desetkamarakane@ je pisao za nekog Erića koji je branio u Srbiji,ali pošto nije naveo ime ne znamo koji je tačno..također ako je moguće za veznog Pavića da napiše ime lakše bi ga pronašli..combe je napisao/la:To je već napisano da je Pliska novi igrač. Sada smo po meni riješili pitanje krilnog napadača, znači treba još jedan izraziti špic-devetka(uz Rileta), golman-pod obavezno i jedan stoper-nije pod moranje ali bi dobro došao.nedžad je napisao/la:Novi igrac zvijezde almir pliska
to je taj napadac 27god igrao za travnik velez olimpik sarajevo moravac mrstane![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
reddragon001
- Kontakt:
Vezni dolazi drugi jedan. A pliska je centralni napadač. A doče veznjak iza dva špica igra
Pliska ni u jednom klubu nije igrao izrazitog špica tj.čistu devetku, uvijek je guran malo na stranu. Imao sam ga priliku gledati i u Sarajevu i u Olimpicu zato to i govorim. Što ne znači da kod nas neće moći igrati klasičnog centarfora.
A sada me interesuje ako neko zna jeli to to što se napadača tiče jer je neko pisao da ponovo postoji mogućnost da dođe Aničić.
I ovo za vezne igrače jeli dolazi jedan ili dvojica i ako može o golmanu koji je Erić???
A sada me interesuje ako neko zna jeli to to što se napadača tiče jer je neko pisao da ponovo postoji mogućnost da dođe Aničić.
I ovo za vezne igrače jeli dolazi jedan ili dvojica i ako može o golmanu koji je Erić???
Ne dolazi Erić izgleda za golmana nego je neka druga opcija u pitanju. Što se tiče Aničića on teško da može igrati ovu sezonu u BiH jer ne može trenutno dobiti potvrdu o nekažnjavanju iz svoje matične zemlje što znači da isto tako ne može dobiti radnu dozvolu u BiHcombe je napisao/la:Pliska ni u jednom klubu nije igrao izrazitog špica tj.čistu devetku, uvijek je guran malo na stranu. Imao sam ga priliku gledati i u Sarajevu i u Olimpicu zato to i govorim. Što ne znači da kod nas neće moći igrati klasičnog centarfora.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ovdje koji se god igrač spomene na prva liga federacija stranici odmah mu obuku dres zvijezde ja morona...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne smijemo se oslanjati na Ristića u napadu. Covjek prije svega ne moze izdrzati 90 minuta na terenu.
⭐
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Jel kod vas prošle godine bio Asif Čaušević, mlad igrač, i ako neko zna kakav je, imal šta od njeg
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
-
reddragon001
- Kontakt:
Borben mlad izašao iz juniora može igrati dobro na zadnjem i stoperu. Fin momak inace. Zna ga ibric
Znali neko jeli stigao Pliska? I jeli došao neko od igrača koji su pominjani, vezni,golman? Gdje danas imaju trening. I je li sutra putuju na Kupres?
veznjak je samo takav
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ozbiljno ili se šališ???astra1922 je napisao/la:veznjak je samo takav
ima dvojno drzavljanstvo i lijepe nam bih i srbije 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moze mo li i mi ostali saznati o kome se radiastra1922 je napisao/la:ima dvojno drzavljanstvo i lijepe nam bih i srbije
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ode Stojanov na Cipar
Kad već nećeš da kažeš ime, daj nam bar neke detalje jeli igrao ikada u Premijer ligi i ako jeste za koje klubove. I još nešto veoma bitno kada stiže?astra1922 je napisao/la:ima dvojno drzavljanstvo i lijepe nam bih i srbije
www.nkbratstvogracanica.com
ako danas bude na treningu cut cete.necu da pisem. igrao je u premijer ligi par sezona.pliska je sinoc trebao doci pa je rekao da danas dolazi .dok ih ne vidim u nasoj opremi necu pisati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Neće biti na treningu. Ganja od jutros raskid ugovora taj veznjak i ako raskine večeras potpisujeastra1922 je napisao/la:ako danas bude na treningu cut cete.necu da pisem. igrao je u premijer ligi par sezona.pliska je sinoc trebao doci pa je rekao da danas dolazi .dok ih ne vidim u nasoj opremi necu pisati
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
-
crvenobijeli
- Kontakt:
E **** majku svi nesto znaju,dolazi ovaj dolazi onaj,a niko da kaze imena,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Postavio sam vam ja link. Taj vezni vam je igor misan.crvenobijeli je napisao/la:E **** majku svi nesto znaju,dolazi ovaj dolazi onaj,a niko da kaze imena,,,,,
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.