FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 08 jul 2015, 02:06

tm8782 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Ma dobro, zato je meni Amar Tito, zacijeni, pa ko voli nek' izvoli. :)
I popusii......Svraka Adilovic Colic........
Mnogi veci klubovi su pusili na igracima milione pa sta. Amar je ostao dosljedan svog stava i izgradio ime koji ce mnogi da pamte i spominju. ABd uskoro ce opet da bude gdje i treba da bude. Ko ga voli gledace ga, a ko ne voli opet ce ga gledati. SAMO JE JEDAN AMAR OSIM!!!
Sta nas treba da boli neka stvar za tim velikim klubovima.Oni kako ih popuse tako ih i namaknu.A mi nismo bas u takvoj situaciji.Da ne govorimo o raznim Culumima Radovanovicima i ostalim u koje je ulozen ogroman novac a otisli su bez dinara odsete.Amar je nas najaci fudbalski strucnjak i njegovo mjesto je definitivno na klupi tu ke na kraju i dokazan.Za sve ostalo imaju evo vec sada dokazani ljudi koji ocigledno umiju baratati sa raspolozivim novcem.

Vedad87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vedad87 » 08 jul 2015, 02:11

Demonond je napisao/la:
:clap:
Ovo je super. I stavi se opcija plaćanja Paypal-om naprimjer ;) Dosta raje ima paypal (i u inostranstvu). Ja bih prvi preko paypala tako platio, a vjerujem da ima dosta željovaca u inostranstvu da se to uradi. naravno, trebalo bi malo posvetiti vremena tome i uraditi skroz transparentno.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 08 jul 2015, 02:12

Znaci sutra se nastavlja sa lijepim vijestima. Ma tooooo, ludilo lutve mi. :tokralju:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 08 jul 2015, 02:16

Vedad87 je napisao/la:
Demonond je napisao/la:
:clap:
Ovo je super. I stavi se opcija plaćanja Paypal-om naprimjer ;) Dosta raje ima paypal (i u inostranstvu). Ja bih prvi preko paypala tako platio, a vjerujem da ima dosta željovaca u inostranstvu da se to uradi. naravno, trebalo bi malo posvetiti vremena tome i uraditi skroz transparentno.
Ima opcija Paypal, ja je nisam uključio, kažem ovo je samo ideja koja bi mogla imati dobar odziv, pa svi imamo nekoga u dijaspori, navijao on ili ne za Želju može odvojiti par Eurića, ne mora nikud ići, nikakve papire ganjati, samo par klikova i stvar gotova.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jul 2015, 02:19

Ako nista mozemo ovako makar jug sebi napraviti kao sto je sjever :D

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jul 2015, 02:20

Ovo je super. I stavi se opcija plaćanja Paypal-om naprimjer ;) Dosta raje ima paypal (i u inostranstvu). Ja bih prvi preko paypala tako platio, a vjerujem da ima dosta željovaca u inostranstvu da se to uradi. naravno, trebalo bi malo posvetiti vremena tome i uraditi skroz transparentno.[/quote]
Ima opcija Paypal, ja je nisam uključio, kažem ovo je samo ideja koja bi mogla imati dobar odziv, pa svi imamo nekoga u dijaspori, navijao on ili ne za Želju može odvojiti par Eurića, ne mora nikud ići, nikakve papire ganjati, samo par klikova i stvar gotova.[/quote]

Upravo. Ma znam da si ovo napravio kao primjer. Super je ideja. Mislim da se o Grbavici toliko prica da bi bio super odziv. Jos ubaciti ovu pricu sa ciglama :) Kazem, toliko ludo da bi moglo uspjeti. Plus kad bi bio dobar odziv mozda bi se ubacio i neki sponzor...puno opcija ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jul 2015, 02:21

Ko uplati 100 000 u kesu zvacemo tribinu po njegovom imenu narednih 20 g :mrgreen: :mrgreen:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 jul 2015, 03:21

Pozzz Manijaci,jel zna neko da li će biti neki korteo do Koševa u četvrtak ? I Čestitke pinkyu ..... :salut:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

vazdazeljo
Kontakt:

