najmanje nam je potrebna euforija. Svi smo svjesni na cemu smo. Ali te pozitivne euforije ne smije da manjka. Vidjeli ste zadnjih dana kakva je negativnost bila na forumu, i sad dvia nova igraca i odma bum.. Sta ce biti tek za par dana.. Daleko je liga, Najave za titulu, borbu za europu i slicno odlozite, pred nama su 3 najvaznije utakmice...
@tm8782 ti si pravi prinjer kako covjek sa prosjecnom platom izgura mjesec, a i da Klub bude tu... One kafe ja placam, red je
@neandertalac i @arelinho
Najmanje nam je potrebna euforija. Svi smo svjesni na cemu smo. Ali te pozitivne euforije ne smije da manjka. Vidjeli ste zadnjih dana kakva je negativnost bila na forumu, i sad dvia nova igraca i odma bum.. Sta ce biti tek za par dana.. Daleko je liga, Najave za titulu, borbu za europu i slicno odlozite, pred nama su 3 najvaznije utakmice...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
BlueFamily
- Kontakt:
Ma momci neka malo euforije,konacno mali raspolozenja na forumu od pobjede na malti.Konacno s merakom citam forum.:-!
Edit: pinki nek je hairli i sa srecom,da dozivi bar 30 titula Željinih za života
Edit: pinki nek je hairli i sa srecom,da dozivi bar 30 titula Željinih za života
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Rodila se Željana, da proslavi mnogo titula.
@tm8782 jel pocelo to sa clanskim?
@tm8782 jel pocelo to sa clanskim?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Svaka čast momčino, ova izjava ti zlata vrijedi!Minjore je napisao/la:Gledaj sta je raje na forumu.. Svi ste tu kad treba janje okretat, gdje ste bili kad je kupus bio za glavno jelo...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nek je sa srecom drugpinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ahhahaha jesi kvaran momak 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.