FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 jul 2015, 16:25

BosnianKingdom je napisao/la:Jel mi od TA dobijamo pare i ovako ili je ugovor da dobijamo pare samo za titulu i plasman u Europi. Tako nesta Dino kad je bio na Faceu
Ne, ima fiksna svota keša koju dobijemo godišnje dok osvajanje titule i eventualnim prolaskom dalje u Evropi dobijamo (izuzetno velike) bonuse! :kralj:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 jul 2015, 16:28

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jul 2015, 16:33

Oko kakvih se vi gluposti raspravljate :crazy:
Ti si opet šampion !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 16:37

Raspravljaju ljudi koji u zivotu nisu izvadili kamen iz patike a ne urbanisticku dozvolu

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 07 jul 2015, 16:42

Orton je napisao/la:Raspravljaju ljudi koji u zivotu nisu izvadili kamen iz patike a ne urbanisticku dozvolu
Prijatelju samo opusteno. Ne znaju ljudi da se u ovoj drzavi ne moze ni u granap otici a da nemas politicko zaledje, a sta tek da kazem oko urb dozvole i koncesije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 07 jul 2015, 16:44

Sve je dobro izracunato i svi su dobri.Tan uzima Kosevo pod koncesiju jer to moze traziti samo sportski kolektiv.Onda nastupa Al shidi i pravi hotele i trzne centre.Arap dobija besplatno zemljiste u centru grada,a zauzvrat pravi stadion na kome ce FK Sarajevo igrati ligu sampiona.Ovde stranka i SDA nemaju nikakve veze.Cisti kapital i interses svih zaiteresovanih strana.A tu mislim na Tana,Arape,FK.Sarajevo i TA, koji ce imati jos vise svojih klijenata.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jul 2015, 16:51

Tako je, samo sto sumnjam da ce ovaj projekat biti bez ridjana, ako nista zbog olaksica sa silnim dozvolama i papirima. Eh sad, sta bi on trazio za kontra uslugu, to je pitanje. Vjerujem ja fakinima u upravi, nece se oni nikom saget da je bilo sta u pitanju. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 07 jul 2015, 16:57

samo ne kontam o kakvim trznim centrima se prica...jel to dozvoljava uefa ...moze hotel i pub ili kafana ali trzni centar tesko bar u sklopu stadiona. jedino da ne dobijemo sav onaj prostor ukljucujuci zetru pa da se onda nesto pravi.....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2015, 17:03

Sad nesto kontam koliko smo odmakli od ostalih klubova u PlBiH...kone svrsavaju na potpis Joce Stokica prava euforija nastala...a taj isti igrac ne da nema mjesta u prvih 11,nego nema mjest ni u prvih 18 kod nas.
Ne volim ih pominjati na nasem forumh,ali nisam mogao da odolim :)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 jul 2015, 17:07

zagorski je napisao/la:Sad nesto kontam koliko smo odmakli od ostalih klubova u PlBiH...kone svrsavaju na potpis Joce Stokica prava euforija nastala...a taj isti igrac ne da nema mjesta u prvih 11,nego nema mjest ni u prvih 18 kod nas.
Ne volim ih pominjati na nasem forumh,ali nisam mogao da odolim :)
Zar taj igrac nije bio blizu potpisa sa Vitezom? :roll:
Ali slazem se s tobom, konacno se vidi ta razlika i samo ce biti veca i veca iz dana u dan a pogotov sutra. Vidjet ce oni sta je predstavljanje sponzora i igraca :zviz:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 07 jul 2015, 17:09

Kusturica
Koševo je naš dom i pokrenuli smo inicijativu za njegovu rekonstrukciju u okviru regulacionog plana Općine Centar", pričao je Kusturica novinaru Anadolu Agency, nadalje kazavši:

"Pozamašan je to finansijski i investicijski projekt. Osim renoviranja stadiona, u planu je i izgradnju hotela visoke kategorije, shopping centra, etažnih garaža. Projekt je to koji niko ne može sam uraditi. Potrebna je interakcija interesa i kapitala domaćeg ili iz inostranstva. Država mora dati podršku projektu koji nije nemoguće ostvariti. Postoji raspoloženje i interes Vlade Kantona Sarajevo predvođene premijerom Konakovićem, Općine Centar i načelnika Dževada Bećirevića. Prilikom zadnjeg dolaska Vincenta Tana u Sarajevo primio nas je Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH. Razgovarali smo o mnogim stvarima, te i o stadionu Koševo, o potrebi da se otvori priča. Usaglasili smo se da je treba osvojiti. FK Sarajevo će nastojati u tom kontekstu biti lokomotiva procesa, oko kojeg se mora okupiti mnogo ljudi. Mora se okupiti ozbiljnih investitora".

