FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2015, 22:27

Neki Joco , neka pojacanja, nesto :cool:
=\_1921_/=

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jul 2015, 22:30

Lijepo je biti navijac Zelje, Stokic, Mladenovic, prica o istoku, ide to na bolje, samo nemojte smetlje pred stadion donositi, ako vam je do cigli i blokova, makar kupite nove :lol: :lol:

Hajde da nas bude sto vise na Kosevu, zasluzili su to momci, a i uprava ako je istina ovo o cemu se na forumu prica, nije cilj raditi sve za par hiljada nas bolesnika... VTŽ

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 07 jul 2015, 22:31

Mislim da bi svaka eventualna gradnja istoka ili zapada, koja se ne bi "nastavljala" na sjevernu tribinu, bila čista glupost. Jedino ako se misli kasnije rušiti sjever, ali znamo da do toga neće doći.

Bravo za pojačanja, pogotovo mislim na lijevog beka. Koliko sam mogao vidjeti - dostojna zamjena za Kvesića. Dalje, Stokić je kvalitetan igrač, nema šta. Prema svemu sudeći, odlaze Kvesa i Baja, jer ne vidim razlog dovođenja ovog dvojca ako nije tako.

Nadam se transferima Džeke i Zukanovića, koji bi nas dobro "pogurali". Samo se nadam da ćemo ovaj put to mnogo bolje iskoristiti nego kad je Džeko prešao u City...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 07 jul 2015, 22:34

invincible1921 je napisao/la:Neki Joco , neka pojacanja, nesto :cool:
:D

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 07 jul 2015, 22:35

Željooooo je napisao/la:
Zahovic se pravi glup..
Inace je prepotentan i gleda sa "visine" kad govori o BiH općenito, sjeti se samo šta je govorio pred našu utakmicu sa Slovencima pa smo ih kasnije ko slinu otresli..
Mozda nam zvuci prepotentno, ali je Zlatko u pravu. Zaostajemo u svemu, a i dalje mislimo da mozemo puno.

Ako pogledamo proslu godinu, Maribor igrao u ligi prvaka, a Slovenac Skomina jedan od jacih sudija u svijetu. Nije to bezveze.

Istina da imamo bolju repku, ali je i to najvise zahvaljujuci radu nasih igraca i trenera u evropi, a nikako u BiH.
Sad but true

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2015, 22:37

koliko god da nema uslova, talenta je uvijek bilo i uvijek će biti, koji procvjeta ako na vrijeme ode u bolje uslove.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2015, 22:45

fczeljo je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Zahovic se pravi glup..
Inace je prepotentan i gleda sa "visine" kad govori o BiH općenito, sjeti se samo šta je govorio pred našu utakmicu sa Slovencima pa smo ih kasnije ko slinu otresli..
Mozda nam zvuci prepotentno, ali je Zlatko u pravu. Zaostajemo u svemu, a i dalje mislimo da mozemo puno.

Ako pogledamo proslu godinu, Maribor igrao u ligi prvaka, a Slovenac Skomina jedan od jacih sudija u svijetu. Nije to bezveze.

Istina da imamo bolju repku, ali je i to najvise zahvaljujuci radu nasih igraca i trenera u evropi, a nikako u BiH.
Sad but true
U pravu je da ne kažem šta. Tipično slovenačko podcjenjivanje svega što dolazi iz Bosne, guze bi on dao da može Bajića dovesti, ali za nekih 20 000 KM, tada bi bili dobri, glupi Bosanci. Pošto je cijena mnogo viša o čemu oni iz Maribora mogu samo sanjati, koliko su god napredovali, ne mogu takve transfere praviti, pa haj'mo pišati po njima od muke. Oni imaju samo sređenu državu, da smo po tom pitanju izjednačeni, Maribor bi nam bio kanta za napucavanje, kao što je i bio dok smo živjeli u normalnoj državi.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 07 jul 2015, 22:50

Enemy00 je napisao/la:Radit ce se ISTOK ali ne kako raja misli.
Najvjerovatnije na proljece, prica se da ce doci jos jedno pojacanje
FIno su ljudi na onoj prezentaciji kad je izglasan Statut spomenuli da je što se tiče građevinskih radova prva po redu istočna tribina..Isto tako je naglašeno da će se od dana donošenja Statuta pa nadalje raditi planski i po utvrđenoj strategiji ALI DA NE MOŽE PREKO NOĆI nego samo kontinuiranim radom jer stanje tako zahtjeva zbog nagomilanih problema iz prošlih godina..
Ja zaista 100% i bezrezervno vjerujem ovoj Upravi jer svako ko hoće da vidi, vidjeće napredak i ispunjavanje onog što se pričalo, neke stvari su išle brže, a neke koje zahtjevaju veće finansije, logično da će ići sporije.
Također, što se mene lično tiče, ima dosta "kozmetičkih" stvari o kojim se moglo više voditi računa zadnjih godina, ali te stvari me nikad nisu sprječavale da propustim bilo koju takmicu ( standardna ekipa na jugoistoku,blizu reflektora :D ), da ne kupujem člansku itd..
U narednom periodu bi me najviše obradovalo poboljšanje uslova za omladince ( reflektori konkretno) jer oni to zaslužuju i na njih se možemo uvijek osloniti..

P.S. Novim igračima želim toplu dobrodošlicu, natopite dres znojem i ništa više..
Željezničar za život cijeli !

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 07 jul 2015, 22:53

Kako samo malo treba da se od ni malo prijatne atmosfere dignemo u malu euforiju. I neka smo malo zivnuli. Nadam se da je samo pocetak pozitivnih desavanja u nasem klubu. Joco Stokic je jedan od rijetkih igraca u ovoj ligi kojeg sam prizeljkivao da vidim u plavom dresu. Nadam se da ce opravdati ocekivanja i da ce biti pojacanje. Sada trenutno imamo dobar igracki kadar i mozemo se cemu nadati.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2015, 22:56

voltron30 je napisao/la:
U pravu je da ne kažem šta. Tipično slovenačko podcjenjivanje svega što dolazi iz Bosne, guze bi on dao da može Bajića dovesti, ali za nekih 20 000 KM, tada bi bili dobri, glupi Bosanci. Pošto je cijena mnogo viša o čemu oni iz Maribora mogu samo sanjati, koliko su god napredovali, ne mogu takve transfere praviti, pa haj'mo pišati po njima od muke. Oni imaju samo sređenu državu, da smo po tom pitanju izjednačeni, Maribor bi nam bio kanta za napucavanje, kao što je i bio dok smo živjeli u normalnoj državi.
država je bila ista u odnosu na našu i recimo 2002. i 03., pa je maribor bio slabiji od nas. svakako da i država ima veliku ulogu, ali bez obzira na to maribor je sjajan primjer kako se može uspjeti pametnim i dosljednim radom i bez super transfera i investitora. vidi šta oni rade, a zaista ne daju ni za koga velike pare.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2015, 23:01

ChWilla je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
država je bila ista u odnosu na našu i recimo 2002. i 03., pa je maribor bio slabiji od nas. svakako da i država ima veliku ulogu, ali bez obzira na to maribor je sjajan primjer kako se može uspjeti pametnim i dosljednim radom i bez super transfera i investitora. vidi šta oni rade, a zaista ne daju ni za koga velike pare.
Pa oni i nisu bili nekakav klub, i kada je stanje bilo normalno, pa do te 2002. kada su počeli ozbiljno da rade. Ja im skidam kapu, da se ne lažemo, al' ne volim ovakve podcjenjivačke izjave, eto nema igrača u BiH za Maribor, ima, ali da im dođe za džabalamu. To je poenta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2015, 23:02

pa i ti bi rušio cijenu da dolaziš da kupiš :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2015, 23:09

Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli. :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2015, 23:12

i onda ostaneš bez ičega :mrgreen:

šalu na stranu, neće ga se bezveze dati, bez obzira što amar nije tu.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 jul 2015, 23:13

Ne prave se ljudi stadioni vise od cigli i blokova vec od betona,tako da vrece cementa donosite.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 07 jul 2015, 23:14

ja mislim da se iza ove Zahoviceve podcjenjivacke price krije borba za bolju pregovaracku poziciju u slucaju Bajic.

a cinjenica je da Maribor biljezi dobre sportske rezultate posljednjih godina i da je u ovom trenutku u mnogim segmentima ispred nas. sredjeniji su kolektiv od nas u istoj mjeri u kojoj je Slovenija sredjenija od BiH.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 07 jul 2015, 23:19

slika
Jači od ratova, režima i partija. 1921

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 07 jul 2015, 23:20

voltron30 je napisao/la:Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli. :)
:thumbup: :salut: U potpunosti se slažem. Tako i treba, ako ti ne cijeniš svoje, kako će onda drugi. Trgovina je to ljudi, a svi znamo kako se trguje, manje više, pa makar preko PIK-a. Ako nešto prodaješ za 100 KM, uvijek te kupac obori makar 20 %, tako je i ovdje. Mi stavimo cijenu za igrača 100000, hlupam i to ponajboljeg, logično da će otići za manje pare, trebamo se zapitati onda, gdje je naše mjesto.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2015, 23:24

ili pretjeraš pa niko neće ni da priča ozbiljno sa tobom. ljudi, to je nauka, da je samo zacijeni bilo bi puno lakše.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 07 jul 2015, 23:24

corleone87 je napisao/la:Ne prave se ljudi stadioni vise od cigli i blokova vec od betona,tako da vrece cementa donosite.. :mrgreen:
Nešto kontam imam jedno tri role ljepenke pa eto da se nađe za izolacije.Za ruke ćemo lako,može Barba s Č.Vile. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, rishovski i 20 gostiju.