FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mi cemo moci dobiti ozbiljne pare za nekog igraca kad taj isti bude kod nas imao ozbiljnu platu.
ne mozes ti traziti pola miliona i vise za igraca a kad te pitaju za koliko igra kod tebe, ti kazes za 24.000 godisnje.
ne mozes ti traziti pola miliona i vise za igraca a kad te pitaju za koliko igra kod tebe, ti kazes za 24.000 godisnje.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Vezano na moj post gdje sam rekao da se nece ISTOK praviti na nacin na koji raja misli:
Ovo se odnosilo na to da ce biti raspisan tender za najpovoljnijeg izvodjaca kao i za idealno rjesenje pomenute tribine a ne dovedi bagere rusi i na silu.
Takodjer prica se da ce biti jos jedno pojacanje a o imenu niko nista.
Ovo se odnosilo na to da ce biti raspisan tender za najpovoljnijeg izvodjaca kao i za idealno rjesenje pomenute tribine a ne dovedi bagere rusi i na silu.
Takodjer prica se da ce biti jos jedno pojacanje a o imenu niko nista.
Samo dvije stvari. Mozda je slucajno ali kako je Amar dosao na odmor pokrenuse se neke stvari. To prvo. A drugo je kako kaze Nikola: Strasni sud. Ekipica nam je strasni sud 
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitam ljudima koji su zaduzeni za dovođenje Stokica takav nam je igrac stvarno trebao.Za ovog beka danas prvi put cuo pretpostavljam da je doveden kao rezervna opcija.Lijepo je vidjeti da se nisu u upravi ko lani oglusili na zahtjeve strucnog staba i doveli ono sto treba i prosirili roster ekipe.
Ova akcija sa ciglama je sjajan nacin da iskazemo svoje nezadovoljstvo sto igramo u gostima sve utakmice u europi.Super ideja.
Ova akcija sa ciglama je sjajan nacin da iskazemo svoje nezadovoljstvo sto igramo u gostima sve utakmice u europi.Super ideja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Nema potrebe da sve sto se dobro uradi da je Amar uradio. Valjda i drugi nesto rade. Cuj Amar 
KHAJ PRICE
Prije 7-8 dana mi momčiluk iz Mostara posla ovu poruku,

E ovo su provjerene i korisne informacije, svaka čast @rodjenisarodjenisa je napisao/la:Pozz drug
Evo ti jedna poprilicno provjerena info koja nam moze biti zanimljiva
Naime Joco Stokic kao velika Odina zelja danas ima zavrsne pregovore sa nekim klubom sa Kipra i ako se ne dogovori sasvim je izvjesno da pojacava ili Zelju ili moje rodjene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
prisutanod1964
Pa ako je neko i sumnjao u sposobnost Almira i Mire, sad je bar načisto da ljudi znaju posao.vrbanjusa je napisao/la:Samo dvije stvari. Mozda je slucajno ali kako je Amar dosao na odmor pokrenuse se neke stvari. To prvo. A drugo je kako kaze Nikola: Strasni sud. Ekipica nam je strasni sud
Kao što neko reče : Postoje prioriteti i plan.
Na nama je sada.Članska, godišnja,dres,šal, maja,duda,siperak za Pinkijevu princezu i flašica.Juriš.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sve obavljeno, samo produzenje clanske i godisnja kad bude. A juris ideprisutanod1964 je napisao/la:Pa ako je neko i sumnjao u sposobnost Almira i Mire, sad je bar načisto da ljudi znaju posao.vrbanjusa je napisao/la:Samo dvije stvari. Mozda je slucajno ali kako je Amar dosao na odmor pokrenuse se neke stvari. To prvo. A drugo je kako kaze Nikola: Strasni sud. Ekipica nam je strasni sud
Kao što neko reče : Postoje prioriteti i plan.
Na nama je sada.Članska, godišnja,dres,šal, maja,duda,siperak za Pinkijevu princezu i flašica.Juriš.