Investitor je nađen
-----------------------------------------------

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2015, 17:13

Orton je napisao/la:Raspravljaju ljudi koji u zivotu nisu izvadili kamen iz patike a ne urbanisticku dozvolu
:kafa:
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 07 jul 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 07 jul 2015, 17:13

januar071 je napisao/la:Kusturica
Koševo je naš dom i pokrenuli smo inicijativu za njegovu rekonstrukciju u okviru regulacionog plana Općine Centar", pričao je Kusturica novinaru Anadolu Agency, nadalje kazavši:

"Pozamašan je to finansijski i investicijski projekt. Osim renoviranja stadiona, u planu je i izgradnju hotela visoke kategorije, shopping centra, etažnih garaža. Projekt je to koji niko ne može sam uraditi. Potrebna je interakcija interesa i kapitala domaćeg ili iz inostranstva. Država mora dati podršku projektu koji nije nemoguće ostvariti. Postoji raspoloženje i interes Vlade Kantona Sarajevo predvođene premijerom Konakovićem, Općine Centar i načelnika Dževada Bećirevića. Prilikom zadnjeg dolaska Vincenta Tana u Sarajevo primio nas je Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH. Razgovarali smo o mnogim stvarima, te i o stadionu Koševo, o potrebi da se otvori priča. Usaglasili smo se da je treba osvojiti. FK Sarajevo će nastojati u tom kontekstu biti lokomotiva procesa, oko kojeg se mora okupiti mnogo ljudi. Mora se okupiti ozbiljnih investitora".

Investitor je nađen
-----------------------------------------------
Svaka cast upravi Sarajeva koja radi fantastican posao.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 jul 2015, 17:15

ljudi moji, treba da vam bude jasno.
Nije vazno niti toliko bitno ime sponzora,
bitno je koliko je jak taj sponzorski ugovor
i sta dobijamo tim ugovorom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 17:15

Kako je dobro @januar071 to rekao, cisti kapital i interes sa svih strana.. al kako su u upravi dobro ukomponovali i Tana i Turke i sad i Arape.. pa to je za nepovjerovat!
A ja sam siguran da i bakir veličanstveni ima svoj dio posla za obavit... nije jednostavno pripremit papirologiju za jedan takav projekat o kakvom mi pričamo, posebno u državi ovakvoj kakva jeste. Al siguran sam i u to da naši neće pravit kompromis nikom pa nek je to i bakir koji ima monopol nad cijelom državom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 jul 2015, 17:18

FrancescoTotti je napisao/la:Kako je dobro @januar071 to rekao, cisti kapital i interes sa svih strana.. al kako su u upravi dobro ukomponovali i Tana i Turke i sad i Arape.. pa to je za nepovjerovat!
A ja sam siguran da i bakir veličanstveni ima svoj dio posla za obavit... nije jednostavno pripremit papirologiju za jedan takav projekat o kakvom mi pričamo, posebno u državi ovakvoj kakva jeste. Al siguran sam i u to da naši neće pravit kompromis nikom pa nek je to i bakir koji ima monopol nad cijelom državom.
Pa logično, mi dobijemo stadion, Arap tržni centar, hotel ili šta već planira izgraditi, bakir novog audija i svi zadovoljni! :kralj:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 jul 2015, 17:18

Novi sponzor jest Al Siddi i ja sam dobio takvu informaciju, nazalost dobio sam informaciju da i od Delača izgleda nema ništa pa tako vec trazimo novog golmana, a mozda sutra i jest predstavljanje tog novog golmana i Ikandea.... ne zelim da glumim nekog insidera ili nekog ko zna sve sto se radi u upravi ali dobio sam informacije od covjeka koji me do sad nije izradio, i moram da ih podjelim ovdje sa rajom ne mogu odolit :lol: :lol:
eh sad što se tiče ovog novog projekta obnova stadiona potpisivanje ugovora ovo mi izgleda sve kao nestvarno ali se pomalo i bojim sta bi se tu sve moglo izdesavati i kakve spletke se prave, ili sam ja mozda naucio na onu staru upravu koja je dovodila polovne igraca, zaduzivala klub prosipala price o osvajanju titule pa mi sad ovo sve izgleda mozda nestvarno ;) ;) sve u svemu prelijepo je biti navijac Sarajeva :clap: :clap: a ovoj novoj upravi trebaju spomenici da se dignuu za njih trud i rad do sad :bow: :bow:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jul 2015, 17:19

Ako prođe ovo za stadion znaci bit ce grickanja muda, a neki bi mogli evropu igrati i u Zenici?? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jul 2015, 17:20

Ma kod kona uvjek pozitiva.
Stokic i neki polovnjak dosli na Grbavicu.Nije to bas tako cest slucaj da neko dođe, pored tolike bjezanije. :urnebes: Nisu ljudi naucili.
Mislim da i pored potpisa ovih polovnjaka,razlog za laznu euforiju je vise ironija, jer ce im sigurno sutrasnja presica u 12 sati u Bristolu, žuc pojesti. ;)

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 jul 2015, 17:22

Ne vidim da je iko citirao našeg Predjednika u vezi jednog možda još bitnijeg podatka od sponzora;
...
Svakim danom sve više postajemo samoodrživ klub, koji će ubuduće svojim poslovnim aktivnostima u potpunosti finansirati takmičenja i razvoj kluba", rekao je Kusturica, dodavši da će do novembra ove godine FK Sarajevo biti na "pozitivnoj nuli":

"U novembru ćemo, kao prvi klub u BiH koji je u kratkom roku preuzeo obavezu da prema Poreskoj upravi Federacije izmiri sva dugovanja, to i učiniti. Bit će izvršena i posljednja rata uplate ukupnog iznosa cirka dva miliona maraka, čime ćemo završiti reprogram u skladu sa zakonom koji je donijet. To je veoma bitno jer ćemo na taj način uspjeti uštedjeti 1,9 miliona, koje bismo morali platiti Poreskoj upravi da smo išli u druge, duže rokove".
Znači od novembra poslujemo pozitivno aBd! :clap: :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimnedo, Rule_hz, Vanja8 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []