Ja bi iskreno volio da nam neko s vremena na vrijeme ovako malo otvori oci pa mozda jos i direktnije i jos vise bezobraznije jer mi to zasluzujemo.ChWilla je napisao/la:pa i ti bi rušio cijenu da dolaziš da kupiš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mnogi veci klubovi su pusili na igracima milione pa sta. Amar je ostao dosljedan svog stava i izgradio ime koji ce mnogi da pamte i spominju. ABd uskoro ce opet da bude gdje i treba da bude. Ko ga voli gledace ga, a ko ne voli opet ce ga gledati. SAMO JE JEDAN AMAR OSIM!!!DANDY je napisao/la:I popusii......Svraka Adilovic Colic........voltron30 je napisao/la:Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
fedeltafrotta je napisao/la:
![]()
http://novosarajevo.ba/component/contact/contact/10 pisao sam mu pa ko zeli neka se prikljuci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Moze li mi neko reci jel' vidio jucer clanak na ss.ba o zamjeni domacinstva u 2. pretkolu EL, tj da igramo prvu kuci? Ne mogu sad da ga nadjem.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja sam samo procitao neki clanak (ne znam na kom portalu) da nema pomijeranja utakmice i da se igra u 18 sati i da ima dovoljno vremena da se za 2 dana psotavi bina i sve sto je potrebno.Edin TM87 je napisao/la:Moze li mi neko reci jel' vidio jucer clanak na ss.ba o zamjeni domacinstva u 2. pretkolu EL, tj da igramo prvu kuci? Ne mogu sad da ga nadjem.
Moze li Stokic igrati na lijevom krilu, znam da je klasicni napadac ali sa njim lijevo, Djelmicem desno, Bajom u spicu, Beganovicem iza njega, Hadziahmetovicem i Blagojevicem u sredini, povremenim ukljucivanjem Kvesica i Memije naprijed mislim da nema ekipe u nasoj ligi kojoj ne bi mogli dati barem dva gola. Fino to izgleda sad za sad, a moze izgledati samo bolje
Nece san na oci. Hiljadu nekih misli se mota po glavi, a svaka je plava
Nece san na oci. Hiljadu nekih misli se mota po glavi, a svaka je plava
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Re: RE: Re: FK Željezničar
E baš smo popusili. Muda za bubrege ni arapu ne može podvalitiDANDY je napisao/la:I popusii......Svraka Adilovic Colic........voltron30 je napisao/la:Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli.
Ah sto volim ljeto.. Vrelina, pjesak, voda... -Ne seri Minjore i ubacuj taj pjesak u mjesalicucorleone87 je napisao/la:Ne prave se ljudi stadioni vise od cigli i blokova vec od betona,tako da vrece cementa donosite..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Taj radMinjore je napisao/la:Ah sto volim ljeto.. Vrelina, pjesak, voda... -Ne seri Minjore i ubacuj taj pjesak u mjesalicucorleone87 je napisao/la:Ne prave se ljudi stadioni vise od cigli i blokova vec od betona,tako da vrece cementa donosite..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Evo da podijelim sa vama jednu ideju koju su mi dali ovi sa ciglama. Čitam neki dan kako je jedan lik iz Engleske pokrenuo akciju sakupljanja novaca za spas Grčke od bankrota. Lik postavio cilj prikupljanje 1,5 Milijardi EUR-a i za tri dana sakupio 800000.
Sada bih želio da čujem vaše mišljenje da mi pokrenemo jednu takvu akciju, za dogradnju Grbavice. Onda se dati svi u reklamiranje linka, na svim mogućim mrežama, portalima, od Evrope po svim kontinentima. Kontam nešto neka se nađe 500000 ljudi da doniraju po 1 EUR, a ja vjerujem da na ovom forumu postoji nas nekoliko hiljada koji će dati makar po 1 KM, a siguran sam i po nekoliko desetina za našu ljepoticu.
Moje mišljenje je da bi ova akcija imala odjeka i da bi se odazvao priličan broj ljudi.
Šta vi mislite?
Sada bih želio da čujem vaše mišljenje da mi pokrenemo jednu takvu akciju, za dogradnju Grbavice. Onda se dati svi u reklamiranje linka, na svim mogućim mrežama, portalima, od Evrope po svim kontinentima. Kontam nešto neka se nađe 500000 ljudi da doniraju po 1 EUR, a ja vjerujem da na ovom forumu postoji nas nekoliko hiljada koji će dati makar po 1 KM, a siguran sam i po nekoliko desetina za našu ljepoticu.
Moje mišljenje je da bi ova akcija imala odjeka i da bi se odazvao priličan broj ljudi.
Šta vi mislite?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
obavio svoju duznost i dostavio ciglu na grbavicu,jest da su me ljudi gledali cudno kad sam u troli nosio ciglu ali sve za ZELJU

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Imam osjecaj da ce tek sutra biti delirijum na forumu
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Valjda se sutra to janje napokon okrene na raznju.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
E hajde aBd pa da se lakse izdrzi postMinjore je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Imam osjecaj da ce tek sutra biti delirijum na forumu
Ostavite sta od tog janjeta za iftara
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
janje izgleda ceka bajram.
https://www.indiegogo.com/projects/pomo ... 267#/story
Evo i načina.
Evo i načina.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra se iftarim isključivo janjetom, ako propadne janje štrakujem glađu, žeđu, a moguće je i disanjem!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- corleone87
- Kontakt:
Treba i na engleskom tekst napisati za inostrane donatore..EdoM je napisao/la:https://www.indiegogo.com/projects/pomo ... 267#/story
Evo i načina.
To je najmanji problem, ovo je samo pilot projekat, ne košta ništa da se proba. Kad se sjetim samo koliko su navijači u svijetu akcija pokrenuli da spase svoj klub i uspjeli u tome, mi treba samo da pomognemo, mislim da bismo time dali krila i upravi i potencijalnim investitorima/sponzorima.corleone87 je napisao/la:Treba i na engleskom tekst napisati za inostrane donatore..EdoM je napisao/la:https://www.indiegogo.com/projects/pomo ... 267#/story
Evo i načina.
EdoM je napisao/la:https://www.indiegogo.com/projects/pomo ... 267#/story
Evo i načina.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, epidemija, Faraon iz Visokog, GIBRA, Hrasno15, Lecler, Proximic i 90 gostiju.