Bice strasni sud
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Doveli smo dva strašna igrača, a Diatta bi isto tako mogao biti kapitalac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fino su ljudi u upravi , a i ovdje na forumu rekli da samo moramo biti strpljivi i da ce sve doci na svoje. Ja nisam neki insajder ali sam pokusavao da im vjerujem, da se koliko toliko strpim i da ne kritikujem i ne pljujem po upravi, igracima itd. Izgleda da su se stvari polako pocele zahuktavati ali trebat ce jos strpljenja i jos vremena da Zeljo bude tu gdje pripada, u samom vrhu!
Znam da je ponovljeno hiljadu puta, a i treba ponavljati svaki dan. Sada smo i mi na potezu. Moooramo u sto vecem broju da se pojavimo na kosevu u cetvrtak, moramo se aktivirati, kupovati clanske, dres ko moze, godisnju i tako cemo najbolje pomoci svome Zelji.
Nadam se da bolji dani dolaze
Znam da je ponovljeno hiljadu puta, a i treba ponavljati svaki dan. Sada smo i mi na potezu. Moooramo u sto vecem broju da se pojavimo na kosevu u cetvrtak, moramo se aktivirati, kupovati clanske, dres ko moze, godisnju i tako cemo najbolje pomoci svome Zelji.
Nadam se da bolji dani dolaze
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Blagojević i Stokić su velika pojačanja za našu ekipu, još jedan ako bi uletio njihovog kvaliteta slobodno možemo reći da smo puno jači nego prošle sezone
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
BlueFamily
- Kontakt:
Ima li ko džabanije da me poveze kući poslije utakmice? Plate do 15-tog nema , neam marke , a valja tabanat od lavora do anexa 
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Hajmo to uporediti sa recimo Dinamom, tamo igrač ima 300000-500000 godišnje i to oni najbolji, a kada se recimo prodaje proda se za nekoliko miliona, uglavnom takvi odu za više od 10 M. Uzmimo da je to recimo ova cifra, zašto onda mi ne bismo mogli tražiti 1 M za igrača koji kod nas igra za 30-40000?za_zivot_cijeli je napisao/la:mi cemo moci dobiti ozbiljne pare za nekog igraca kad taj isti bude kod nas imao ozbiljnu platu.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ovo već liči na nešto, nakon one početne panike oko pojačanja, sad je već drugačija situacija. Ima sasvim dovoljno vremena da uleti još minimalno jedan kvalitetan, samo se nadam da imaju pare za to.fedeltafrotta je napisao/la:Blagojević i Stokić su velika pojačanja za našu ekipu, još jedan ako bi uletio njihovog kvaliteta slobodno možemo reći da smo puno jači nego prošle sezone
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lagano se tim sklapa za iducu sezonu, ja nekako najvise ocekujem od momka s Gorice
( Brazilca ), mislim da bi on mogao iznenaditi sve i biti strasno pojacanje. I naravno da ne zaboravim Amira mogla bi biti njegova sezona.
Po igracima koji dolaze i nasom omladinom mogao bi se u dolini napokon gledati lijep i atraktivan fudbal sa dosta brzom igrom i golovima izvan 16.
Ako se to desi i posjeta na stadionu ce drasticno skociti
Po igracima koji dolaze i nasom omladinom mogao bi se u dolini napokon gledati lijep i atraktivan fudbal sa dosta brzom igrom i golovima izvan 16.
Ako se to desi i posjeta na stadionu ce drasticno skociti
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zadovoljan sam pojačanjima, Mladenović mi se svidio na videu, ali youtube nije neko mjerilo, vidjet ćemo ga na djelu. O Joci svakako ne treba previše govoriti. Još ako se obistine ove priče o generalnom sponzoru i gradnji istoka, mojoj sreći nigdje kraja.
@pinki, neka je sa srećom, da je živa i zdrava.
@pinki, neka je sa srećom, da je živa i zdrava.
Zar trolejbus ne radi ?BlueFamily je napisao/la:Ima li ko džabanije da me poveze kući poslije utakmice? Plate do 15-tog nema , neam marke , a valja tabanat od lavora do anexa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I popusii......Svraka Adilovic Colic........voltron30 je napisao/la:Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli.
Ovi se sa fejsa oko Grbavice ne sale, ima finog materijala 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 31 gost.