Post Postao/la vazdazeljo » 08 jul 2015, 03:42

:hmmmmm: Zna li neko sta je sa odlascimaa?
Hoce li otic baja? kvesa? kerim? antolovic?.. :D
iiiii sta je vise sa clanskiim :eh:
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 08 jul 2015, 03:49

vazdazeljo je napisao/la::hmmmmm: Zna li neko sta je sa odlascimaa?
Hoce li otic baja? kvesa? kerim? antolovic?.. :D
iiiii sta je vise sa clanskiim :eh:
To niko nemoze reci za odlaske jer zavisi od ponuda drugih klubova..
Baja i Kvesa i Marjan su najblizi ali ne mora znacit da ce ici.
A za clanske bice brzo moguce od cetvrtka da krenu..al svakako ce biti obavjestenje na zvanicnoj.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 jul 2015, 04:00

Pratite zvanicne stranice, kako Kluba tako i navijaca pa cete znati sve oko odlazaka, dolazaka, kortea i slicno. Lijep pozdrav, nocna ssssmjena :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 jul 2015, 06:31

Haj masAllah,neka aferim . Nisam bio na forumu 20 satiali vidio sam na glavnoj vijesti I ocekivao sam jedno 25-30 stranica za procitat. Nisam se prevario :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 jul 2015, 07:34

Virtu4l je napisao/la:Prije 7-8 dana mi momčiluk iz Mostara posla ovu poruku,
rodjenisa je napisao/la:Pozz drug
Evo ti jedna poprilicno provjerena info koja nam moze biti zanimljiva
Naime Joco Stokic kao velika Odina zelja danas ima zavrsne pregovore sa nekim klubom sa Kipra i ako se ne dogovori sasvim je izvjesno da pojacava ili Zelju ili moje rodjene.
E ovo su provjerene i korisne informacije, svaka čast @rodjenisa :bow:
:thumbup: volio bih da su ga rodjeni uspjeli pokupiti ,jer je Joco po mom sudu najbolji napadac u BIH ali kako sam cuo ,Zeljo ga je jednostavno morao angazovati ,upravo zbog Odovicevih zelja i ambicija kluba
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jul 2015, 07:53

Au kako lijep dan, spreman za nove lijepe vijesti. Volim te Zeljo! <3
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 08 jul 2015, 07:55

AsharaK je napisao/la:Au kako lijep dan, spreman za nove lijepe vijesti. Volim te Zeljo! <3
Prelijep fakat.. Jos kojom vijescu da nas obraduju i sve fantasticno
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 08 jul 2015, 08:13

manijakdokraja je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Au kako lijep dan, spreman za nove lijepe vijesti. Volim te Zeljo! <3
Prelijep fakat.. Jos kojom vijescu da nas obraduju i sve fantasticno
Ma da i ne obraduju, lijepo je biti manijak ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BlueFamily
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueFamily » 08 jul 2015, 08:26

anonimni je napisao/la:
BlueFamily je napisao/la:Ima li ko džabanije da me poveze kući poslije utakmice? Plate do 15-tog nema , neam marke , a valja tabanat od lavora do anexa :D
Zar trolejbus ne radi ? :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nemam do plate marke,a kamoli kartu da kupim,a ovih dana se uzvrtili na svakoj stanici ih ima.Ima li ko kakav prijevoz :urnebes:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 08 jul 2015, 08:30

Kako su nas jučer iznenada obradovali malo je reći, i to je ono što mi se najviše sviđa kod ove uprave, znači šute i rade.
I ja danas kao i mnogi očekujem još dobrih vijesti, i nadam se da će nas sutra doći minimum 10.000, da pružimo podršku igračima a bgm i upravi.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 08 jul 2015, 08:31

Da hoce jos Džekson preci u ovu Romu da nas i to malo popravi, sezona bi pocela sjajno :D
Volim te Zeljo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Brkooo, Google Adsense [Bot], invincible1921 i 50 gostiju.