FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

semafresh
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la semafresh » 26 apr 2010, 19:27

Ma da je njega u Želju, sredio bi to Amar :D
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 27 apr 2010, 14:54

UTORAK je donio dobre vijesti treneru Intera Joseu Mourinhu. Njegov ponajbolji nogometaš Wesley Sneijder vratio se treninzima i bit će spreman za utakmicu protiv Barcelone u srijedu.

Nizozemski veznjak je istegnuo butni mišić lijeve natkoljenice u pobjedi svoga kluba (3-1) protiv Atalante u subotnjem dvoboju 35. kola Serije A.

Propustio je treninge u nedjelju i ponedjeljak i bilo je sve izvjesnije da neće moći zaigrati u srijedu na Camp Nouu gdje će Inter braniti prednost 3-1 iz prve polufinalne utakmice Lige prvaka. No, u utorak se Sneijder vratio u puni trening pod budnim Mourinhovim okom i prema pisanju Sky Sporta 24, više nema dvojbi da će nastupiti u katalonskoj prijestolnici.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 apr 2010, 15:04

Ma ja sam bio uvjeren da i nije bilo povrede, jer se radi o Mourinhu. Ipak je Sneijder glavni igrač Intera ove sezone, a i u prvoj tekmi je zabio i asistirao, tako da...Iskreno, mislim da bez njega ne bi "preživjeli" grotlo Nou Kampa. Btw, šta je sa Maiconom? Jel' sve ok, ili?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 27 apr 2010, 15:12

Monolog je napisao/la:Ma ja sam bio uvjeren da i nije bilo povrede, jer se radi o Mourinhu. Ipak je Sneijder glavni igrač Intera ove sezone, a i u prvoj tekmi je zabio i asistirao, tako da...Iskreno, mislim da bez njega ne bi "preživjeli" grotlo Nou Kampa. Btw, šta je sa Maiconom? Jel' sve ok, ili?
Među putnicima je za Barcelonu i sutra zauzima svoje mjesto.Imao je zahvat na vilici usljed loma jednog ili dva zuba.
Izgleda da se i Ballotelli našao među putnicima i to na insistiranje Morattija.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 apr 2010, 15:20

Sutra na kladionici ce biti nova ponuda:

Baloteli ce pokazati srednji prst navijacima ; DA kvota 1,95 NE kvota 3,00
Murinho ce imati lose rijeci o Baloteliju ; DA kvota 1,55 NE kvota 5,00
Baloteli ce upisati nastup na Nou Campu ; DA kvota 100000 NE kvota 1,01
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 27 apr 2010, 19:49

sutra krenuti cvrsto i ofanzivno od samog pocetka tako utjerati srah i igracima i navijacima barce i tako nametnuti svoj ritam i kontrolisati tekmu , neki ce reci da to nije lako ili nije moguce ali ako pogledamo prvu tekmu onda vidimo da se moze tako igrati , po meni bilo bi bolje odmah njih napasti , uspostaviti kontrolu nad tekmom nego kasnije kad bi dosli pod pritisak i kad bi se radilo puno vise gresake i gdje bi bilo tesko doci do ravnoteze , dakle cvrsto , jako i ofanzivno
a sto se tice balottelia ako bo dobio sutra sansu kojim slucajem onda ce igrati odgovorno , pozrtvovano i dobro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 apr 2010, 19:52

materazzi je napisao/la:sutra krenuti cvrsto i ofanzivno od samog pocetka tako utjerati srah i igracima i navijacima barce i tako nametnuti svoj ritam i kontrolisati tekmu , neki ce reci da to nije lako ili nije moguce ali ako pogledamo prvu tekmu onda vidimo da se moze tako igrati , po meni bilo bi bolje odmah njih napasti , uspostaviti kontrolu nad tekmom nego kasnije kad bi dosli pod pritisak i kad bi se radilo puno vise gresake i gdje bi bilo tesko doci do ravnoteze , dakle cvrsto , jako i ofanzivno
a sto se tice balottelia ako bo dobio sutra sansu kojim slucajem onda ce igrati odgovorno , pozrtvovano i dobro
Niko na Camp Nou nije uspostavio ravnotezu,osim Barcelone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 apr 2010, 20:02

materazzi je napisao/la:sutra krenuti cvrsto i ofanzivno od samog pocetka tako utjerati srah i igracima i navijacima barce i tako nametnuti svoj ritam i kontrolisati tekmu , neki ce reci da to nije lako ili nije moguce ali ako pogledamo prvu tekmu onda vidimo da se moze tako igrati , po meni bilo bi bolje odmah njih napasti , uspostaviti kontrolu nad tekmom nego kasnije kad bi dosli pod pritisak i kad bi se radilo puno vise gresake i gdje bi bilo tesko doci do ravnoteze , dakle cvrsto , jako i ofanzivno

Mission Impossible ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 27 apr 2010, 20:03

Nail for Real je napisao/la:
sjecam se ja barce koja je gubila i kuci i to zasluzeno , a u skorije vrijeme nije izgubila sa vise od jednog gola razlike pa se i to desi , sjecam se barce kad osvoji LP protiv DORIE iz nepostojeceg prekrsaja u zadnjim minutama , sjecam se i kad je barca isto imala dream team i bila totalni favorit pa u finalu dobije 4 komada od milana , sjecam se juventusa sa 9 igraca , sjecam se ......

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 27 apr 2010, 21:58

materazzi je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
sjecam se ja barce koja je gubila i kuci i to zasluzeno , a u skorije vrijeme nije izgubila sa vise od jednog gola razlike pa se i to desi , sjecam se barce kad osvoji LP protiv DORIE iz nepostojeceg prekrsaja u zadnjim minutama , sjecam se i kad je barca isto imala dream team i bila totalni favorit pa u finalu dobije 4 komada od milana , sjecam se juventusa sa 9 igraca , sjecam se ......
...Sjećam se Ovreba prošle godine :mrgreen:
Pazza Inter amala!!

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 27 apr 2010, 22:22

inter prolazi 100% kakva barsa pala je na meazzi sa jedva jednim ispaljenim metkom ne igra puyol inter ce ga zabiti i onda je gotovo!!!! finale bayern-inter.
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 27 apr 2010, 22:33

Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu :x :x :x
Pazza Inter amala!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 apr 2010, 22:34

fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu :x :x :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: itd

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 27 apr 2010, 22:55

fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu :x :x :x
:lol: :lol: :lol:

di da igra United.. njima je utrpao samo 2..

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 27 apr 2010, 23:16

MA pojest ce vas ljudi, nije ovo Serija A, nema vam Sampe da vam pomaže :mrgreen:
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 27 apr 2010, 23:23

15 god maximalno !? :?
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 28 apr 2010, 09:31

Mourinho ce im p.cku razvalit a onda ce mu Pepic Guardiola popusit ionako izgleda ko **** kakav
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 apr 2010, 12:30

I večeras se očekuje ogroman voljni momenat igrača Intera, koji ih krasi zadnjih par mjeseci , za ulazak u finale.Igrači su svjesni da je pred njima veliko finale.Drago mi je da nisu bahati kao Barcini igrači i da su ozbiljno prišli meču.

Mou poveo Figa u Barcelonu, koja likčina...

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 28 apr 2010, 17:04

juzni vjetar! je napisao/la:
15 god maximalno !? :?
Na osnovu čega zakljucujes :roll:
Pazza Inter amala!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 apr 2010, 19:55

Finale Bayern - Inter, i nazalost Bayern ce pobjediti jer je to duel izmedju Bundeslige i Seria A, pobjednicka liga dobiva 4 mjesta u LP.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.