Izgleda da ce Micho biti na klupi o Buyten u prvoj postavi. Vec sam napet, ne mogu docekat tekmu, Ako me veceras ne strefi srcani onda nece nikada, mozda u finalu
Puno srece momcima koji budu igrali od prve minute:
BAYERN UBER ALLES !!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

geronimo je napisao/la:Ne razmem te potpuno hare, ali haj nema veze.![]()
Moja prognoza remi ili poraz sa jednim golom razlike.Neka Bayine dusmane vise boli to, na koji nacin ova fantasticna ekipa dolazi do finala.
![]()
Haj'mo svi u glas
ev u glas Pa sta ako ga je dao, to ga ne cini najboljim igracem BayernaDabar je napisao/la:jes mi drago što ga ola dade,samo radi ovog bilala i harisa...
A meni je zao kad takvi moraju izvlaciti klub zvani Bayern.I sta sad.Dabar je napisao/la:jes mi drago što ga ola dade,samo radi ovog bilala i harisa...
nisam rekao da je najbolji ali uz lahma,robbena ove godine je najbolji nema veze što onaj ružni ribery vrijedi 40 miliona,ove godine je olić više pokazao,i sigurno je jedan od najbolji u bayernuBilal je napisao/la:Pa sta ako ga je dao, to ga ne cini najboljim igracem BayernaDabar je napisao/la:jes mi drago što ga ola dade,samo radi ovog bilala i harisa...
Lyon da je toliko los, garant se ne bi nasao u semifinalu. Postoji i ona, igras onoliko koliko ti protvnik dopusta.Romariooo je napisao/la:Kako je los ovaj Lion, ovo je sramota, ovakva ekipa u polufinalu LP , jad i cemer. Bayern je u finalu, iako ni vi ne igrate nesto dobro, ali nema ni potrebe, Lion je katastrofa , losa utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.