Prije bih rekao vjerovatni odlazak Djouroua...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Vjerovatno je sad definitivan odlazak Taha. To bi steta bila.
Spahic kao i Djourou sigurno zeli biti komadant odbrane, uz to Djourou ciji ugovor kao i kod Spahica istice naredno ljeto zaradjuje preko 2,5 miliona € godisnje, dok se Spahiceva primanja prema pisanjima medija krecu ispod milion €.
Prema rijecima treceligaskog managera 2.0 dovodjenje Spahica nema nikakvew veze sa Tah-om, jer isti prema njegovim rijecima treba da uci uz Spahica i da se pokusa izboriti za svoje mjesto u prvih 11. No opet sa druge strane kada su IDIOTI iz uprave u pitanju treba biti na sve spreman.
Inace prema pisanju Abendblatta zainteresovani smo za Maxima i navodno je Kühne spreman pomoci prilikom tog transfera...
Iskreno mislim da bi Maxim bio pojacanje za nas, i time bi na svakoj poziciji bili adekvatno popunjeni...Abendblatt | Noch sind dem #HSV Ablöse- und Gehaltsforderung für Alexandru Maxim zu hoch. Kühne soll bereit sein, finanziell zu helfen.
PS: @ ledar izgleda da ce ti se zelja ostavariti i da ce Behrami prema pisanju BILD-a ostati u Hamburgu, jer navodno nije zadovoljan ponudama Fiorentine i Sassoula.